Unelmien poikamiehestä kilpaillut Sanna kertoo arvanneensa, että hänen menneisyytensä tulee esille ennemmin tai myöhemmin.

Eilisessä Bachelor Suomi -sarjan jaksossa kilpailun unelmien poikamiehestä joutui jättämään turkulainen Sanna, 31.

Bachelor-Juha päätti lähettää Sannan kotimatkalle ilman ruususeremoniaa, koska ei halunnut loukata naisen tunteita enää enempää. Sanna oli jo aiemmin kertonut Juhalle kirjeellä menneisyytensä kipeistä asioista, mikä vaikutti Juhan ratkaisuun.

Liv-kanavan julkaisemassa videohaastattelussa Sanna kertoo, mitä menneisyyden kokemukset ovat.

– Tästä on jo vuosia aikaa. Siinä on ollut ihan henkistä ja fyysistä väkivaltaa entiseltä miesystävältäni.

– Ihan on mustelmilla ja luita murtunut ja verissä päin oltu, Sanna kertoo Bachelor Suomi – tilinteko -erikoisjakson juontajalle Sami Kuroselle.

Sarjan finaali ja erikoisjakso nähdään Livillä tiistaina 10.5.

– Kyllä mä jotenkin arvasin, että nämä ovat mun luurangot ja ne tulivat esille, Sanna kertoo videoklipissä ja toivoo, että hänen tarinansa voisi auttaa jotakuta muuta.

”Jaksan uskoa rakkauteen”

Putoamisensa jälkeen tehdyssä haastattelussa Sanna kertoo aavistaneensa Juhan kehonkielestä, mitä oli luvassa, vaikka ei halunnutkaan uskoa sitä.

”Oli työn ja tuskan takana, että sain pidettyä itseni kasassa.”

– Oli ihan työn ja tuskan takana, että sain pidettyä itseni edes kasassa siinä. Mitään sanoja en pystynyt sanomaan, vaikka olisin halunnut sanoa Juhalle paljonkin asioita.

Sanna pystyikin pitämään itsensä jollakin tavalla kasassa Juhan edessä.

– Kyl mä sit kymmenen metriä pääsin eteenpäin ennen kuin romahdin.

– Totta kai harmittaa, koska Juha on ihan mahtava tyyppi, aivan ihana ja oikein unelmamies.

Sanna kuitenkin uskoo, että Juha teki oikean ratkaisun.

– Silti, vaikka mua ei valittu, mä jaksan uskoa rakkauteen. Kyl se joku sieltä mullekin tulee vielä.

Katso Sannan tunnelmat videolta:

2584962

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.

 

 

Viikingit-sarjan neljännen kauden jälkipuoliskon jaksoissa kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar.

IS TV-LEHTI: Nykyään on muotia katkaista sarjan kausi keskeltä ja ladata todellinen cliffhanger-lopetus puoliväliin ennen taukoa. Näin tehtiin myös Viikingit-sarjassa, joka tunnetaan Suomessa kotimaisista vahvistuksistaan.

Neljännen kauden 10. jaksossa nähtiin massiivinen Pariisin-taistelu, jossa muun muassa Jasper Pääkkönen eli Halvdan Musta sai nuolen rintaansa.

Peter Franzén Harald Kaunotukkana.
Peter Franzén Harald Kaunotukkana.

Pääkköstä ja Peter Franzénia ei nähdä vielä illan jaksossa, mutta he palaavat ruutuun huomenna keskiviikkona esitettävässä jaksossa.

Viikingit-sarjan neljäs kausi jatkuu, kun päähahmo Ragnar palaa kotiin ja lähestyy aikuiseksi kasvaneita poikiaan: kuka heistä haluaa tappaa isänsä ja nousta kuninkaaksi? Jännitys ritisee – mutta katkeaa syleilyyn.

Sarjan keskiössä ovat nyt aikuisuuden partaalle tai jo sen yli humahtaneet Ragnarin pojat. Sarja on aina painottanut veljessuhteita, ja sama teema jatkuu yhä vahvempana. Itsenäistyneillä nuorukaisilla on intohimon kohde: eräs kaunis orjatyttö.

Kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar, jolla on erikoislaatuinen suhde isänsä Ragnarin kanssa. Neljännen kauden loppuosa lupaa täysin uudenlaista dynamiikkaa tuoreen, kiihkeän sukupolven myötä.

Viikingit Subilla tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 21.00

Huomio! Juttu sisältää juonipaljastuksia Game of Thronesin uusimmasta jaksosta ja kaikesta, mitä sarjassa on aiemmin tapahtunut.

Game of Thronesin seitsemäs kausi on ollut tähän mennessä täyttä tykitystä. Vauhti sen kun kiihtyy – ainakin jos kauden kuudennen jakson traileria on uskominen.

Mutta ennen kuin aletaan spekuloida tulevista tapahtumista, on syytä palata maanantain ja sunnuntain välisenä yönä ilmestyneeseen viidenteen jaksoon. Jakso tarjosi kaikin puolin aimo pläjäyksen yllättäviä käänteitä ja jännittäviä tilanteita:

Cercei on raskaana! Jon Snow saattaakin olla ihan virallisesti Jon Targaryen! Tyrion ja Jamie tapasivat! Lohikäärmeet tykkäävät Jonista! Aryan ja Sansan välit kiristyvät!

Monien fanien mielestä yksi kohta jaksossa päihitti kuitenkin kaikki muut mennen tullen: kolmannella kaudella kadonnut Gendry palasi sarjaan.

Siis häh, kuka se Gendry olikaan?

Jotta Gendryn voi muistaa, on palattava sarjassa kolmannelle kaudelle. Silloin hänet nähtiin edellisen kerran.

Tämän jälkeen Gendrystä ei ole virkottu mitään. Moni fani on ihmetellyt, mihin hän päätyi.

Gendry on ensimmäisellä kaudella kuolleen kuningas Robert Baratheonin äpärälapsi. Hänet on monet kerrat yritetty murhata, mutta tyyppi on aina selviytynyt. Kolmannella kaudella Gendryn viimeiseksi kohtaukseksi jäi se, kun hän lähti soutamaan pakoon Lohikäärmekiveltä. Siellä hänen setänsä Stannis Baratheon yritti polttaa hänet elävältä, mutta viime hetkellä Davos pelasti hänet.

Tämän jälkeen Gendrystä ei ole virkottu mitään. Moni fani on ihmetellyt, mihin hän päätyi. Moni on kysynyt: soutaako hän edelleen ympäri meriä?

Gendryn kohtalo on synnyttänyt internettiin roimasti meemejä. Osassa pohditaan, kuinka suuret lihakset Gendry on mahtanut kerryttää soudettuaan käytännössä neljä vuotta.

Tuoreessa jaksossa saatiin kuitenkin tietää, että Gendry ei todellakaan soutanut erityisen pitkään pakonsa jälkeen. Sen sijaan hän palasi kotiinsa Kuninkaansatamaan, josta hänet löytää seitsemännellä kaudella Davos.

– Ajattelin, että saattaisit olla yhä soutamassa, Davos sanoo jaksossa Gendrylle.

”Ajattelin, että saattaisit olla yhä soutamassa.”

Lausahdus on ihan selkeä viittaus fanien vitsailuihin. Jotka eivät muuten loppuneet hänen paluuseensa:

“Tervetuloa takaisin, Gendry!” Twitterissä onniteltiin.
”Hyvästi Gendry veneessä -meemit 2013–2017”, Twitterissä harmiteltiin. 

Mitä Gendrylle tapahtuu seuraavaksi?

Vain George R.R. Martin, David Benioff ja D. B. Weiss sen tietävät.

Toivon mukaan Gendry tulee kuitenkin olemaan tärkeä hahmo tulevaisuudessa. Ehkä jopa Jon Snown yksi luottokavereista?

Kauden tuoreessa jaksossa Gendry nimittäin löyttäytyy nykyään Pohjoisen kuninkaana tunnetun Jonin seuraan. Hahmoja yhdistää yllättävän moni asia. Gendry ja Jon ovat kumpikin isiensä äpärälapsia. Heidän isänsä (tai siis ne miehet, joita he luulevat isikseen) Ned Stark ja kuningatar Robert Baratheon olivat hyviä ystäviä. 

Lisäksi Jonilla ja Gendryllä on selkeästi jaettu halu syöksyä päätä pahkaa vaaroihin – ja yrittää pelastaa mahdollisimman monta ihmistä matkalla.

Game of Thronesissa voi tapahtua ihan mitä vain, joten periaatteessa Gendry voi kuolla vaikka seuraavassa jaksossa.

Seitsemännen kauden kuudennen jakson trailerissa nähdään, kuinka pohjoiseen muurin taakse lähteneet Gendry ja Jon joutuvat Valkoisten kulkijoiden ja kuolleen armeijan piirittämäksi. Vasta ensi viikolla saamme tietää, kuinka heille tilanteessa käy.

Game of Thronesissa voi tapahtua ihan mitä vain, joten periaatteessa Gendry voi kuolla vaikka ensi viikolla. Se olisi kuitenkin sääli.

Eräs Twitter-käyttäjä ei ollut ensinkään innostunut ajatuksesta, että Gendrylle kävisi jotain. ”Jos Gendry tuotiin takaisin vain tapettavaksi, vannon Valon herran nimeen, että…” hän kommentoi.

Mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu? Katso traileri: