”Äkkiä on vuosi mennyt. Näihin aikoihin sain itse tietää, että minut on valittu ohjelmaan mukaan”, Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Samuelin kanssa avioitunut Tiina sanoo MTV:n haastattelussa. Kuva: Ava
”Äkkiä on vuosi mennyt. Näihin aikoihin sain itse tietää, että minut on valittu ohjelmaan mukaan”, Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Samuelin kanssa avioitunut Tiina sanoo MTV:n haastattelussa. Kuva: Ava

Tosi-tv-ohjelmassa naimisiin menneet Tiina ja Samuel aikovat uusia vihkivalansa kesällä, kertoo MTV.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma yhdisti Tiinan ja Samuelin vajaa vuosi sitten. He avioituivat sokkona ja etenivät suhteessaan nopeasti, muun muassa avaten yhteisen pankkitilin jo toisen päivän yhdessäolon jälkeen.

Ohjelmassa näytettiin myös, kuinka Samuel muutti häiden jälkeen asumaan Tiinan luokse Vantaalle. MTV:n mukaan pari asuu tällä hetkelläkin yhdessä Tikkurilassa ja suunnitteleE vihkivalansa uusimista.

Ennen hääjuhliaan Tiinalla ja Samuelilla on kuitenkin suuri tavoite jumpattavanaan: he haluavat mahtua niihin hääasuihin, joita he käyttivät ohjelmassakin.

– Mehän päätimme, että pukeudumme niihin samoihin asuihin, missä menimme ensimmäisen kerran naimisiin viime kesänä, Tiina sanoo MTV:n haastattelussa.

– Nyt vain haasteena on se, että emme kumpikaan mahdu niihin. Kohta täytyy varmaan ruveta jääpaladieetille, koska nyt todella kävi niin, että rakas meistä molemmista tuli pullukoita.

”Kohta täytyy varmaan ruveta jääpaladieetille, koska nyt todella kävi niin, että rakas meistä molemmista tuli pullukoita.”

Tiinan mukaan he aikovat juhlia ystäviensä kanssa toisissa kesähäissään aamuun saakka. Tällä kertaa häävieraatkin tietävät, kenen juhliin he ovat tulossa.

– Tarkoituksenamme on järjestää ystäville ja sukulaisille hyvät bileet, joissa olemme itse mukana alusta loppuun saakka. Kutsut on jo lähetetty. Nyt vielä mietitään menua ja ohjelmaa.

Vierailija

Ensitreffit-pari toisista häistään MTV:lle: ”Täytyy varmaan ruveta jääpaladieetille”

Mun all time favorite Ensitreffipari! Muistan Tiinan hääpäivän haastattelun, jossa hän totesi saaneensa täydellisen miehen. Onnellinen on hän, joka haluaa sen mitä saa. Myös Samuelin huumorintaju kolahti! Molemmilla oli terveen realistiset odotukset parisuhteelta ja olivat valmiita näkemään vaivaa eivätkä vain passiivisina odottaneet, että toinen osapuoli tuo onnen. Toivon Tiinalle ja Samuelille ihanaa vihkivalan uusimispäivää ja pitkää, onnellista yhteistä taivalta! Olette sen ansainneet.
Lue kommentti

Hieman ahdistava ohjelma on hyvä muistutus siitä, kuinka vahvoja luonnonvoimat saattavat olla.

IS TV-LEHTI. Hiton idiootit! Niin tekisi mieli huutaa ensimmäiselle lomailijaporukalle, joka esiintyy Hurja lomasää -sarjassa (Extreme Weather – The Survivors, 2015).

Brittimiehet lähtevät varta vasten Filippiineille, kun kuulevat taifuunin uhkaavan sitä. Sitten kun alkaa rytistä, ollaan paniikissa ja sokissa. Sen jälkeen vielä ihmetellään tv-haastattelussa, kuinka kamalaa oli olla hengenvaarassa.

Ohjelman ideana on esitellä brittejä, jotka ovat lomamatkallaan kohdanneet katastrofaalisia säätiloja. Taifuunijengi herättää vain ärtymystä, mutta seuraava tarina on oikeasti pelottava ja koskettava.

Se kertoo kolmesta opiskelijasta Turkissa. He luulevat lähtevänsä pienelle patikointireissulle, mutta eksyvät viikoksi rankkasateiden ja myrskyn keskelle vuoristoon ilman ruokaa. Etsiessään pakotietä he ajautuvat vain yhä kauemmas tulvivan joen armoille ja lopulta putoukselle, josta ei tunnu olevan mitään ulospääsyä.

Kammottava on myös osio belgialaisilta rockfestareilta, jossa nuoriso bilettää kuuman auringon alla. Lopulta neljä ihmistä kuolee. Myös rankkasateet ja tulvat brittien suosimilla leirintäalueilla Etelä-Ranskassa pysäyttävät.

Hieman ahdistava ohjelma on hyvä muistutus siitä, kuinka vahvoja luonnonvoimat saattavat olla. Paljon parjattu Suomen kesäsääkin alkaa yllättäen tuntua ihan kivalta. Vaihtoehto kun voisi olla vaikka henkeäsalpaava hiekkamyrsky.

Hurja lomasää Foxilla pe 18.8. klo 19.00.

Paikka auringossa -elokuva on ensimmäinen osa George Stevensin trilogiasta. Kaksi muuta osaa ovat Etäisten laaksojen mies ja Jättiläinen.

Klassikkoelokuvan päärooleissa nähdään Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift.

Torstai-illan tv-elokuva Paikka auringossa (A Place in the Sun) on George Stevensin romanttinen mestariteos, jossa 19-vuotias Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift tekevät hienot roolisuoritukset.

Taylor esittää varakkaasta teollisuussuvusta olevaa Angela Vickersia. Cliftin hahmo on köyhäliston edustaja George Eastman, joka unelmoi paremmasta elämästä. Shelley Winters näyttelee puolestaan Georgeen rakastunutta tehdastyöläistä Alicea.

Murhenäytelmä syntyy kolmiodraamasta, kun George alkaa seurustella salaa köyhän Alicen kanssa. Alice tulee raskaaksi, mutta Georgella on jo uudet kuviot rikkaan Angelan kanssa.

William Mellorin upea kuvaustyö palkittiin syystä Oscarilla. Kun kuikka huutaa järvellä ja poliisisireenit ulvovat, rakastuneiden Angelan ja Georgen lähikuvat huumaavat kuolemankin edessä. Kuvauksen lisäksi elokuva palkittiin aikoinaan viidessä muussa Oscar-kategoriassa.

Paikka auringossa Yle Teema & Fem to 17.08. klo 21.00

 

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.