Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ole valmis mukautumaan uusiin tilanteisiin. Hankala ihminen saattaa tuoda mutkia matkaan keskelle suunnitelmiasi. Älä usko tyhiin lupaksiin.

 

RAPU

Anna mielikuvituksesi lentää ja tarjoa ideoitasi anteliaasti ympärillesi. Uusia mahdollisuuksia avautuu sinulle. Älä anna kateuden jarruttaa menoasi.

 

LEIJONA

Näyttämällä esimerkkiä pääset pitkälle. Keskity tekemään neuvojen antamisen sijaan. Auttaminen kuuluu tiiviisti päivän ohjelmaan.

 

NEITSYT

Rahatilanteesi kääntyy yllättäen lupaavaan suuntaan. Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen, ellet ole tarkkana. Uskalla sanoa ei tarpeen tullen.

 

VAAKA

Viehätysvoimasi tekee vaikutuksen uusiin tuttaviin. Saat yllättävän ehdotuksen, jota ei kannata jättää huomiotta. Rakkauselämäsi saa lupaavan käänteen.

 

SKORPIONI

Valppautesi on sinulle eduksi tänään. Haistat nopeasti ilmassa leijuvat muutokset. Sinulla riittää virtaa, mikä tekee sinusta viehättävän muiden silmissä.

 

JOUSIMIES

Älä taivu paineiden alla. Sinun on luotettava itseesi riippumatta siitä, mitä muut ympärilläsi puuhaavat. Lähde liikkeelle omista toiveistasi.

 

KAURIS

Pidä huoli itsestäsi. Vältä pikaisten päätösten tekemistä erityisesti tunneasioissa. Älä luovu periaatteistasi haasteiden edessä.

 

VESIMIES

Tee kodistasi paikka, jossa vieraatkin viihtyvät. Lisää elämääsi romantiikkaa. Luvassa on muutoksia positiiviseen suuntaan.

 

KALAT

Pidä etäisyyttä liian vaativiin ihmisiin. Pysyttele seurassa, jossa sinun on helppo olla. Luota vaistoosi, joka ei johda sinua harhaan.

 

OINAS

Avaa ovi romantiikalle. Tunteet ovat tänään pinnassa, mikä ei ole huono juttu. Kanavoi energiasi oikeaan suuntaan, niin saat paljon aikaiseksi.

 

HÄRKÄ

On aika jutella tulevaisuudesta. Kysy suoraan, mitä läheisesi odottavat. Yhdessä päädytte oikeisiin ratkaisuihin ja pääset askeleen lähemmäksi unelmiasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!