He sekä 12 muuta kisaavat The Voice of Finlandin voitosta. Kuvat ja videot: Nelonen
He sekä 12 muuta kisaavat The Voice of Finlandin voitosta. Kuvat ja videot: Nelonen

Tuleeko The Voice of Finlandin finaalista nuorten naisten taisto? Äänestä suosikkiasi!

The Voice of Finlandin livelähetysten kilpailijat ovat nyt selvillä. Ensimmäinen suora lähetys Turun Logomosta nähdään Nelosella pitkänäperjantaina 25.3.

Jatkoon päässeiden joukossa on monta nuorta naista, mutta uppoavatko heidän esityksensä liveyleisöön vai vetävätkö konkarit pidemmän korren?

Olli Lindholmin tiimi

Lilja Tzoulas

Lilja on yksi kisan yllättäjistä. Ollin valmennettava on parantanut suorituksiaan jakso jaksolta, mutta esiintymiskokemusta nuorella naisella ei juuri ole. Nähtäväksi jää, syttyykö tähti live-yleisön edessä.

2495520

Ilona Gill


Superhurmaava ja lahjakas Ilona on vakuuttanut jokaisella esityksellään. Hänessä on jotakin taianomaista. Vain 16-vuotiaan Ilonan kilpailumenestyksessä ratkaisevat varmasti paljon biisivalinnat – niiden on osuttava nappiin, jotta yleisö syttyy.

Jessica Uussaari


Jessica sai Ollin murtumaan tulkinnallaan Maailma on kaunis -kappaleesta, ja hän vetoaa varmasti muihinkin suomipopin ja -iskelmän kuuntelijoihin. Mutta onnistuuko hän varmasti erottumaan tarpeeksi muista lahjakkaista laulajista?

Suhyun Kim


Olli on ollut alusta saakka hurmaantunut Etelä-Koreasta Suomeen opiskelemaan muuttaneesta Suhyunista. Hän on taitava laulaja, mutta teknisesti liian haastavat kappaleet saattavat viedä huomion tulkinnalta, kun kappaleiden laulukieli on englanti.

Redraman tiimi

Margarita Kondakova


Margarita on osoittanut olevansa taitava laulaja, mutta liveissä häneltä odottaisi näkevänsä jotakin uutta. Biisivalinnat muodostuvat hänenkin kohdallaan olennaisiksi jatkon kannalta.

Anna Karlsson


Redrama yllätti valitsemalla Annan jatkoon kaikkien suosikin Ilona Gillin sijaan. Anna onkin onnistunut tuomaan itsestään peliin aina hieman jotakin uutta – toivottavasti sama tahti jatkuu myös live-esityksissä.

Meri Vahtera


Viimeistään Merin tulkinta Irinan Hiljaisuus-kappaleesta vakuutti siitä, että nainen kilpailee voitosta tosissaan. Hän on vakuuttava niin esiintyjänä, laulajana kuin tulkitsijanakin.

2524949

Alex Ikonen


Alex on ollut kisan aikana tasaisen hyvä, mutta nyt pitäisi jäädä tosissaan mieliin. Riittääkö nuoren miehen charmi hurmaamaan liveyleisön ja kotikatsojat?

Tarja Turusen tiimi

Ilari Hämäläinen


Ilari on yksi kisan konkareista, mikä on hänelle sekä etu että rasite. Jos kappalevalinnat menevät nappiin, on hyvin mahdollista, että mies mittelee kisan voitosta.

2495509

Suvi Åkerman


Huikeaääninen Suvi on yllättänyt kaikki esityksillään, jotka ovat yhtä aikaa vaikuttavia sekä vaivattomia. On kuitenkin arvoitus, miten kokemattomuus vaikuttaa hänen live-esiintymisiinsä. Jos pää pysyy kylmänä, hänessä on voittaja-ainesta.

2508980

Alisa Manninen


Alisa on kisan viihdyttäjä – ikinä ei voi tietää, millainen spektaakkeli on luvassa, kun nainen esiintyy. Riittääkö se sitten voittoon? Se jää nähtäväksi.

Kerttu Suonpää


Kertulla on tahtoa voittaa kisa, mutta näkyykö se jo yliyrittämisenä? Jos Tarja saa valmennettavansa rentoutumaan, Kertussakin on aineksia vaikka mihin.

Michael Monroen tiimi

Daniel Sanz


Danielilla on hyvä ääni ja enemmän lavaenergiaa kuin kaikilla muilla yhteensä, mutta hänen biisivalintansa ovat jääneet aika latteiksi. Liveissä voidaankin nähdä joko tuttua bilepoppia tai jotakin uutta – toivottavasti myös jälkimmäistä.

Jarkko "Jarkkis" Kujanpää


Missä tämä kaveri on luurannut kaikki vuodet? Iso, huikea ääni ja erikoinen persoona jäävät mieliin. Onko Jarkkis jo liiankin erikoinen hahmo voittaakseen kisan? Ei kai nyt sentään.

2509009

Tuomas Junnikkala


Finaalin raspikurkku on ollut tähän mennessä tasaisen varma suorittaja, mutta hän saattaa vielä tuoda esiin uuden puolen itsestään. Toivottavasti niin!

Riikka Jaakkola


Vain 16-vuotias Riikka on yksi kisan kiinnostavimmista osallistujista. Huikeaäänisellä laulajalla on varmasti vielä paljon näytettävää, mutta onko vielä sen aika? Tämä nuori nainen on arvoitus.

Kysely

Kuka on voittajasuosikkisi?

Jarkko Kujanpää
Jarkko Kujanpää
15.3%
Ilari Hämäläinen
Ilari Hämäläinen
13.1%
Suvi Åkerman
Suvi Åkerman
9.7%
Tuomas Junnikkala
Tuomas Junnikkala
9.3%
Ilona Gill
Ilona Gill
8.2%
Jessica Uussaari
Jessica Uussaari
8.2%
Meri Vahtera
Meri Vahtera
7.8%
Riikka Jaakkola
Riikka Jaakkola
6.7%
Alex Ikonen
Alex Ikonen
5.6%
Kerttu Suonpää
Kerttu Suonpää
4.1%
Daniel Sanz
Daniel Sanz
3.7%
Suhyun Kim
Suhyun Kim
2.2%
Lilja Tzoulas
Lilja Tzoulas
2.2%
Anna Karlsson
Anna Karlsson
1.4%
Alisa Manninen
Alisa Manninen
1.1%
Margarita Kondakova
Margarita Kondakova
0.7%
Ääniä yhteensä: 267
Paikka auringossa -elokuva on ensimmäinen osa George Stevensin trilogiasta. Kaksi muuta osaa ovat Etäisten laaksojen mies ja Jättiläinen.

Klassikkoelokuvan päärooleissa nähdään Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift.

Torstai-illan tv-elokuva Paikka auringossa (A Place in the Sun) on George Stevensin romanttinen mestariteos, jossa 19-vuotias Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift tekevät hienot roolisuoritukset.

Taylor esittää varakkaasta teollisuussuvusta olevaa Angela Vickersia. Cliftin hahmo on köyhäliston edustaja George Eastman, joka unelmoi paremmasta elämästä. Shelley Winters näyttelee puolestaan Georgeen rakastunutta tehdastyöläistä Alicea.

Murhenäytelmä syntyy kolmiodraamasta, kun George alkaa seurustella salaa köyhän Alicen kanssa. Alice tulee raskaaksi, mutta Georgella on jo uudet kuviot rikkaan Angelan kanssa.

William Mellorin upea kuvaustyö palkittiin syystä Oscarilla. Kun kuikka huutaa järvellä ja poliisisireenit ulvovat, rakastuneiden Angelan ja Georgen lähikuvat huumaavat kuolemankin edessä. Kuvauksen lisäksi elokuva palkittiin aikoinaan viidessä muussa Oscar-kategoriassa.

Paikka auringossa Yle Teema & Fem to 17.08. klo 21.00

 

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.

 

 

Viikingit-sarjan neljännen kauden jälkipuoliskon jaksoissa kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar.

IS TV-LEHTI: Nykyään on muotia katkaista sarjan kausi keskeltä ja ladata todellinen cliffhanger-lopetus puoliväliin ennen taukoa. Näin tehtiin myös Viikingit-sarjassa, joka tunnetaan Suomessa kotimaisista vahvistuksistaan.

Neljännen kauden 10. jaksossa nähtiin massiivinen Pariisin-taistelu, jossa muun muassa Jasper Pääkkönen eli Halvdan Musta sai nuolen rintaansa.

Peter Franzén Harald Kaunotukkana.
Peter Franzén Harald Kaunotukkana.

Pääkköstä ja Peter Franzénia ei nähdä vielä illan jaksossa, mutta he palaavat ruutuun huomenna keskiviikkona esitettävässä jaksossa.

Viikingit-sarjan neljäs kausi jatkuu, kun päähahmo Ragnar palaa kotiin ja lähestyy aikuiseksi kasvaneita poikiaan: kuka heistä haluaa tappaa isänsä ja nousta kuninkaaksi? Jännitys ritisee – mutta katkeaa syleilyyn.

Sarjan keskiössä ovat nyt aikuisuuden partaalle tai jo sen yli humahtaneet Ragnarin pojat. Sarja on aina painottanut veljessuhteita, ja sama teema jatkuu yhä vahvempana. Itsenäistyneillä nuorukaisilla on intohimon kohde: eräs kaunis orjatyttö.

Kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar, jolla on erikoislaatuinen suhde isänsä Ragnarin kanssa. Neljännen kauden loppuosa lupaa täysin uudenlaista dynamiikkaa tuoreen, kiihkeän sukupolven myötä.

Viikingit Subilla tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 21.00