Tiistaina jaksossa pastori Kari Kanala yrittää luoda uskoa Tanjaan ja Roniin. Kuva: Ava
Tiistaina jaksossa pastori Kari Kanala yrittää luoda uskoa Tanjaan ja Roniin. Kuva: Ava

VARO JUONIPALJASTUKSIA! Seuraavassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Tanja ja Roni kertovat vaikeuksistaan pastori Kari Kanalalle.

Kiukkuisia viestejä ja lipsumista sovitusta. Tällaiset asiat harmittavat Ensitreffit alttarilla -pariskuntaa Tanjaa ja Ronia, jotka kertovat tuntemuksistaan pastori Kari Kanalalle tiistain jaksossa. 

– Mua loukkas se, kun kirjoittelin vanhalle naispuoliselle tutulle, niin siitä heti syytettiin. Tuli sellainen olo, ettei oo muhunkaan kauheen kova luotto, Roni kertoo jaksossa.

Tanja selittää, että näki viestiketjun, kun selasi Ronin puhelimen kuvia. Pariskunta on ottanut kuvia molempien kännyköillä ja heillä on ollut lupa katsoa kuvia toisen puhelimesta.

– Tuli heti sellainen fiilis, että nyt sillä on jo joku uusi nainen metsästyksessä, Tanja selittää ja kertoo, ettei kuitenkaan tiedä viestien sisältöä, koska ei ole niitä lukenut.

Kari kysyy Tanjalta, miksi tämä epäili heti pahinta. Tanja arvelee sen johtuvan siitä, että hänelle on aikaisemmin käynyt niin.

– Vaikka olis aikaisemmin käynyt niin, on tärkeää muistaa, että nyt tässä on uusi ihminen. Luottamus on tosi iso asia ja sen rakentaminen lähtee molemmista. Mutta hienoa, ettet lähtenyt lukemaan viestejä, vaan tajuat, missä menee yksityisyyden raja, Kari sanoo Tanjalle.

Vaikeuksista huolimatta Kari uskoo, että Tanjalla ja Ronilla on mahdollisuuksia toimivaan suhteeseen.

– Uskon, että teissä on paljon potentiaalia, kunhan löydätte vain tavan keskustella ja kuulla toista ja toisen tarpeita. Ehkä se on avain, että ajattelee, miltä tosta toisesta tuntuu ja miltä musta tuntuisi tossa tilanteessa, Kari neuvoo paria.

Ensitreffit alttarilla Avalla tiistaisin kello 21.00.

Kaikki Ensitreffit alttarilla -jutut löydät täältä.

 

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.