Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA
Usko itseesi ja omiin kykyihisi. Et voi osua harhaan, jos olet rehellinen sekä itsellesi että muille. Ole avoin uudenlaisille ehdotuksille.

 

NEITSYT
Älä valitse vihaa. Etsi ratkaisuja ja toimi sen sijaan, että antaisit negatiivisille tunteille tilaa. Selvitä ongelmat rauhallisesti ja tehokkaasti.

 

VAAKA
Kuuntele tarkkaavaisesti, mitä ympärilläsi puhutaan. Puhetta kannattaa vähentää. Ihmissuhteissa on luvassa yllättäviä muutoksia.

 

SKORPIONI
Pyydä apua, jos koet sen tarpeelliseksi. Sinun on aika lähteä liikkeelle ja toimia unelmiesi eteen. Päivä tarjoaa lukuisia yllätyksiä.

 

JOUSIMIES
Voit oppia tänään paljon. Liikkeellä on väärää tietoa, joka sinun tulisi erottaa faktoista. Ilmassa on kilpailuhenkeä, joka pitää sinut varpaillasi.

 

KAURIS
Tänään sinun kannattaa pysytellä sivussa. Muutoksia on luvassa, mutta niistä ei pidä tehdä suurta numeroa. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

 

VESIMIES
Älä jätä leikkiä kesken. Satsaa omaan juttuusi kaikkesi, sillä nyt ei ole aika luovuttaa. Määrätietoisuutesi tuo pisteet kotiin.

 

KALAT
Suuntaa sinne, minne vaistosi sinut käskee. Älä päästä ketään sanelemaan, kuinka sinun tulisi käyttää aikasi ja energiasi. Tiedät itse parhaiten määränpääsi.

 

OINAS
Edessä on valintoja työelämän puolella. Ajattele käytännönläheisesti ja ratkaise yksi kysymys kerrallaan. Anna intuitiosi johdattaa sinua.

 

HÄRKÄ
Ota vastuu omasta onnellisuudestasi ja tee asioita, jotka tuottavat sinulle iloa. On aika tehdä muutoksia arkeesi. Selvitä, minkälaisia mahdollisuuksia sinulle on tarjolla.

 

KAKSONEN
Kuuntele ja ota opiksi. Positiivinen asenne on paras selviytymiskeinosi vaikeisiin tilanteisiin. Kaikki eivät ole yhtä selkeällä linjalla kuin sinä.

 

RAPU
Etsi itsellesi inspiroivaa tekemistä. On aika tutustua uusiin ihmisiin ja hankkia rikastuttavia kokemuksia. Seikkailu tekee sinulle hyvää.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!