Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Omaperäisyydestä saa tänään pisteitä, joten pysy omalla linjallasi. Diplomaattisuus on tarpeen, kun joudut tiukkaan väittelyyn tuttavan kanssa. Kohtaat erilaisuutta, josta voit oppia jotain.

 

KAKSONEN

Vältä hätäostokset päättämällä itsellesi selkeä budjetti. Älä lahjoita tänään rahaa, jos se ei tunnu hyvältä ajatukselta. Voit tarjota sen sijaan tukeasi muulla tavalla.

 

RAPU

Muuntautumiskykysi yllättää lähipiirisi tänään. Anna persoonallisuutesi näkyä ja puhua puolestaan. Sinulle tarjotaan muutamia kiinnostavia mahdollisuuksia.

 

LEIJONA

Sinun on taivuttava kompromisseihin tänään. Liian motimutkaisten kuvioiden kautta ei kannata yrittää edetä. Jos sinua ajaa aito palo, on esteet helppo selättää.

 

NEITSYT

On aika ottaa tilanne haltun ja kertoa ajatuksistasi. Voitat ihmiset puolellesi olemalla vilpitön. Mieti reissusuunnitelmia tai uuden projektin aloittamista. Onni potkii sinua tänään.

 

VAAKA

Säästäminen on nyt tarpeen. Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen ja rauhoittelemaam jännitteitä. Aikaa säästyy, jos onnistutte välttämään draamat.

 

SKORPIONI

Keräät pisteet kotiin ehdottamalla jotain uutta ja yllättävää. Erityisesti konfliktitilanteissa kannattaa päästää mielikuvitus valloilleen. Rauhallisuuttasi ja määrätietoisuuttasi arvostetaan.

 

JOUSIMIES

Et ehdi kaikkialle. Karsi aikatauluistasi jotain pois, sillä muuten väsähdät kesken. Joku antaa sinulle väärää tietoa, joka voi pahimmassa tapauksessa kaataa suunnitelmasi.

 

KAURIS

Koti ja perhe ovat tänään etusijalla. Panosta yhteisiin asioihin ja turvalliseen tulevaisuuteen. Totuuden kaunistelusta ei seuraa tänään mitään hyvää.

 

VESIMIES

Hyväksy väistämättömät tapahtumat. Älä pelkää tehdä asioita toisin kuin muut. Ole tarkkana omaa etuaan innokkaasti ajavan ihmisen kanssa.

 

KALAT

Muiden esittämien vaatimusten ei pitäisi sanella sitä, mitä itse teet. Mieti, mikä tuntuu hyvältä. Ihminen menneisyydestäsi tarjoaa sinulle kiinnostavan näkökulman asiaan.

 

OINAS

Pysähdy hetkeksi miettimään, missä mennään. Huolehdi siitä, että annat oikeanlaisia viestejä toiveistasi. Listaa asioita, joista voit olla kiitollinen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!