Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VAAKA
Keräät pisteet kotiin, jos uskallat seisoa sanojesi takana. Puhu tärkeän asian puolesta. Älä venytä totuutta suuntaan tai toiseen.

SKORPIONI
On aika toimia. Sinulla on siihen vaadittava energia, eikä mikään voi estää sinua. Sinulle tarjoutuu loistava tilaisuus edetä työelämässä.

JOUSIMIES
Tarkkaile terveydentilaasi ja hoida pienet vaivat nopeasti pois, jos niitä on ilmaantunut. Luova tekeminen sopii sinulle tänään parhaiten.

KAURIS
Älä anna muiden mielipiteiden rajoittaa sinua. Luota tarkkaan vaistoosi, joka antaa sinulle suunnan. Pidä kiinni alkuperäisestä suunnitelmastasi.

VESIMIES
Rakkaus on hyvässä nosteessa. Työelämä on täynnä mahdollisuuksia, joita kannattaa tarkastella avoimin mielin. Verkostoitumisen tärkeyttä ei pidä aliarvioida.

KALAT
Pidä asiat yksinkertaisina. Selvitä ennen toimimista, mitä sinulla on vastassasi. Ole valmis opettelemaan uusia taitoja.

OINAS
Huono kommunikointi viivästyttää sinua tänään. Sinun tulee tietää, mitä sinulta odotetaan. On aika aloittaa uusi projekti.

HÄRKÄ
Älä ole liian ankara itsellesi. Virheitä sattuu joskus jokaiselle, etkä sinä ole poikkeus. Menneissä vellominen on ajanhukkaa.

KAKSONEN 
Lieviä pettymyksiä on luvassa. Harkitse tarkkaan, kannattaako pitkäaikainen sitoutuminen. Ensivaikutelmat eivät välttämättä päde.

RAPU
Tee asiat heti, kun mahdollista. Aikataulujen venyttäminen voi koitua kompastuskiveksesi. Vaihda maisemaa saadaksesi uusia ideoita.

LEIJONA
Rahan lainaaminen tuttavalle ei suju tänään ongelmitta. Anteliaisuuttasi arvostetaan, mutta pidä summia silmällä. Budjettisi ei kestä mitä tahansa.

NEITSYT
Ajattele omaa parastasi. Maineesi on huolenpidon arvoinen. Joku voi yrittää hyötyä sinusta tänään.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!