Michael Monroen ja Von Hertzen Brothersin taustalla vaikuttaa rockmanageri Virpi Immonen. Sopimuspapereiden ja sähköpostien pyöritys on loputonta, mutta ainakaan Virpin arki ei käy koskaan tylsäksi.

Kuva Karoliina Paatos

10.05

Virpi Immonen saapuu toimistoonsa. Virpin oma musiikkiyhtiö Backstage Alliance jakaa Helsingissä Urho Kekkosen kadulla
toimistotilat Tiketin, Vantaan Festivaalien ja Bar Loosen kanssa. Alakerrassa toimii maineikas yökerho Tavastia. 

10.10

Sata sähköpostia odottaa Virpiä aamuisin. Eilen hän lopetti työt vasta yhdeltätoista, joten nyt meilejä on vain 52. Virpi delegoi osan assistentilleen ja lähettää itse parisataa meiliä päivässä. Virpi maksaa laskuja, kun Mikko von Hertzen soittaa päivän aikataulusta. Mikon puhelun jälkeen Japanin suurlähetystöstä soitetaan, että Michael Monroen viisumit ovat valmiit. Virpi lähtee bändin kanssa Japaniin neljän päivän kuluttua.

13.20

Virpi hakee Michael Monroen hotellista päivän haastatteluihin. Edellinen puhelinhaastattelu on venynyt, ja Michael juoksee taksiin puoli tuntia myöhässä. Koko päivän ohjelma venyy.
”Meillä on ihan sikakiire. Kymmenen minuutin päästä pitäisi alkaa haastis, ja sitä ennen pitää ehtiä vielä Universalille”, Virpi
toruu. ”Plenty of time, käydään kahvilla matkalla”, Michael vitsailee.

13.30

Michael allekirjoittaa sopimuksen Universal Musicin toimistolla. Hän esiintyy Munamiehen levyllä, joka on listaykkönen. On siis aika skoolata. ”Aina kun me nähdään Virpin kanssa, me skoolataan jollekin. Tässähän tulee kohta alkoholiongelma”, Universalin toimitusjohtaja Jarkko Nordlund nauraa.

13.40

Virpi ja Michael ovat myöhässä ja harppovat Universalilta tien yli Nosturin treenikämpälle, jonka Michael jakaa Von Hertzen Brothersin kanssa. ”Sulla on ensin Ruisrock-tv:n haastattelu, sitten Kissakaveria ei jätetä -kampanjan haastis”, Virpi ohjeistaa.

14.00

Virpi saa Mikko von Hertzeniltä vakuutuspapereita ja kuitteja.
”Me olemme tosi onnekkaita. Suomessa on vain yksi manageri, joka osaa hommansa, ja se on Virpi. Hän on lämmin ihminen mutta silti bisnesnainen, jonka ympärillä on tiivis verkosto hyviä tyyppejä. Virpin kanssa halutaan tehdä töitä”, Mikko kehuu.

14.46

Virpi on tilannut työhuoneensa seinälle Kalle Taivaisen Tom of Finland -henkisen taulun, joka tulee toimistolle huomenna. Taulussa komeilevat von Hertzenit.

15.00

Huonoja uutisia. Monroen äänimies ei pääsekään Japaniin neljän päivän kuluttua. Virpi miettii hetken. Hän ei ehdi enää järjestää uutta viisumia toiselle matkalaiselle, joten uusi miksaaja on löydettävä äkkiä Japanista. ”Tilanteet muuttuvat tässä työssä juuri näin nopeasti.”

15.20

Takaisin toimistolle. Terri Hohenthal on tullut hieromaan Virpiä. Terrin asiakkaina on paljon myös muusikkoja ja bändejä.

18.10

Viimeinen silaus ennen työillallista. Virpi on ehtinyt piipahtaa kotona 20 minuuttia. Hän vaihtoi vaatteet, meikkasi, laittoi hiukset ja lähetti samalla sähköposteja. Äänimieskin löytyi Japanista. ”Hitto, miten elämä voi olla näin kiireistä! Ei tässä ole mitään järkeä”, Virpi taivastelee. Puhelin soi minuutin välein.

18.30

Bändien jäsenet kokoontuvat Tavastian eteen ja vaihtavat iloisesti kuulumisiaan. Illallisen korkea-arvoinen koollekutsuja haluaa pysytellä poissa julkisuudesta. Virpi kasaa porukan, ja taksi kurvaa matkaan. Managerin työ­päivä on pulkassa vasta kolmen tai neljän tunnin kuluttua.

”Työpäiväni ovat usein täyttä hulluutta”

"Ammattimaisia managereja on Suomessa vähän, joten olen itseoppinut. Edistän artistin uraa eli brändään bändejä, jotta saan ne erottumaan musiikkivirrasta, ja pidän yhteyttä eri sidosryhmiin. Hoidan sopimusneuvottelut levy-yhtiöiden kanssa ja säädän käytännön asioita kiertueaikatauluista fanitapaamisiin, jotta artisti voi keskittyä musiikkiin.

Minusta tuli manageri vahingossa, enkä ole koskaan halunnut omistaa levy-yhtiötäkään. Silti tämä tuntuu oikealta. Kouluttauduin alun perin elokuvaäänisuunnittelijaksi ja dramaturgiksi. Aloitin musiikin äänittäjänä Seawolf-studiolla, ja sieltä päädyin levy-yhtiöhommiin.

Olemme tunteneet Michaelin kanssa kymmenisen vuotta. Aluksi emme pitäneet toisistamme, mutta nyt Makke on yksi elämäni tärkeimmistä ihmisistä. Olin 25-vuotias epävarma harjoittelija, kun Hanoi Rocks pyysi minua auttamaan kiertuepromootiossa parin kuukauden ajan. Pikkuhiljaa bändi huomasi, että homma toimi ja sain asioita aikaan. Viiden vuoden päästä he totesivat, että minähän olen jo oikeastaan heidän managerinsa. Michaelin toiveesta jatkoin myös hänen soolourallaan.

Von Hertzenit ovat hyvin kunnianhimoinen ryhmä. Se on yhteistyömme avain, koska olen yhtä kunnianhimoinen omassa työssäni. Tämä myös turhauttaa välillä, sillä yhteistyömme on todella tiivistä. Jaamme päivittäisessä arjessa niin hyvät kuin huonotkin hetket.

Managerin ja bändin suhde on kuin avioliitto – bisneksessä. Se perustuu ehdottomaan luottamukseen. Välillä haluaisin yhden päivän, jolloin kukaan ei vaatisi minulta mitään. Muusikoille on annettu kärsivällisyyttä pienellä kauhalla, ja kaikki pitää saada heti.

Olen oppinut työssäni pari asiaa: Ennen kuin reagoi ikäviin asioihin, kannattaa nukkua yön yli. Jos vaatii enemmän, saa enemmän. Ja joskus kannattaa pyytää apua.

Työpäiväni ovat usein täyttä hulluutta, mutta kiire kuuluu työnkuvaan. Matkustan paljon ja viime vuonna olin noin 200 päivää ulkomailla: Lontoossa, Tukholmassa, Berliinissä, Los Angelesissa, Japanissa, Islannissa, Norjassa...

Kiertueella olemme bändien ja tekniikan kanssa yhtä suurta perhettä. Keikoilla yksi hienoimmista hetkistä on se, kun bändi on juuri astumassa lavalle. Näen, kuinka Michaelin ja Mikon silmissä aina syttyy se tietty palo, joka keulakuvalta vaaditaan. Siinä on jotain maagista."

 

Virpi Immonen

  • 32-vuotias rockmanageri ja musiikkiyhtiö Backstage
  • Alliancen toimitusjohtaja.
  • Asuu Helsingissä, sinkku.
  • Työ on myös harrastus, eikä vapaa-aikaa ole.
  • Haaveena oma toimisto New Yorkissa.

Kadonneen jäljillä -sarjan viidennessä jaksossa 25-vuotias Jaakko etsi thaimaalaista äitiään.

Helsinkiläinen Jaakko oli 2-vuotias, kun hänet adoptoitiin Suomeen. Biologinen äiti oli antanut pois pari kuukautta vanhan Jaakon, joka asui thaimaalaisessa lastenkodissa adoptioonsa saakka.

Hän eli adoptioperheessään Tampereella reilut 10 vuotta, kunnes 13-vuotiaana hän päätyi lastenkotiin. 25-vuotias mies puhuu avoimesti nuoruuden aikaisesta masennuksestaan, raivokohtauksistaan sekä riidoista adoptiovanhempiensa kanssa.

Vuosi sitten Jaakko lähti Thaimaahan ensimmäisen kerran etsimään biologista äitiään, mutta matka tyssäsi nopeasti.

– Minun piti olla siellä vuosi, mutta olin yhden yön ja tulin takaisin, Jaakko sanoo.

”Haluaisin saada vastauksia siihen, miksi äiti joutui luopumaan minusta.”

Ensireissunsa jälkeen Jaakko jatkoi äitinsä etsimistä Suomessa muun muassa kansalaisjärjestön kautta, ja nyt hän koki olevansa valmis uuteen etsintäreissuun. Kadonneen jäljillä -ohjelmassa Jaakko lähti juontaja Anni Hautalan kanssa Bangkokiin iloisen hämmentävissä tunnelmissa.

– Haluaisin saada vastauksia siihen, miksi äiti joutui luopumaan minusta. Olenko ollut heidän mielessään kertaakaan vai onko minut unohdettu, Jaakko pohti ennen matkaansa.

Bangkokissa Jaakko ja Anni vierailivat ensimmäiseksi sairaalassa ja lastenkodissa. Välillä Jaakko pelkäsi kovasti, ettei löydäkään äitiään yhdeksän miljoonan ihmisen kaupungista. Sitten Jaakko näki äitinsä valokuvan lastenkodissa, jossa hän vietti itse ensimmäiset vuotensa. Kuva tuli täytenä yllätyksenä, ja Jaakon tunteet purkautuvat itkuna.

Lopulta he saivat tietoonsa äidin osoitteen. Ohjelmassa Anni valmisteli Jaakkoa tapaamiseen muistuttamalla, että kova elämä on saattanut jättää tähän jälkensä.

– Toivon, että äiti suostuu näkemään minut. Jos hän kieltäytyisi, toista mahdollisuutta ei tule koskaan enää ikinä.

Teininä olisin kaivannut eniten biologisia vanhempiani, sanoo Jaakko, joka tapasi biologisen äitinsä vihdoin Thaimaassa. Kuva: Nelonen
Teininä olisin kaivannut eniten biologisia vanhempiani, sanoo Jaakko, joka tapasi biologisen äitinsä vihdoin Thaimaassa. Kuva: Nelonen

Äitinsä lisäksi Jaakko tapasi lopulta siskonsa, tämän poikaystävän, lapset ja mummonsa. Hän iloitsi kovasti perheensä tapaamisesta yli 20 vuoden jälkeen: se auttoi jäsentämään hänen tunteitaan ja antamaan vastauksia joillekin niistä.

Jälleennäkemistä Jaakko meni juhlimaan perheensä kanssa paikalliseen ravintolaan.  

– Mulle riittää, että saan viettää aikaa heidän kanssaan. En todellakaan odottanut tällaista vastaanottoa, että äiti sanoi rakastavansa ja olen enemmän kuin tervetullut heille.

”En odottanut tällaista vastaanottoa.”

– Äiti oli yllättävän selväjärkinen. Toki alkoholismi on jättänyt jotain aivoihin, mutta hän oli kuitenkin vähentänyt juomista – ellei jopa lopettanut, Jaakko pohti tapaamisen jälkeen.

Jaakko hyvästeli perheensä haikein mielin ja sanoi haluavansa pitää yhteyttä heidän kanssaan jatkossakin.  

– Toisaalta sisälläni tuntui siltä, että tämä oli sopivan kokoinen pala tällä kertaa. Siitä on hyvä lähteä eteenpäin ja miettimään uusia tapaamisia.

Olen erittäin onnellinen, että olemme nyt yhdessä, Jaakko kertoi ravintolaillallisella Bangkokissa.
Olen erittäin onnellinen, että olemme nyt yhdessä, Jaakko kertoi ravintolaillallisella Bangkokissa.

Me Naiset ja Kadonneen jäljillä -ohjelmaa esittävä Nelonen kuuluvat Sanoma-konserniin.

adoptoitu

Helsinkiläinen Jaakko löysi äitinsä Thaimaasta yli 20 vuoden jälkeen: ”Hän sanoi rakastavansa”

Hain kyseiseen ohjelmaan monta vuotta sitten ku itsekkin adoption kautta tullut, taitaa jo olla 7 vuotta sitten kun ohjelmasta kuulin... mut minulle sanottiin että ei ole tarpeeksi tausta tietoja. ... no mun tuuria. ... mulla oli ehkä jopa vähä enemmän tietoa kuin näillä adoptoiduilla joita nykyään on ohjelmassa mukana..... noh ei se mitään... noin vuosi siitä hausta eteenpäin oma biologinen äiti löysi minut, harmi ku en ottanut tv:hen yhteyttä.. olis hieno pätkä siitäkin saatu kun matkustin...
Lue kommentti

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Varo juonipaljastuksia! Illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa selviää, että Heidin ja Mikon välit ovat todella etäiset.

Mikon ja Heidin suhteen alku oli yhtä pussailua, mutta parin erilaisuus alkaa koitua ongelmaksi. Illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa selviää, että parin välit ovat jo todella etäiset.

Silti molemmat vaikuttavat olevan vielä sitoutuneita toisiinsa ainakin käytännön asioissa, sillä he menevät yhdessä asuntonäyttöön. Asumisen suunnittelu on kuitenkin hankalaa, sillä pari tykkää aivan erityylisistä taloista.

”Tulee sellaisia hetkiä välillä, että toivoisi, että toinen olisi erilainen tai käyttäytyisi eri tavalla.”

Heidi lähtee jaksossa myös Mikon mukana golfkentälle. Siellä hän huomaa Mikossa piirteen, joka tulee toistuvasti esiin. Mikko huomauttelee Heidille pienistä asioista ja keljuilee, kun tämän lyönnit ja kävelyrytmi eivät ole Mikosta golfkentälle sopivia.

– Mikolla voi joskus olla yltiöpäisen käskevä sävy siinä neuvomisessa. Siitä mä en ihan järkyttävästi tykkää, Heidi kertoo jaksossa.

– Tulee sellaisia hetkiä välillä, että toivoisi, että toinen olisi erilainen tai käyttäytyisi eri tavalla. Mutta varmasti mäkin voisin toimia eri lailla. Ei se tietysti niinkään voi olla, että mä voin olla mä ja toisen pitää muuttua. En mä myöskään sitä halua, Mikko miettii jaksossa kameralle.

Asiantuntija Jason Lepojärvi kommentoikin jaksossa Mikon ja Heidin välistä kommunikointia. Hän muistutta, miten tärkeää arvostava puhetyyli on parisuhteessa.

– On lukemattomia tapoja halveksua toista, puhua toisesta halveksuvasti. Se ei ole vaikeaa, vaan vaikeaa on oppia pois siitä, Jason sanoo.

Paljon pelissä

Parin suhdetta on rasittanut myös se, että Mikolla on niin paljon töitä, luottamustehtäviä ja harrastuksia. Heidiä harmittaa, että päätökset tehdään usein Mikon aikataulujen mukaan. Heidi ei ymmärrä myöskään sitä, miksi Mikosta ei ole ok, että Heidi tanssii salsatunneilla miesten kanssa.

Jason vierailee jaksossa Heidin ja Mikon luona, ja nämä saavat kertoa tunteistaan. Heidiä alkaa itkettää, kun puhe kääntyy riitoihin.

”Meidän suhde on muuttunut aika paljon hääpäivästä.”

– Mä en oo saanut riittävästi nukuttua lähiviikkoina. Se näkyy sillai, että kun tulen kotiin, viereystila ei ole maksimissaan, Mikko selittää.

Heidi vaikuttaa hyvin surulliselta tilanteeseen ja parin väleihin.

– Meidän suhde on muuttunut aika paljon hääpäivästä. Sitä kulki ensin sumussa. Vaikka meillä onkin ollut upeita hetkiä, pitää oikeasti pohtia, että tää on se ihminen, keneen mä sitoudun. Täytyy tehdä se päätös, että nyt sitten sitoudutaan tai ei. Tässä on tosi paljon pelissä, Heidi sanoo kamarelle.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin Avalla kello 21.00.

Uskotko, että Heidin ja Mikon suhde kestää?

Ruotsiksi laulanut Anna Järvinen on ollut Suomessa pienen piirin suosikki. Uudella levyllä olisi aineksia enempäänkin.

Ruotsinsuomalainen Anna Järvinen on kahden kansan kasvatti. Hän on syntynyt Suomessa, mutta muuttanut jo lapsena vanhempiensa mukana Ruotsiin. Aikaisemmat kolme albumiaan hän on tehnyt ruotsiksi.

Siksi monia Järvisen suomalaisia faneja varmasti pikkuisen hivelee, että persoonallinen lauluntekijä ja tulkitsija on nyt kunnioittanut juuriaan ja sanoittanut viimevuotisen Buren-albuminsa suomeksi. Annan En Anna -levyllä Järvisen kanssa musisoivat hänen kanssaan aikaisemminkin työskennelleet ruotsalaisen indie-sensaatio Dungenin jäsenet.

Levy on tutulla tavalla folk-pohjalta ponnistavaa laulelmapoppia.

Levy on tutulla tavalla folk-pohjalta ponnistavaa laulelmapoppia, mutta mikäli mahdollista vieläkin herkempi ja hauraamman oloinen kuin Järvisen edelliset levyt. Se on kuin tehty niihin synkkiin syysiltoihin, jolloin tuntuu, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin rojahtaa nojatuoliin punaviinilasin kanssa ja olla omien ajatustensa kanssa yksin.

Sellaisina hetkinä elämä on rakennettu pienistä havainnoista, samanlaisista kuin tämä kaunis levy.

Anna Järvinen: Annan En Anna

(Diesel Music)