Antti etsi Eevaansa ilman rihman kiertämää. Kuva: Nelonen
Tekeekö Antti valintansa Sarin ja Hannan välillä fyysisen vetovoiman vai muiden ominaisuuksien perusteella? Kuva: Nelonen

Aatami etsii Eevaa -ohjelman toisessa jaksossa alfauros Antti kohtaa ujon Hannan ja rempseän Sarin.

Aatami etsii Eevaa -nakudeittiohjelman toisessa jaksossa rakkautta autiolta saarelta etsii 24-vuotias Antti. Joensuulainen mies työskentelee kiinteistönhoitajana ja kertoo odottavansa hyvin nättiä ja naisellista naista.

Antin seurauksi saarelle saapuu 19-vuotias Hanna, joka on ammatiltaan lähihoitaja. Kouvolalaisen Hannan ja alastoman Aatamin välillä tuntuu olevan heti ensihetkistä alkaen kipinää.

Illalla ennen nukkumaanmenoa alfaurokseksi tunnustautuva Antti hurmaa Hannan korttitempuillaan ja saa niiden avuilla jujutettua naiselta pusun. Antti kertoo ihastuvansa helposti.

Hannalla on selkeä kuva siitä, millaista miestä hän etsii: kädentaitoja pitäisi löytyä.

– On se aika tärkeetä mun mielestä, että mies osaa käsillään tehdä, esimerkiksi remontoida jotain pikkujuttuja, jos menee vaikka kaapinovi rikki tai autoon pitää vaihtaa renkaat. Että jos mies ottaa auton alleen ja sanoo lähtevänsä autoliikkeeseen vaihtamaan renkaat –siinä vaihees ehkä semmonen mieskuva kärsii.

Saarelle kilpakosijaksi saapuva Sari, 28, on kuin ujon Tanjan vastakohta. Rempseä ja ulospäin suuntautunut nainen kuvailee itseään poikatytöksi.

– Fyysisesti viehättävä nainen siinä seisoi minun ja Hannan vieressä. Siinä ei oikein tiennyt, mihin silmänsä kääntää, Antti kommentoi, kun Sari saapuu saarelle sekoittamaan pakkaa.

Kolmikon yö samassa sängyssä menee vähillä unilla.

– Mitä siellä nyt sitten, vähän jotain, toinen naisista nauraa aamulla.

– No siinä oltiin kuitenkin aika lähekkäin. Olihan siinä semmosta tietynlaista kipinää siinä sängyssä sitten, Antti myöntää, mutta kumpikaan ei kerro sen tarkemmin, minkälaisesta sutinasta oli kyse.

Aatami etsii Eevaa Nelonen klo 21.00.

Lue myös:

Miksi Aatami etsii Eevaa -sarjassa ei nähdä häpykarvoja? Tuotanto vastaa

Sensuroitiinko erektiot Aatami etsii Eevaa -ohjelmasta? Tuotanto vastaa

KSML: Aatami etsii Eevaa -Juuson alastomuus oli liikaa hänen työnantajalleen

Karismaattisen Paula Vesalan keikat ovat aina elämyksiä.

Paula Vesalan viime kesän Ruisrock-keikka nostatti kylmiä väreitä ja tanssitti samaan aikaan. Keväällä ilmestyneen Vesala-albumin biisit, kuten Tequila, Älä droppaa mun tunnelma, Ei pystyny hengittää, toimivat livenä siinä missä levylläkin.

13 vuotta sitten radiossa pauhasi Paula Vesalan ja Mira Luodin muodostaman PMMP:n hittirenkutus Rusketusraidat. Vuoden päästä parivaljakkoa ei muista enää kukaan, uumoilivat monet.

Ensivaikutelma kuitenkin petti.

PMMP:stä kasvoi 11 vuotta kestäneen uransa aikana 2000-luvun tärkein kotimainen popyhtye. Energistä duoa palvoivat sekä ostava yleisö että kriitikot, ja bändin seitsemää studioalbumia myytiin yli 400 000 kappaletta. Jori Sjöroosin sävellysten ohella kehuja keräsivät etenkin Paula Vesalan sanoitukset.

PMMP soitti viimeisen keikkansa loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa lokakuussa 2013. Sen jälkeen Vesalan sävelkynästä alkoi irrota lauluja myös monille muille kotimaisille eturivin artisteille.

Vain elämää nosti profiilia

Syksyllä 2014 Vesala nähtiin Vain elämää -sarjan kolmannella kaudella. Ohjelma nosti hänen profiiliaan erityisesti monipuolisena ja monet tyylilajit taitavana muusikkona. Tätä kuvaa ainoastaan vankisti viime keväänä julkaistu, moderneihin tanssibiitteihin nojannut Vesala -albumi.

Eikä hänen repertuaarinsa kangistu pelkkään musiikkiin.

Vesala on opiskellut dramaturgiaa Teatterikorkeakoulussa, musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa ja teatteri-, elokuva- ja televisioalaa Kalifornian yliopistossa. Hän on lisäksi tehnyt näyttäviä elokuvarooleja.

”Suomen lahjakkain nainen”, julisti hittiradiokanava NRJ Vesalasta viime vuoden syksynä.

Haastatteluissa Paula Vesala, 34, on kertonut näkevänsä itsensä aivan toisessa valossa. Muiden silmissä teräväsanainen, suvereeni ja itsevarma taiteilija on sanonut kärsineensä riittämättömyyden tunteesta lähes koko elämänsä ajan.

Paljastus oli yllättävä, sillä Vesala on pitänyt yksityiselämänsä aina visusti omanaan. Ehkäpä juuri samasta syystä muutaman viikon takainen uutinen Vesalan ja Rasmus-yhtyeen laulajan Lauri Ylösen avioerosta tuli monille suurena yllätyksenä.

Ruisrock: Vesala TV2 la klo 22.05.

Mikko Kuustonen keskittyi Abrakadabra-duetossa soittamaan huuliharppua.

Mikko Kuustonen valitsi Vain elämää -päivänään duettoparikseen Mikael Gabrielin. Miklu oli sanoittanut Abrakadabran lähes kokonaan uusiksi. Hän käsitteli siinä naisseikkailuitaan.

– Olen ollut kahden missin kanssa samaan aikaan, Miklu räppäsi.

Duetossa Mikko ei juurikaan laulanut, vaan fiilisteli uudistunutta ysärihittiä huuliharpulla.

Katso esitys kokonaan videolta!

2782013

Kenen esitys oli suosikkisi Mikon Vain elämää -päivänä? Kuuntele kaikki esitykset täältä.

Ohjelmaa esittävä Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Mikko Kuustosen Vain elämää -päivänä kuultiin 90-luvun hittejä. Mikä oli lempparisi?

Mikko Kuustonen, 56, vitsaili ennen omaa Vain elämää -päiväänsä, että olisi kiva, jos kaikki esitetyt kappaleet olisivat hänen omiaan – hän kun ei ole julkaissut musiikkia kymmeneen vuoteen. Ja olivathan ne.

Illan jaksossa Mikael Gabriel ja Anna Puu saivat kepeillä versioillaan Mikon hyvälle tuulelle. Chisu taas yllätti Mikon laulamalla Kaktusviinaa-kappaleen ilman bändiä. Hectorille Mikko oli kiitollinen, kun tämä oli valinnut Auroran.

Kuuntele kaikki esitykset ja äänestä lemppariasi jutun lopussa!

1. Mikael Gabriel: Abrakadabra 

2781986

2. Chisu: Kaktusviinaa

2781989

3. Anna Puu: Joo mä tuun

2778860

4. Hector: Aurora

2782000

5. Lauri Tähkä: Enkelit lentää sun uniin

2782002

6. Suvi Teräsniska: 11. hetki

2782005

Ohjelmaa esittävä Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kenen esitys oli sinun suosikkisi Mikko Kuustosen Vain elämää -päivänä?

Illan Vain elämää -jakson ensiapuharjoitukset toivat Anna Puun mieleen järkyttävän muiston.

Illalla nähtävässä Vain elämää -jaksossa vietetään Mikko Kuustosen päivää. Tähdet muun muassa treenaavat ensiaputaitoja pareittain.

Homman aloittavat Anna Puu ja Lauri Tähkä, jotka alkavat ripeästi auttaa uhreja lavastetuissa onnettomuustilanteissa. Kokemus tuo Annalle mieleen järkyttävän muiston.

– En ole koskaan joutunut elvyttämään, mutta yksi mies on kerran tavallaan kuollut mun syliin. En voinut tehdä siinä tapauksessa mitään, Anna sanoo.

– Se jaksoi sinnitellä niin kauan, kun ne ambulanssimiehet tulivat siihen viereen.

Anna kertoo, että mies kuoli avun saavuttua paikalle.

Katso video ensiapuharjoituksesta:

Anna ja Lauri ovat tyytyväisiä siihen, miten suoriutuivat harjoituksesta.

– Luulen, että meillä oli aika hyvä kokonaisvisio siitä, mitä pitää tehdä, Anna sanoo.

– Maalaisjärki pysyi, eikä ruvettu hyperventiloimaan, Lauri toteaa.

Mikael Gabriel ja Chisu ovat pari ensiapuharjoituksessa.
Mikael Gabriel ja Chisu ovat pari ensiapuharjoituksessa.

Vain elämää Nelosella perjantaisin kello 20.00.

Me Naiset ja Vain elämää -ohjelmaa näyttävä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.