Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Hillitse rahankäyttöäsi tai joudut pian ongelmiin. Säästäminen on tarpeen, joten pidä silmällä kulujasi. Tee vain pakollisia hankintoja.

 

OINAS
Pidä raha-asiasi omana tietonasi. Parempia aikoja on luvassa, mutta tilanne vaatii sinulta vielä panostusta ja kärsivällisyyttä.

 

HÄRKÄ
On aika piristyä. Nauti läheistesi seurasta ja ulkoilmasta. Älä anna negatiivisen ihmisen vetää sinua mukaan turhaan kärhämään.

 

KAKSONEN
Aseta omat velvollisuutesi etusijalle. Älä kuluta kaikkea aikaasi muita auttamalla, vaikka haluaisit vain olla ystävällinen. Täydellisyyteen tähtääminen voi olla nyt liioittelua.

 

RAPU
Pidä itsesi kiireisenä. Luvassa on uusia seikkailuja sille, joka uskaltautuu lähtemään pois mukavuusalueeltaan. Älä anna kenenkään hidastaa tahtiasi.

 

LEIJONA
Muista tarkkailla, mitä muut tekevät. Ota heidät huomioon omissa suunnitelmissasi ja vältä tallaamista toisten varpaille. Jotain uutta on nyt aluillaan.

 

NEITSYT
Sinulla ei ole aikaa pysähtyä miettimään jokaista kuulemaasi vastaväitettä. Tee omaa juttuasi muusta välittämättä. Se on ainoa keino löytää, mitä olet etsimässä.

 

VAAKA
Viehätysvoimasi puree tapaamiisi ihmisiin. Suorapuheisuudesta saa myös pisteitä, joten jaa ideoitasi eteenpäin. Luvassa on uusia seikkailuja ja romantiikkaa.

 

SKORPIONI
Sinulla on keskeneräinen projekti, joka olisi hyvä saada loppuun ensitilassa. Nyt ei ole aika selvittää tunne-elämän sotkuja. Keskity toistaiseksi konkreettisempaan tekemiseen.

 

JOUSIMIES
Älä anna kenenkään painostaa sinua. Ystävällisellä, mutta päättäväisellä asenteella pääset pitkälle. Päätä itse, mihin olet suuntaamassa.

 

KAURIS
Pidä etäisyyttä ihmiseen, jonka oikut voivat pilata suunnitelmasi. Pärjäät varmasti ilman apuakin. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

VESIMIES
Kuuntele neuvoja, mutta älä anna kenenkään tulla tiellesi. Älä jätä kesken mitään aloittamaasi. Luota omaan nenääsi päätöksissäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!