Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS
Muokkaa suunnitelmasi tilanteeseen sopivaksi. Sopeudu uudistuksiin nopeasti, niin pääset muita askeleen edelle. Paljon on kiinni asenteestasi.

 

HÄRKÄ
Älä toimi impulssiesi varassa, sillä se johtaa väistämättä ongelmiin. Keskity siihen, missä olet hyvä. Sinnikkyys palkitaan ennemmin tai myöhemmin.

 

KAKSONEN
Tarjoa apuasi lähipiirissäsi, kun näet epäkohtia. Epävarmuuden tunteet tulevat ja menevät, mutta niiden ei tarvitse estää sinua toteuttamasta itseäsi.

 

RAPU
On aika tehdä päätöksiä. Tarkastele vaihtoehtojasi ja tee ratkaisu eteenpäin päästäksesi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistele vanhoja.

 

LEIJONA
Pidä itsesi kiireisenä. Maiseman vaihtaminen lyhyestikin tekee sinulle hyvää. Kotona on luvassa muutoksia positiiviseen suuntaan.

 

NEITSYT
Olet viihdyttävää seuraa ja vedät ihmisiä puoleesi. Herätät huomiota minne menetkin. Anna romantiikalle mahdollisuus tänään.

 

VAAKA
On aika laajentaa ystäväpiiriäsi. Voit oppia paljon muita tarkkailemalla. Älä jätä käytännön asioita puolitiehen, vaan hoida ne tunnollisesti loppuun asti.

 

SKORPIONI
Tunnusta itsellesi, että sinulla on ongelma. Hankaluuksien kieltäminen ei auta sinua. Jätä taaksesi tilanne, joka ei ole sinulle eduksi.

 

JOUSIMIES
Keskity perheeseen ja kotiin. Anteliaisuutesi ei jää huomaamatta muilta. Se avaa sinulle lukuisia uusia mahdollisuuksia.

 

KAURIS
Pidä itsesi kultaisella keskitiellä. Liioittelu on turhaa ja aiheuttaa vain ylimääräistä stressiä tunne-elämääsi. Anna aikaa ja huomiota tärkeille ihmissuhteille.

 

VESIMIES
Tarkkaile ympäriltäsi saamiasi reaktioita. Pidä silmällä omaisuuttasi ja vältä rahan lainaamista. Nyt kannattaa kuulostella hyviä tilaisuuksia työrintamalla.

 

KALAT
Ota raha-asiat vakavissasi. Tuhlaaminen johtaa nopeasti ongelmiin. Älä anna kenenkään vaatia sinulta liikaa, vaan tunne omat rajasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!