Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Vesimies

Kotisi saattaa kaivata kunnostamista. Ota projekti vakavissasi ja panosta siihen alusta lähtien. Lähipiirisi tulee avuksesi.

Kalat

Älä ota paineita ulkopuolisten mielipiteistä. Muista rentoutua välillä, jotta terveytesi ei kärsisi kovasta tahdistasi.

Oinas

Ole tarkkana rahankäytöstä. Ystävyys ja rahakysymykset kannattaa pitää erillään. Elämäsi pyörii nyt paljon työn ympärillä.

Härkä

Sinun voi olla vaikea hallita tänään tunteitasi. Lähelläsi on ihminen, joka koettelee hermojasi. Älä pura ärtymystäsi rakkaaseesi.

Kaksonen

Mieti, mitkä ovat todelliset motiivisi. Sinun ei tulisi tehdä asioita vain ollaksesi mieliksi kiinnostavalle ihmiselle. 

Rapu

Ilmaiset itseäsi nyt hyvin. Olet kuin kotonasi ihmisten keskellä ja katseiden alla. Sinun on helppo tehdä muihin vaikutus.

Leijona

Unohda omat toiveesi toistaiseksi. Nyt on aika keskittyä yhteisiin asioihin ja auttamaan muita ihmisiä.

Neitsyt

Nauti elämästä. Vedät puoleesi idearikkaita ihmisiä, joista saat energiaa. Teet hyviä suunnitelmia tulevaisuuden varalle.

Vaaka

Jätä toisten ihmisten ongelmat heidän hoidettavikseen. Voit toimia sovittelijana, jos sinulta pyydetään apua.

Skorpioni

Vietä aikaa ihmisten parissa. Näytä persoonasi koko loistossaan. Nyt ei kannata ujostella.

Jousimies

Sinun kannattaa olla tänään äänessä. On oikea hetki puhua, jos sinulla on jotain sydämelläsi. 

Kauris

Omista aikaa perheellesi tai sukulaisille. Lähipiirisi tarvitsee sinua enemmän kuin uskotkaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Älä panttaa tunteitasi. Avoimuudella voitat tärkeän ihmisen luottamuksen. Ota vastaan rakentavaa kritiikkiä ja hyödynnä sitä tulevaisuudessa.

 

SKORPIONI

Sinulla on monta rautaa tulessa. Nyt ei ole aika hidastaa tahtia, vaan takoa täysillä. Seuraa omaa polkuasi ja unohda yleinen mielipide.

 

JOUSIMIES

Puolueettomuus kiistatilanteessa säästää sinut monilta harmeilta. Älä kuuluta kaikille mielipiteitäsi, vaan tarkkaile tilannetta rauhassa. On tärkeää pitää yllä tasapainoa.

 

KAURIS

Pidä varasi, sillä lähelläsi on epärehellistä porukkaa. Ole tarkkana kyseenalaisten motiivien varalta. Mietintätauko tekisi sinulle hyvää.

 

VESIMIES

Suunnittele tulevia reissuja tai päivitä kuulumisia vanhojen ystävien kanssa. Panosta itseesi. On hyvä hetki uuden oppimiseen ja taitojesi kehittämiseen.

 

KALAT

On aika edetä asioissa. Älä jätä välistä hyvää tilaisuutta, joka voi vaikuttaa tulevaisuuteesi. Pysyttele turvallisen etäisyyden päässä muiden ihmisten dilemmoista.

 

OINAS

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Rahatilanteesi kääntyy lupaavaan suuntaan, eikä rakkauselämäsikään näytä huonolta. On aika keskustella ja suunnitella tulevaa.

 

HÄRKÄ

Seesteinen mielentila johtaa fiksuihin päätöksiin. Ratkaise tänään roikkumaan jääneitä käytännön asioita. Seuraa vaistoasi ja ylläty iloisesti.

 

KAKSONEN

Älä kyseenalaista aivan kaikkea. Karista epäluulosi ja keskity saamaan asioita eteenpäin. On tärkeää, että pystyt päästämään irti menneisyydestä.

 

RAPU

Tunteet paukahtavat pintaan. Itsehillintä on kullanarvoinen apuväline tänään. Sano ei kaaokselle ja keskity vaalimaan harmoniaa.

 

LEIJONA

Maisemanvaihdos antaa sinulle uutta perspektiiviä. Älä kangistu vanhoihin kaavoihin. Työ ja huvi kulkevat nyt käsi kädessä.

 

NEITSYT

Panosta kaikkesi siihen, että saat työsi ajallaan tehtyä. Älä anna tunnerikkaan tapahtumaketjun sekoittaa päätäsi. Ole uskollinen itsellesi ja asiallesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta etenkin työmarkkinoilla. Lähde mukaan vain sinua oikeasti kiehtoviin projekteihin. Vähempään ei kannata nyt tyytyä.

 

SKORPIONI

Avoin mieli vie pitkälle. Muotoile ajatuksesi huolellisesti sanoiksi tai jätä ne hautumaan ja odottamaan parempaa hetkeä. Sulava kommunikointi on tärkeää.

 

JOUSIMIES

Kerää tietoa ja selvitä varmoista lähteistä, missä mennään. Vältät väärinkäsitykset suoruudella ja rehellisyydellä. Romantiikka värittää päivääsi.

 

KAURIS

Luvassa on viime hetken muutoksia. Ole valmis sopeutumaan nopeasti ja ottamaan vastaan rakentavaa kritiikkiä. Uudet tuulet ovat tervetulleita.

 

VESIMIES

Älä peittele mielenkiintoasi. Kysele ja ota selvää asiasta tai ihmisestä, joka on alkanut kiehtoa sinua. Rakkauselämässäsi sattuu ja tapahtuu.

 

KALAT

On hyvä hetki ottaa hieman etäisyyttä ihmisiin ja mietiskellä asioita omassa rauhassasi. Joku vaatii sinulta liikaa. Kunnioita rajojasi.

 

OINAS

Pidä hauskaa tänään. Kutsu ystäviä koolle tai vietä romanttinen ilta kahden tärkeän ihmisen kanssa. On aika tehdä lupauksia ja puhua tulevaisuudesta.

 

HÄRKÄ

Panosta tulevaisuuteesi. On aika miettiä suurta harppausta eteenpäin työ- tai ihmissuhderintamalla. Saat arvokasta tietoa, joka auttaa sinua eteenpäin hankalan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Lähde ulos pitämään hauskaa. Ihmisten keskellä pyöriminen tekee sinulle hyvää. Nosta äänesi kuuluviin huomiota ujostelematta.

 

RAPU

Tee kunnolla ja loppuun asti se, minkä aloitat. Vilpittömyys ei jää huomiotta. Etsi vaihtoehtoisia tapoja selviytyä vanhasta ja tutusta ongelmasta.

 

LEIJONA

Vedät tänään ihmisiä puoleesi valovoimaisuudellasi. Seuraasi on tunkua, mikä vilkastaa rakkauselämääsi. Luvassa on onnellisia käänteitä.

 

NEITSYT

Älä suostu mihin tahansa. Tee se, mihin olet lupautunut. Varo isottelevaa ihmistä ja vältä muiden reviireille astumista.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Sinulla on kiinnostavia näkökulmia, jotka kannattaa saada kuuluviin. Älä ujostele huomiota. Ole kiinnostunut myös muiden ajatuksista ja parannusehdotuksista.

 

SKORPIONI

Pidä matalaa profiilia tänään. Olet suurien asioiden äärellä, eikä hienovaraisuus olisi pahitteeksi. Väärään ihmiseen luottaminen voi kostautua myöhemmin.

 

JOUSIMIES

Älä jää seisoskelemaan varjoihin. On sinun hetkesi olla esillä ja tehdä päätöksiä. Sinulla on nyt paljon vaikutusvaltaa asioihin.

 

KAURIS

Elä hetkessä ja ota opiksi näkemästäsi. On tärkeää, ettet tuomitse muiden tekemisiä. Keskity olemaan vapaa ja nauttimaan olostasi.

 

VESIMIES

On aika keskittyä raha-asioihin. Pystyt neuvottelemaan tiesi läpi hankalasta paikasta, jos olet kuulolla ja valmis perustelemaan mielipiteitäsi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KALAT

Älä kerää ympäristöstäsi paineita, vaan tee päätöksesi omassa tahdissasi. Muiden pillin mukaan tanssiminen ei lämmitä kovin pitkään. Kuuntele vaistoasi.

 

OINAS

Ole avoin uusille ideoille. Pidä järki päässä ja katso tarkkaan, kenen neuvoja noudatat. Hyväntahtoisetkin ohjeet voivat johtaa harhaan.

 

HÄRKÄ

Ole tarkkana raha-asioiden kanssa. Älä pidä ongelmista suurta melua, vaan hoida kaikki nopeasti ja hiljaisesti omaan tyyliisi. Etsi haasteita päivän piristykseksi.

 

KAKSONEN

Pääkoppasi on parasta toimia nopeasti tänään. Joudut sukkuloimaan suunnitelmasta toiseen, sillä tilanteet muuttuvat nopeasti. Ihmissuhteet tarvitsevat nyt huolenpitoa.

 

RAPU

Suuntaa kohti jotain epätavallista ja jännittävää. Mielikuvituksesi on ehtymätön aarreaitta, johon voit aina luottaa. Peräänny tilanteesta, joka vaikuttaa umpikujalta.

 

LEIJONA

Älä menetä tervettä perspektiiviäsi. Tunteet saattavat myllätä asiat päälaelleen, ellet muistuta itseäsi faktoista. Panosta kotisi viihtyvyyteen ja hyvinvointiisi.

 

NEITSYT

On hyvä hetki testata kykyjäsi ja oppia uutta. Älä esitä enempää kuin olet. Muista huomioida rakkaitasi ja kuunnella, mitä heillä on sanottavanaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Varo tuhlaamista ja ääripäitä. Rajojen asettaminen ja niiden kunnioittaminen on tänään tärkeää. Pidä elämäsi yksinkertaisena ja suojaa mainettasi.

 

SKORPIONI

Saat tarpeellista kohotusta itsetuntoosi tänään. Ota vastaan motivoiva haaste. Älä aliarvioi itseäsi, vaan puske rajojasi hieman kauemmaksi.

 

JOUSIMIES

Pidättäydy tuomitsemasta toisia. Päästät myös itsesi helpommalla, jos maltat olla kritisoimatta. Jaa ajatuksesi vain, jos ne ovat jollain tavalla rakentavia.

 

KAURIS

Pidä ajatuksesi itselläsi, kunnes olet varma tilanteestasi. Ota selvää siitä, millä linjoilla muut liikkuvat. Keskity laittamaan eteenpäin positiivisia muutoksia.

 

VESIMIES

Tunteet saattavat myllätä tänään. Älä anna sen pilata koko päivääsi. Pidä pää kylmänä ja muistuta itseäsi siitä, mikä on oikeasti tärkeää.

 

KALAT

Luota itseesi ja omiin kokemuksiisi. Menneisyydestäsi löytyy apua tärkeän päätöksen tekemisessä. Älä hae syitä epäonnistumisiisi ulkopuolelta, vaan katso reilusti peiliin.

 

OINAS

Muutos on hyväksi. Käy silti itseäsi varten läpi syyt uudistuksille. Älä anna vihan tai turhautumisen ohjailla sinua ratkaisuissasi.

 

HÄRKÄ

Lähde reissuun lähelle tai kauas. Kaikki uusi on nyt tervetullutta elämääsi. Haasta itsesi ja suhtaudu ennakkoluulottomasti tuntemattomaan.

 

KAKSONEN

Älä huutele asioistasi ympäriinsä. Salaisuudet on tarkoitettu säilytettäviksi. Selvitä taustat huolellisesti ennen kuin lausut mielipiteesi ääneen.

 

RAPU

Kuuntele tarkkaan. Pysy rauhallisena, niin vältät väärinkäsitykset. Nopeat johtopäätökset voivat osua pahasti harhaan.

 

LEIJONA

Sinulla riittää hyviä ideoita ja taustatukea niille. Pidä yllä hyviä suhteita olennaisiin ihmisiin. Nyt kannattaa ajatella tulevaisuutta.

 

NEITSYT

Etsi vastauksia itsestäsi. Pidä tauko arjesta yksin tai rakkaan ihmisen seurasta tekee ajatuksillesi hyvää. Päädyt tänään tekemään viisaita päätöksiä.