Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT
Ihmissuhteet kaipaavat huomiotasi. Anna kaikkesi ihmisille, jotka merkitsevät sinulle eniten. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

 

VAAKA
Pidä etäisyyttä asioihin ja ihmisiin, joista tarvitset tauon. Älä kuluta itseäsi loppuun väärän projektin parissa. Huolehdi ennen kaikkea itsestäsi.

 

SKORPIONI
Tapaat tänään paljon uusia ihmisiä. Verkostoituminen on sinulle eduksi, joten paina nimet mieleen. Sinusta ollaan kiinnostuneita kaikkialla.

 

JOUSIMIES
Malttia peliin. Tänään ei kannata rynniä tekemään hätiköityjä päätöksiä etenkään rahan suhteen. Älä taivu painostuksen alla.

 

KAURIS
Sukella uuteen seikkailuun. On aika ottaa ohjat käsiisi ja tehdä tulevaa koskevia päätöksiä. Lähde liikkeelle omista unelmistasi.

 

VESIMIES
Puhu suoraan sydämestäsi. Sinun on huomattava itse, koska on aika perääntyä tilanteesta. Luota vaistoosi.

 

KALAT
Positiivisuutesi vetää ihmisiä puoleensa. Olet valmis muokkaamaan suunnitelmiasi, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä. Jaa ajatuksesi muiden kanssa.

 

OINAS
Ole huomaavainen toisia kohtaan. Nyt ei ole aika jyrätä muiden mielipiteiden yli. Älä anna paineiden kasvaa liian suuriksi.

 

HÄRKÄ
On aika kutsua kavereita koolle ja nauttia yhdessä olostanne. Kertokaa kuulumisia ja suunnitelkaa hauskaa tekemistä lähitulevaisuudelle.

 

KAKSONEN
Tee jotain, mitä olet aina halunnut kokeilla. On otollinen aika testata rajoja ja ylittää niitä. Menneiden muistelusta on hyötyä.

 

RAPU
Laita liikkeelle elämääsi helpottavia muutoksia. Paljon on nyt kiinni ihmissuhteista. Ole rehellinen tunteistasi puhuessasi.

 

LEIJONA
Maisemanvaihdos tekee hyvää. Älä kieltäydy tilaisuudesta kokeilla jotain uutta ja jännittävää. Ole aktiivinen ja utelias.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!