Ashley Grahamista oli tärkeää, että uusi Barbie muistuttaisi häntä mahdollisimman pajon. Kuvat: Shutterstock ja Instagram
Ashley Grahamista oli tärkeää, että uusi Barbie muistuttaisi häntä mahdollisimman pajon. Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Ashley toivoo, ettei kukaan häpeäisi merenneitoreisiään – tai kroppaansa muutenkaan.

Huippumalli Ashley Graham, 28, on saanut näköisnuken. Barbie on perinteistä muodokkaampi, sillä se on mitoitettu huippumallin mukaan. Graham on tunnettu siitä, että hän haluaa muuttaa perinteisiä vartaloihanteita, ja se on kuulemma ollut tarkoitus myös uutta nukkea suunnitellessa. Siksi Barbiella on esimerkiksi toisiaan koskettavat ”merenneitoreidet”.

– Oli tärkeää, että nukke muistuttaisi minua niin paljon kuin mahdollista. Reidet koskettavat toisiaan, mikä osoittaa nuorille tytöille, että se todellakin on täysin luonnollista, Graham kertoi Peoplen mukaan.

 

Come on @Barbie, let's go party!!! 💗Thank you to my new and incredible @Mattel family for this honor! #beautybeyondsize #barbie #curvybarbie

A video posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Grahamilla oli myös toinen tärkeä toive, mutta sitä leluvalmistaja Mattel ei pystynyt toteuttamaan.

– Pyysin selluliittia, Graham sanoi aikaisemmin Hollywood Reporterille.

Barbie esiteltiin Los Angelesissa maanantaina. Graham sanoi olevansa kiitollinen siitä, että saa olla mukana rikkomassa rajoja.

– Meidän täytyy tehdä yhdessä töitä muuttaaksemme kuvaa kauneudesta ja kauniista vartaloista.

 

Thighs touching, round hips, arms and tummy!! Thank you @Mattel and @Barbie for immortalizing me into plastic! 💕💎💋 #beautybeyondsize

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Hampstead on siveä senioriromanssi, jossa epätodennäköinen pari löytää toisensa.

Yhdysvalloista Lontoon Hampsteadiin muuttanut Emily (Diane Keaton) on miehensä kuoltua tuuliajolla. Hän tutustuu sattumalta Davidiin (Brendan Gleeson), joka asustelee itse kyhäämässään hökkelissä Heath-puistossa. Epäsuhtainen pari alkaa tuntea vetoa toisiaan kohtaan.

2010-luvulla on pikkuhiljaa alettu ymmärtää, että eläkeläisetkin ovat innokkaita elokuvissa kävijöitä, eivätkä supersankarisarjakuvafilmatisoinnit välttämättä kiinnosta heitä. Viimeistään vuonna 2011 ilmestynyt sympaattinen hyvän mielen komedia The Best Exotic Marigold Hotel osoitti, että harmaat pantteritkin voivat rynnistää teattereihin niin sankoin joukoin, että elokuvasta tulee hitti.

Tähän markkinarakoon takoo Joel Hopkinsin ohjaama uutuus Hampstead. Senioriyleisölle suunnattu romanttinen draama on yllättävän siveellinen. Pääparin fyysinen läheisyys jää vain yhteen suudelmaan. Kuvitteleeko ohjaaja tosiaan, että varttuneemmat katsojat ovat siveydensipuleja?

Kiinnostavinta Hampsteadissä on puvustus. Emilyn hahmon vaatevarasto tuo kovasti mieleen Keatonin ikonisen nimiroolin Woody Allenin vuonna 1977 ilmestyneessä hittikomediassa Annie Hall. Keaton ammensi elokuvan puvustuksen omasta vaatekaapistaan: miestenhousuja, kravatteja, pikkutakkeja. Ikoninen tyyli oli valmis. Hampsteadin puvustaja Liza Bracey nostaa hattua Annie Hallin unisexstailille.

Katso traileri:

Hampstead

***

Ensi-ilta 11.8.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä lykkää myöhemmäksi tärkeitä käytännön asioita. Paperivuoren kimppuun on syytä käydä heti, kun mahdollista. Käytä energiasi viisaasti.

 

NEITSYT

Vältä ylireagointia. Kuulet tänään kommentteja, joita ei ole helppoa ottaa vastaan. Draamaa ei synny, jos pidät hermosi kurissa.

 

VAAKA

Sinun on vaikea tehdä päätöksiä tänään. Ilmassa on epävarmuutta. Älä anna kenenkään kasata sinulle paineita.

 

SKORPIONI

Tärkeintä on, että liikut eteenpäin. Älä jätä kesken mitään, vaan sinnittele hankalatkin urakat loppuun asti. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos avartaa ajatusmaailmaasi. Saat uuden näkökulman dilemmaan, joka on kiusannut sinua pitkään. Onni ei ole nyt puolellasi raha-asioissa.

 

KAURIS

Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Nosta äänesi kuuluviin, niin saat taustatukea ideallesi. Luota itseesi ja ylläty iloisesti lopputuloksesta.

 

VESIMIES

Saat kritiikkiä, joka saa sinut epäilemään kykyjäsi. Joku kasaa nyt tahallaan esteitä tiellesi. On aika laittaa kaikki peliin.

 

KALAT

Raha-asiat ovat tänään etusijalla. Lupaava tilaisuus odottaa sinua aivan kulman takana. Tartu siihen ja tee uskalias siirto.

 

OINAS

Toimit tänään sovittelijana. Perheen sisällä nousee pintaan jännitteitä, jotka kaipaavat selvittämistä. Ole diplomaattinen ja etsi kaikkia tyydyttäviä ratkaisuja.

 

HÄRKÄ

Joku tuottaa sinulle pettymyksen. Älä anna yksittäistapauksen lannistaa sinua. Suuntaa katse kohti tulevaa ja laadi uusia suunnitelmia.

 

KAKSONEN

Keskity olennaiseen. Joku yrittää harhauttaa sinua sivupoluille. On tärkeää, että pidät päämääräsi mielessäsi kaikesta huolimatta.

 

RAPU

Luvassa on myöhästelyä ja hermojen kiristymistä. Älä anna periksi. Etsi vaihtoehtoisia reittejä ongelmien sattuessa kohdalle.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!