Vain elämää -porukka on Espanjassa, mutta päivittää ahkerasti kuulumisiaan Instagramiin. Kuva: Nelonen
Vain elämää -porukka on Espanjassa, mutta päivittää ahkerasti kuulumisiaan Instagramiin. Kuva: Nelonen

Uuden kauden kuvauksista Espanjasta tihkuu tietoa mukana olevien tähtien Instagram-tileille. 

Tulevan Vain elämää -kauden kuvaukset Espanjassa käynnistyivät tiistaiaamuna. Robinin, Laura Voutilaisen, Olli Lindholmin, Irinan, Petran, Samu Haberin ja Nikke Ankaran sosiaalisesta mediasta selviää, että paikan päällä valoa riittää, tunnelma on hyvä ja kuvauspaikka vaikuttaa aiempaan miljööseen verrattuna aika luksukselta – vai mitä sanot 

Laulajatähdet ovat ripotelleet Instagram-tileilleen kuvia Espanjan auringosta. Kuvista hehkuu lämpö, jollaisesta me muut, tammikuisessa Suomessa sijaitsevat raukat voimme vain haaveilla. Tältä ensimmäiset päivät Espanjassa ovat näyttäneet:

Espanjan-reissu taitaa olla Robinille erityisen rentouttava, sillä siellä häntä eivät ympäröi fanilaumat.
Ihan vain tärkeimmät tavarat Laura Voutilaisen tyyliin.
 

Robin sai ikkunapaikan... #vainelämää @robinpackalen #norwegian #lentomyöhässä

Kuva, jonka Petra (@petraofficial_) julkaisi

Kun luulet saaneesi ikkunapaikan, mutta saatkin... hmm, seinäpaikan. Laulajatähdet eivät ilmeisesti saapuneet paikalle millään luksuslennoilla vaan ihan tavallisella myöhässä olleella Norwegianin lennolla. 
 

Eka aamu!!! Valoaaaa!!! @vainelamaaofficial #vainelämää #espanjanauringonalla

Kuva, jonka Petra (@petraofficial_) julkaisi

Suomen kesässä, jossa aiemmat kaudet on kuvattu, riittää valoa. Espanja ei näytä jäävän siinä suhteessa kakkoseksi.
Irinan mukaan lämpöä ei kuitenkaan ole. Uskoako tuota?
Oi, mitkä onnelliset hymyt!
 

Huomenta😜 @hapahaber @nikkeankara #vainelämää

Kuva, jonka ROBIN (@robinpackalen) julkaisi

Vain elämää -tähdet eivät ole Espanjassa lomailemassa vaan töissä, eikä tiedossa ole lomaa myöskään sosiaalisen median käytöstä. Robin ikuisti Samu Haberin ja Nikke Ankaran luurit käsissä.
 

Pikku lahjonnalla lähetään liikenteeseen😜 #rbncestlavie #vainelämää #jotainaitoo

Video, jonka ROBIN (@robinpackalen) julkaisi

Vaikka mukana on muitakin kovia tähtiä, Robin taitaa olla Vain elämää -porukasta ainoa, joka on lanseerannut oman hiuslakan. 
 

Tässä me ollaan koko poppoo..#vainelämää

Kuva, jonka Yö-yhtye Official (@yoyhtye_official) julkaisi

Olli Lindholm ikuisti koko poppoon takaraivot. Annamme Petralle pisteet tyylikkäästä rotsista!
 

Ullatus! Infoa pukkaa, nää ottaa sitä vastaan... #vainelämää @vainelamaaofficial @robinpackalen #espanja

Kuva, jonka Irina Saari (@irinansivut) julkaisi

Hassutteluvaihde ainakin on saatu päälle nopeasti!
 

Samu jäi kiinni lätkästä kesken palaverin.. aika syyllinen ilme...#hifk #vainelämää @hapahaber

Kuva, jonka Petra (@petraofficial_) julkaisi

Aivan kaikki tähdet eivät näytä täysin omistautuneet biisien tekemiselle. Katsomme sinua, Samu Haber.  
 

Apuuva, koht mennään!! #ekalounas @vainelamaaofficial @irinansivut

Kuva, jonka Petra (@petraofficial_) julkaisi

Siinä missä Robin näyttää kaveeraavan Nikke Ankaran ja Samu Haberin kanssa, Irina ja Petra ilmeisesti viihtyvät yhdessä.
 

Järkipuhetta tulossa?! Ei ainakaan tän perusteella... #vainelämää

Video, jonka Laura Voutilainen (@lauravoutilainen) julkaisi

Kuka siellä taustalla räppää?
Meno näyttää rennolta, mutta Robin kertoo jännittäneensä ensimmäistä biisiä todella kovasti.
”Kaikki vaan somettaa ihan sikana,” kritisoi Laura. Jäämme miettimään, onko Nikke Ankaralla jaksoissakin aurinkolasit päässä sisällä. Ehkä niiden takana voi itkeä salaa? 
 

Illallinen on katettu! #vainelämää #espanja #illallistakohti @vainelamaaofficial #diggailemaan #parasta

Video, jonka Irina Saari (@irinansivut) julkaisi

Irina valmistautui nauttimaan musiikista ilman paineita.
 

Sit mennään! ❤️👊🏻 @robinpackalen @hapahaber @petraofficial_ @lauravoutilainen @nikkeankara @yoyhtye_official @irinansivut

Video, jonka Vain elämää (@vainelamaaofficial) julkaisi

Robin on onnistunut tekemään koko porukasta turkulaisia muutamassa vuorokaudessa. 

Kuudes Vain elämää -kausi alkaa Nelosella 21.4.2017.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Paikka auringossa -elokuva on ensimmäinen osa George Stevensin trilogiasta. Kaksi muuta osaa ovat Etäisten laaksojen mies ja Jättiläinen.

Klassikkoelokuvan päärooleissa nähdään Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift.

Torstai-illan tv-elokuva Paikka auringossa (A Place in the Sun) on George Stevensin romanttinen mestariteos, jossa 19-vuotias Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift tekevät hienot roolisuoritukset.

Taylor esittää varakkaasta teollisuussuvusta olevaa Angela Vickersia. Cliftin hahmo on köyhäliston edustaja George Eastman, joka unelmoi paremmasta elämästä. Shelley Winters näyttelee puolestaan Georgeen rakastunutta tehdastyöläistä Alicea.

Murhenäytelmä syntyy kolmiodraamasta, kun George alkaa seurustella salaa köyhän Alicen kanssa. Alice tulee raskaaksi, mutta Georgella on jo uudet kuviot rikkaan Angelan kanssa.

William Mellorin upea kuvaustyö palkittiin syystä Oscarilla. Kun kuikka huutaa järvellä ja poliisisireenit ulvovat, rakastuneiden Angelan ja Georgen lähikuvat huumaavat kuolemankin edessä. Kuvauksen lisäksi elokuva palkittiin aikoinaan viidessä muussa Oscar-kategoriassa.

Paikka auringossa Yle Teema & Fem to 17.08. klo 21.00

 

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.

 

 

Viikingit-sarjan neljännen kauden jälkipuoliskon jaksoissa kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar.

IS TV-LEHTI: Nykyään on muotia katkaista sarjan kausi keskeltä ja ladata todellinen cliffhanger-lopetus puoliväliin ennen taukoa. Näin tehtiin myös Viikingit-sarjassa, joka tunnetaan Suomessa kotimaisista vahvistuksistaan.

Neljännen kauden 10. jaksossa nähtiin massiivinen Pariisin-taistelu, jossa muun muassa Jasper Pääkkönen eli Halvdan Musta sai nuolen rintaansa.

Peter Franzén Harald Kaunotukkana.
Peter Franzén Harald Kaunotukkana.

Pääkköstä ja Peter Franzénia ei nähdä vielä illan jaksossa, mutta he palaavat ruutuun huomenna keskiviikkona esitettävässä jaksossa.

Viikingit-sarjan neljäs kausi jatkuu, kun päähahmo Ragnar palaa kotiin ja lähestyy aikuiseksi kasvaneita poikiaan: kuka heistä haluaa tappaa isänsä ja nousta kuninkaaksi? Jännitys ritisee – mutta katkeaa syleilyyn.

Sarjan keskiössä ovat nyt aikuisuuden partaalle tai jo sen yli humahtaneet Ragnarin pojat. Sarja on aina painottanut veljessuhteita, ja sama teema jatkuu yhä vahvempana. Itsenäistyneillä nuorukaisilla on intohimon kohde: eräs kaunis orjatyttö.

Kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar, jolla on erikoislaatuinen suhde isänsä Ragnarin kanssa. Neljännen kauden loppuosa lupaa täysin uudenlaista dynamiikkaa tuoreen, kiihkeän sukupolven myötä.

Viikingit Subilla tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 21.00