Ensitreffit-jaksossa Jussi ja Olli joutuvat jättämään kotikaupunkinsa. Yhden parin muutto viivästyy.

Illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa kolme vasta-avioitunutta paria muuttaa yhteen. Olli muuttaa Jyväskylästä Helsinkiin, mutta ei kuitenkaan Miian luo. Pari muuttaa täysin uuteen asuntoon, koska Miian oma koti on liian pieni ja hänellä on kämppis. Molemmat ovat innoissaan uudesta asunnosta, jossa on paljon mukavuuksia.

– Toivon, että yhteenmuutto selkiyttää omia ajatuksia, Olli miettii jaksossa.

Aiemmassa jaksossa Olli kertoi, ettei ole varma, onko kiinnostunut Miiasta. Tämä sai Miian perääntymään, koska hän itse tiesi jo häämatkalla olevansa ihastunut.

Illan jaksossa Miia sanoo pelkäävänsä, että nopea tahti pilaa suhteen. Hän kuitenkin yrittää ymmärtää Ollia, ettei tämän ajatuksenkulku ole yhtä nopeaa kuin hänellä itsellään.

– Se pelottaa, että miten tässä käy. Käykö mulle taas samalla lailla, että päädyn löysään hirteen, Miia miettii.

Esa puolestaan joutuu pettymään, kun Violan muutto hänen luokseen viivästyy.

– Täytyy myöntää, että olen vähän pettynyt, ettei muutto vielä toteutunutkaan, koska Viola on ollut kipeänä. Toisaalta erossa olo on ollut hyvä, koska olen huomannut, että mulla on ollut häntä ikävä. Haluaisin uskoa, että myös hänellä on ollut mua ikävä, Esa kertoo jaksossa.

Kun Viola pääsee vihdoin muuttamaan Esan luo, parin kemiat tuntuvat menevän hyvin yksiin. Molemmat kertovat, että heistä tuntuu kuin he olisivat aina tunteneet toisensa.


Viola muuttaa koiransa kanssa Esan luo.

Raha-asiat epäilyttävät

Jussi muuttaa Mäntsälästä Pian luo Helsinkiin. Jussia jännittää muuttaa toisen kotiin, mutta hän on tyytyväinen, että Pia vastaa niitä asioita, joita hän ennen ohjelmaa kertoi toivovansa kumppaniltaan.

– Mätsi on ollut ilmeisen hyvä. Pia on tosi iloinen, hän nauraa paljon ja tajuaa mun joitain juttuja. Se tuntuu hyvältä, sillä epäilen aina ihmisiä, jotka eivät naura mun jutuille, Jussi kertoo jaksossa.

Pia sanoo olevansa otettu siitä, miten paljon Jussi huomioi häntä. Hän pitää myös siitä, että Jussilla on omistavat otteet, kun he liikkuvat yhdessä kaupungilla.

Yhteisellä kauppareissulla Jussia alkaa kuitenkin epäilyttää raha-asiat, kun hän huomaa joutuneensa jälleen kerran maksumieheksi.


Jussi ja Pia.

Jaksossa kaikki parit käyvät myös psykologi Kari Kiianmaan vastaanotolla puhumassa tunteistaan ja siitä, mitä ajattelevat toisistaan. Pariskunnat asuvat yhdessä viisi viikkoa, minkä jälkeen he päättävät, jatkavatko yhdessä vai hakevatko avioeroa.

Ensitreffit alttarilla Avalla tiistaisin kello 21.00.

Lue myös:

Ensitreffit alttarilla -parit: Ei seksiä hääyönä!

Ensitreffit alttarilla -jaksossa yllätyskäänne: ”Taasko mulle käy näin?”

Ensitreffit alttarilla: Yksi pari innostuu kiihkeisiin suudelmiin jo ensitapaamisellaan

Mikko Kuustosen Vain elämää -päivänä kuultiin 90-luvun hittejä. Mikä oli lempparisi?

Mikko Kuustonen, 56, vitsaili ennen omaa Vain elämää -päiväänsä, että olisi kiva, jos kaikki esitetyt kappaleet olisivat hänen omiaan – hän kun ei ole julkaissut musiikkia kymmeneen vuoteen. Ja olivathan ne.

Illan jaksossa Mikael Gabriel ja Anna Puu saivat kepeillä versioillaan Mikon hyvälle tuulelle. Chisu taas yllätti Mikon laulamalla Kaktusviinaa-kappaleen ilman bändiä. Hectorille Mikko oli kiitollinen, kun tämä oli valinnut Auroran.

Kuuntele kaikki esitykset ja äänestä lemppariasi jutun lopussa!

1. Mikael Gabriel: Abrakadabra 

2781986

2. Chisu: Kaktusviinaa

2781989

3. Anna Puu: Joo mä tuun

2778860

4. Hector: Aurora

2782000

5. Lauri Tähkä: Enkelit lentää sun uniin

2782002

6. Suvi Teräsniska: 11. hetki

2782005

Ohjelmaa esittävä Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kenen esitys oli sinun suosikkisi Mikko Kuustosen Vain elämää -päivänä?

Illan Vain elämää -jakson ensiapuharjoitukset toivat Anna Puun mieleen järkyttävän muiston.

Illalla nähtävässä Vain elämää -jaksossa vietetään Mikko Kuustosen päivää. Tähdet muun muassa treenaavat ensiaputaitoja pareittain.

Homman aloittavat Anna Puu ja Lauri Tähkä, jotka alkavat ripeästi auttaa uhreja lavastetuissa onnettomuustilanteissa. Kokemus tuo Annalle mieleen järkyttävän muiston.

– En ole koskaan joutunut elvyttämään, mutta yksi mies on kerran tavallaan kuollut mun syliin. En voinut tehdä siinä tapauksessa mitään, Anna sanoo.

– Se jaksoi sinnitellä niin kauan, kun ne ambulanssimiehet tulivat siihen viereen.

Anna kertoo, että mies kuoli avun saavuttua paikalle.

Katso video ensiapuharjoituksesta:

Anna ja Lauri ovat tyytyväisiä siihen, miten suoriutuivat harjoituksesta.

– Luulen, että meillä oli aika hyvä kokonaisvisio siitä, mitä pitää tehdä, Anna sanoo.

– Maalaisjärki pysyi, eikä ruvettu hyperventiloimaan, Lauri toteaa.

Mikael Gabriel ja Chisu ovat pari ensiapuharjoituksessa.
Mikael Gabriel ja Chisu ovat pari ensiapuharjoituksessa.

Vain elämää Nelosella perjantaisin kello 20.00.

Me Naiset ja Vain elämää -ohjelmaa näyttävä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Ranskalainen menestyselokuva yhdistää koskettavaa draamaa ja komediallisia aineksia.

IS TV-LEHTI: Olivier Nakachen ja Eric Toledanon yhdessä ohjaama ja käsikirjoittama ranskalaiselokuva oli valtava menestys kotimaassaan. Leffan pääosassa ovat valtavassa linnassa asuva miljonääri ja sosiaaliturvan varassa elelevä nuori mies.

Kaikin puolin epätodennäköinen pari tapaa mielenkiintoisella tavalla. Onnettomuudessa neliraajahalvaantunut miljonääri saa uuden ympärivuorokautisen avustajan vankilasta juuri vapautuneesta, pilveä pössyttelevästä mustasta nuorukaisesta.

Taiteita arvostava Philippe ja hetkessä elävä rääväsuinen Driss ottavat aluksi mittaa toisistaan, mutta heidän välilleen kehkeytyy syvä ystävyys. Uskomatonta mutta totta: todellisiin henkilöihin perustuva viehättävä tarina on vietävän hyvin kirjoitettu ja vielä aivan hulvattoman hyvin näytelty.

Miljonäärinä nähdään Francois Cluzet, tuttu kasvo lukemattomista ranskalaiselokuvista. Hän tekee vähäeleisesti herkullisen roolin.

Drissiä näyttelevä, roolissaan uskottava Omar Sy on kuitenkin koko keitoksen sielu. Aivan mahtavasti sanaileva katujen kasvatti laukoo hetken mielijohteesta osuvan koomisia lauseita. Sy voitti roolistaan vuoden parhaan näyttelijän César-palkinnon eli Ranskan Oscarin.

Koskemattomat, Teema pe klo 21.00

Varo biisipaljastusta! Anna Puu esittää perjantain Vain elämää -jaksossa 1990-luvun hitin.

Vain elämää -ohjelmassa nähdään perjantaina Mikko Kuustosen päivä. Anna Puu on valinnut Mikon biiseistä esitettäväkseen vuonna 1992 julkaistun hitin Joo mä tuun.

Mikko kertoo jaksossa, että biisi syntyi, kun hänen elämänsä täyttyi musiikista ja keikkailusta. Kappaleen alkuperäinen versio on syntynyt krapulan tapaisessa olotilassa, ja siinä on synkkiäkin sävyjä.

– Kappale on on the road -henkinen. Kun menee sellaiseen ihmeelliseen kiertueromantiikkaan, ja elämä on juhlista toisiin menemistä, Mikko kertoo jaksossa.

Annan versio sen sijaan on täysin toisenlainen: kepeä ja huoleton.

– Tiedättekö sen tunteen, kun humalassa tulee hirveästi asiaa? Tää biisi kertoo siitä, Anna kertoo ennen esitystään.

Kuuntele Annan esitys ennakkoon!

2778860

Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.00. Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.