Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Kokeile uutta ja erilaista lähestymistapaa. Muutos tekee hyvää niin rahatilanteellesi kuin rakkauselämällesikin. Vanhan tutun kohtaaminen muistuttaa menneistä.

OINAS
Osallistu kaikkeen jännittävään, mitä ympärilläsi tapahtuu. On aika siirtyä sanoista toimintaan taakse katsomatta. Ilmassa on romantiikkaa.

HÄRKÄ
Ole oma-aloitteinen, jos haluat asioiden todella liikkuvan eteenpäin. Rehellisyys kannattaa, vaikka puheenaihe olisi arka. Omalaatuisuuttasi ei pidä peitellä.

KAKSONEN
Nauti olostasi ihmisten keskellä. Ole läsnä hetkessä ja tee päivästä merkityksellinen. Jätä negatiivisuus ja epäreilu kohtelu taaksesi.

RAPU
Pidä silmät auki, sillä joku lähelläsi yrittää manipuloida sinua. Kiristystä ei tarvitse hyväksyä missään muodossa. Varaudu tiheään työtahtiin.

LEIJONA
Uusi ilme kodillesi piristää myös sinua. Ota tulevaisuus puheeksi läheisesi kanssa ja kuuntele, mitä sanottavaa hänellä on. On aika lähteä tavoittelemaan unelmiasi.

NEITSYT
Pidä huoli siitä, että suunnitelmasi ovat toteutettavissa. Voit nauttia elämästä myös pienellä budjetilla. Ota haltuun uusi harrastus tai etsi tietoa kiinnostavasta asiasta.

VAAKA
Negatiiviset tunteet nousevat pintaan, jos annat jonkun hyppyyttää sinua. Tukeudu ihmiseen, jonka seurassa voit olla oma itsesi. Romanttinen ilmapiiri vallitsee tänään.

SKORPIONI
Vanhan tutun kohtaaminen tuo elämääsi jotain uutta. Ota tilanteesta ilo irti. Kokeile rohkeasti kaikkea uutta ja erilaista.

JOUSIMIES
Kohtaat vastalauseita, joten ole valmis perustelemaan. Varaa takataskuun selitys, sillä saatat joutua hankalaan tilanteeseen. Pysy totuudessa, niin suojaat mainettasi.

KAURIS
Olet täynnä virtaa ja tuoreita ideoita, eikä se jää muilta huomaamatta. Älä kiirehdi, sillä sinulla on aikaa. Rakkauselämässäsi tapahtuu jotain yllättävää.

VESIMIES
Hyvä itsekuri on tänään tarpeen. Älä päästä negatiivista ihmistä iskemään kapuloita rattaisiisi. Voit valita itse asenteesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!