Bachelorissa on mukana vielä neljä naista: Nina (vas.), Jenni, Jenny ja Satu. Illan jaksossa Juha päätyy hempeilemänä yhden kanssa jakutsissa. Kuvat: Liv
Bachelorissa on mukana vielä neljä naista: Nina (vas.), Jenni, Jenny ja Satu. Illan jaksossa Juha päätyy hempeilemänä yhden kanssa jakutsissa. Kuvat: Liv

Illan Bachelor-jaksossa Juha haluaa tehdä yhdelle naiselle selväksi, ettei tällä ole syytä olla epävarma hänen tunteistaan.

Viime viikolla Bachelor Suomi päättyi ruususeremoniaan, jossa kaikki naiset pettyivät. Tunteistaan epävarma Juha päätti olla lähettämättä ketään kotiin. Tämän illan jaksossa Juha yrittää ilahduttaa kaikkia naisia ja vie heidät surffaamaan.

Juha selittelee vielä myös omia fiiliksiään.

– Tiedän varmasti, että kaksi naisista on mulle oikeita. Heidän suhteen kamppailen siitä, kumpi on sopivin. Sitten nämä kaksi muuta. Heidän suhteen oon ehkä vähän epävarma. Toinen heistä on sellainen, että kaipaan vieläkin sitä, että löytäisin sieltä sitä jotain. Tuntuu, että sydän sanoo, ettei sitä ole – ja päästä irti. Mutta jotenkin järki vielä taistelee vastaan, että yritä vielä selvittää, Juha selittää jaksossa.

”Haluan osoittaa niin sanoillani kuin teoillanikin, että meidän välillä on jotain tosi erityistä. ”

Illaksi Juha järjestää yhdelle naisista ikimuistoiset treffit. Hän haluaa osoittaa naiselle, ettei tämän kannata olla epävarma Juhan tunteista.

Treffikutsu saakin muut naiset hiljaisiksi. Kutsussa lukee: Kaksi niin hehkuvaa, saa kirkkaana loistaa. Kunpa auringon päivä päällämme ei päättyisi koskaan.


Ennen romanttisia treffejä Juha testaa naisten heittäytymiskykyä viemällä heidät surffaamaan.
Ennen romanttisia treffejä Juha testaa naisten heittäytymiskykyä viemällä heidät surffaamaan.

Juha on järjestänyt naiselle alkuillaksi spa-hoidon, ja illallisen kaksikko nauttiin merenrannalla. Juha arvelee, että treffit ovat romanttisemmat kuin koskaan aikaisemmin ohjelmassa.

– Haluan osoittaa niin sanoillani kuin teoillanikin, että hän voi luottaa siihen, että meidän välillä on jotain tosi erityistä. Nyt on järjestetty ikimuistoiset deitit. Meidän välit on sellaiset, että siihen ei kaivata mitään ylimääräistä ohjelmaa. Mä tiedän, että tää on täydellinen ohjelma meidän välille.

Kaksikko nautii illallisen merenrannalla. Hieman jännittyneen oloinen Juha kehuu naista useaan kertaan illallisen aikana, kunnes lopulta hän päättää kutsua naisen jakutsiin. 

Siellä kaksikko innostuu hempeilemään ja pussailemaan.

– Tämän tyyppinen ihastuminen ja nämä tunteet... Onhan ne jotain rakkauden esisoittoa. Ja onhan siinä jotain semmosta, mikä vie kohti isompaa ja pysyvämpää. Nyt on isoja tunteita tätä naista kohtaan, Juha pohtii tunteitaan myöhemmin kameralle.

Bachelor Suomi Livillä tiistaina kello 21.00.

Paikka auringossa -elokuva on ensimmäinen osa George Stevensin trilogiasta. Kaksi muuta osaa ovat Etäisten laaksojen mies ja Jättiläinen.

Klassikkoelokuvan päärooleissa nähdään Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift.

Torstai-illan tv-elokuva Paikka auringossa (A Place in the Sun) on George Stevensin romanttinen mestariteos, jossa 19-vuotias Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift tekevät hienot roolisuoritukset.

Taylor esittää varakkaasta teollisuussuvusta olevaa Angela Vickersia. Cliftin hahmo on köyhäliston edustaja George Eastman, joka unelmoi paremmasta elämästä. Shelley Winters näyttelee puolestaan Georgeen rakastunutta tehdastyöläistä Alicea.

Murhenäytelmä syntyy kolmiodraamasta, kun George alkaa seurustella salaa köyhän Alicen kanssa. Alice tulee raskaaksi, mutta Georgella on jo uudet kuviot rikkaan Angelan kanssa.

William Mellorin upea kuvaustyö palkittiin syystä Oscarilla. Kun kuikka huutaa järvellä ja poliisisireenit ulvovat, rakastuneiden Angelan ja Georgen lähikuvat huumaavat kuolemankin edessä. Kuvauksen lisäksi elokuva palkittiin aikoinaan viidessä muussa Oscar-kategoriassa.

Paikka auringossa Yle Teema & Fem to 17.08. klo 21.00

 

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.

 

 

Viikingit-sarjan neljännen kauden jälkipuoliskon jaksoissa kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar.

IS TV-LEHTI: Nykyään on muotia katkaista sarjan kausi keskeltä ja ladata todellinen cliffhanger-lopetus puoliväliin ennen taukoa. Näin tehtiin myös Viikingit-sarjassa, joka tunnetaan Suomessa kotimaisista vahvistuksistaan.

Neljännen kauden 10. jaksossa nähtiin massiivinen Pariisin-taistelu, jossa muun muassa Jasper Pääkkönen eli Halvdan Musta sai nuolen rintaansa.

Peter Franzén Harald Kaunotukkana.
Peter Franzén Harald Kaunotukkana.

Pääkköstä ja Peter Franzénia ei nähdä vielä illan jaksossa, mutta he palaavat ruutuun huomenna keskiviikkona esitettävässä jaksossa.

Viikingit-sarjan neljäs kausi jatkuu, kun päähahmo Ragnar palaa kotiin ja lähestyy aikuiseksi kasvaneita poikiaan: kuka heistä haluaa tappaa isänsä ja nousta kuninkaaksi? Jännitys ritisee – mutta katkeaa syleilyyn.

Sarjan keskiössä ovat nyt aikuisuuden partaalle tai jo sen yli humahtaneet Ragnarin pojat. Sarja on aina painottanut veljessuhteita, ja sama teema jatkuu yhä vahvempana. Itsenäistyneillä nuorukaisilla on intohimon kohde: eräs kaunis orjatyttö.

Kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar, jolla on erikoislaatuinen suhde isänsä Ragnarin kanssa. Neljännen kauden loppuosa lupaa täysin uudenlaista dynamiikkaa tuoreen, kiihkeän sukupolven myötä.

Viikingit Subilla tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 21.00