Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Lyhyt irtiotto tekee ihmeitä ihmissuhteellesi. Hoida vastuulliset hommat itse, sillä nyt ei kannata jättää mitään onnen varaan. Hyvä järjestys takaa mielenrauhasi.

 

KAKSONEN

Pidä kommunikointi toimivana ja ole rehellinen. Kärsivällisyydellä saat tahtosi läpi. Yhteen hiileen puhaltaminen kannattaa.

 

RAPU

Herätät positiivista huomiota ajatuksillasi. Saat loistavan tarjouksen, jota ei kannata jättää käyttämättä. Nyt on sinun hetkesi olla esillä.

 

LEIJONA

Pidä ongelmasi pienen piirin tiedossa. Juorujen leviäminen voi haitata suunnitelmiasi. Ole määrätietoinen, niin pääset tavoitteisiisi.

 

NEITSYT

Saatat tehdä tunnekuohuissasi tänään mokan. Korjaa vahingot olemalla yhteistyökykyinen ja ehdottamalla ratkaisuja. Fiksu käytös kyllä huomataan.

 

VAAKA

Älä enää aikaile, vaan tee siirto työelämässä. Mieti raha-asioita uusiksi, jos se on tarpeellista saavuttaaksesi unelmasi. Suunnanvaihto on paikallaan.

 

SKORPIONI

Älä anna hankalan ihmisen kaataa suunnitelmiasi. Pidä pääsi ja etsi ratkaisuja kokemuksistasi. Ihmissuhteisiin panostaminen kannattaa.

 

JOUSIMIES

Kuuntele ja opi ympäristöstäsi. Puhu omasta puolestasi, sillä muuten joku muu saattaa sinut huonoon valoon. Harkitse tarkkaan, mihin haluat seuraavaksi suunnata.

 

KAURIS

Pidä käytännön asiat hyvässä järjestyksessä. Päädyt tänään moniin hyviin ratkaisuihin. Lisää yksityiselämääsi säpinää romantiikan keinoin.

 

VESIMIES

Kuuntele järjen ääntä. Joku yrittää tehdä sinulle kiusaa, eikä häntä pidä päästää niskan päälle. Panosta taloudelliseen vakauteen.

 

KALAT

Kateellisen ihmisen ei pidä antaa pilata päivääsi. Pidä lippu korkealla ja tee omaa juttuasi. Seulo seuraasi ja tarkkaile, ketkä ovat oikeasti puolellasi.

 

OINAS

Luvassa voi olla pettymyksiä tunne-elämässä. Yritä vältellä juorujen syntymistä käytöstäsi hillitsemällä. Keskity olemaan paras mahdollinen versio itsestäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!