Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

On parasta pitää henkilökohtaisuudet kaukana työelämästä. Tunteiden sekoittaminen virallisiin kuvioihin ei tiedä hyvää. Puske eteenpäin positiivisen asenteen turvin.

 

NEITSYT

Lähde etsimään tietoa. Sitä on tarjolla, eikä sinun tarvitse muuta kuin pitää silmäsi auki. Tulevaisuus selkiytyy tänään kuulemiesi uutisten ansiosta.

 

VAAKA

Mene tuttavan tai ystävän avuksi ja pidä hänen puoliaan. Hänen voi olla syystä tai toisesta vaikea saada suutaan auki. Sinulta löytyy tänään kaikkia tyydyttäviä ratkaisuja.

 

SKORPIONI

Kateudesta voi koitua ongelmia. Mieti tarkkaan, onko nyt oikea aika hermostua. Hyväksy ne asiat, joille et voi mitään.

 

JOUSIMIES

Pidä pintasi ja kieltäydy lipsumasta terveellisistä elämäntavoistasi. Hyvä itsekuri säästää sinut tänään paljolta. Muista olla lempeä sekä itsellesi että läheisillesi.

 

KAURIS

Sinun on päästävä asioissa eteenpäin. Unohda muiden puuhat toistaiseksi ja keskity itseesi. Joudut odottamattomaan tilanteeseen, joka kysyy malttia ja varovaisuutta.

 

VESIMIES

Venytä kärsivällisyyttäsi ja ymmärtäväisyyttäsi. Luvassa on onnellisia käänteitä, kunhan maltat odottaa. Kiinnitä huomiota siihen, miten kohtelet muita.

 

KALAT

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Tee tarvittavia muutoksia sen perusteella, mikä omalla kohdallasi toimii. Luota vaistoosi ja omaan visioosi asioista.

 

OINAS

On aika panostaa verkostoihin. Uskalla olla esillä ja markkinoida itseäsi. Sinulle tarjotaan uutta mahdollisuutta kehittyä ja oppia uutta.

 

HÄRKÄ

Älä päästä tunteitasi sotkemaan asioita. On aika toimia ja vaivata päätä vasta myöhemmin. Saat päivästä arvokkaita kokemuksia tulevaa varten.

 

KAKSONEN

Pelaa varman päälle ja ota asioista selvää ennen kuin toimit. Luota maalaisjärkeen päätellessäsi, kuka on luottamuksesi arvoinen ja kuka ei. Saat tänään paljon arvokasta tietoa.

 

RAPU

On aika tehdä unelmastasi totta. Mieti, mikä on ensimmäinen askel suunnitelmassasi. Minimoi häiriötekijät ympäriltäsi ja keskity siihen, mitä olet tekemässä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!