Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Vesimies

Olet keskellä muutoksia. Odota rauhallisempaa hetkeä toimiaksesi. Käytä tänään aikasi harkitusti.

Kalat

Yhteistyö on tänään avainsana. Lähesty ihmisiä avoimin mielin. Löydät helposti samanhenkistä seuraa.

Oinas

Pysy rauhallisena joka tilanteessa tänään. Hermoilulla et edistä asioita. Vastaa myöntävästi saamaasi kutsuun.

Härkä

Älä koe turhaan oloasi ulkopuoliseksi. Et ehkä ole nyt siellä, missä tapahtuu, mutta vaihe on ohimenevä.

Kaksonen

Olet tärkeässä käännekohdassa. Muista olla avoin tunteistasi. Voit nyt vaikuttaa paljon omaan tulevaisuuteesi.

Rapu

Avaa silmäsi. Sinulla on paljon laajemmat mahdollisuudet kuin osaat kuvitella. Ota niistä kaikki irti.

Leijona

Panosta ihmissuhteeseesi. Kumppanisi tarvitsee huolenpitoasi ja läsnäoloasi. Viehätysvoimasi on tänään huipussaan.

Neitsyt

Päivä sisältää paljon toimintaa. Voi olla, että matkustat tänään. Pidä kiinni lupauksistasi ja ole tukena läheisillesi.

Vaaka

Tänään sinulla on tilaisuus päästä tutustumaan paremmin kiinnostavaan ihmiseen. Älä ujostele sopivan hetken osuessa kohdalle.

Skorpioni

Älä yritä hallita tapahtumia. Katso kaikessa rauhassa, mihin suuntaan asiat kehittyvät. Positiivinen asenne saa ihmeitä aikaan.

Jousimies

Korjaa väärinkäsitykset mahdollisimman nopeasti. Koskaan ei ole liian myöhäistä pyytää anteeksi. Puhdista ilmaa, jos se tuntuu tarpeelliselta.

Kauris

Keskity ihmissuhdeasioihin. Rakkauselämässäsi tapahtuu nyt paljon. Tunteita ei kannata piilotella.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Teet hyvän vaikutuksen olemalla aktiivinen ja oma-aloitteinen. Ovet aukenevat ja äkkiä sinulla on riittämiin valinnanvaraa. Juhlista onnenpotkua läheisesi kanssa.

 

KAURIS

Luota itseesi ja kykyihisi. Sinulla on kaikki tarvittava onnistuaksesi. Anna muiden seurata omia polkujaan ja tee niin kuin vaistosi sinulle sanoo.

 

VESIMIES

Turha salailu johtaa vain epäselvyyksiin ja väärinkäsityksiin. Avoimuus ja suoruus ovat tänään valtteja. Älä anna menneisyyden haamujen estää onneasi.

 

KALAT

Tunnekuohun ei pidä antaa pilata koko suunnitelmaasi. Voit olla muille suureksi avuksi tänään. Matkustaessa kannattaa olla erityisen varovainen.

 

OINAS

Älä tee hätiköityjä päätöksiä. Odota, kunnes tilanne on rauhoittunut. Harkitse tarkkaan, kannattaako sinun paljastaa salaisuutesi uudelle ihmiselle.

 

HÄRKÄ

Tunteet nousevat pintaan. Sinulla on erimielisyyksiä rakkaan ihmisen kanssa. Vedä henkeä ja yritä katsoa asiaa hänen näkökulmastaan.

 

KAKSONEN

Motivoi itseäsi jatkamaan. Tarvitset sisua selvitäksesi hankalista kohdista. Tarjoa ratkaisuja vaikeiksi heittäytyville ihmisille.

 

RAPU

Ympäröi itsesi ystävillä. Tukiverkko on kaikki kaikessa. Tarvitset lähellesi ihmisiä, joiden ajatusmaailma kohtaa omasi kanssa.

 

LEIJONA

Älä anna kenenkään loukata sinua. Muista suojella itseäsi. Seuraa päätöksissäsi sydäntäsi, vaikka se ei johtaisi sinua kaikkein loogisimpaan suuntaan.

 

NEITSYT

Kova työ palkitaan. Nyt ei ole aika väsähtää ja jättää leikkiä kesken. Luota itseesi ja jatka valitsemallasi polulla loppuun asti.

 

VAAKA

Ole hereillä, sillä nyt tapahtuu paljon. Selvitä faktat ja laadi pitävä suunnitelma niihin nojaten. Romanttinen yllätys kääntää päiväsi suunnan.

 

SKORPIONI

Pääset helpommalla ottamalla muutokset vastaan avosylin. Ole diplomaattinen ja etsi ratkaisuja, jotka tyydyttävät kaikkia osapuolia. Erilaisuus ei ole este.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Laita liikkeelle muutoksia. On sinun hetkeksi uudistua. Aloita vaatimattomimmasta päästä, sillä pienistä asioista sikiää jotain suurempaa ja merkittävää.

 

KAURIS

Joku pääsee yllättämään sinut, eikä tilanne ole välttämättä miellyttävimmästä päästä. Älä sitoudu mihinkään ennen kuin tiedät tarpeeksi. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

VESIMIES

Ole aidosti kiinnostunut ihmisistä ja heidän tunteistaan. Vilpittömyytesi näkyy ja avaa sinulle paljon ovia. Sinun ei tarvitse esittää muuta kuin olet.

 

KALAT

Saat hyödyllistä lisätietoa, joka kannattaa painaa mieleen. Joku yllättää sinut iloisesti avautumalla kiinnostavasta aiheesta. Kuuntele ja ota opiksi.

 

OINAS

Ilmassa on jännitteitä. Älä kerää paineita, vaan tee omaa juttuasi muista välittämättä. Selvitä taustat kunnolla, jotta pysyt kartalla tapahtumista.

 

HÄRKÄ

Saat taistella saadaksesi tahtosi läpi. Se on mahdollista, jos pysyt rauhallisena ja olet valmis keskusteluun. Joustavuus on valttia.

 

KAKSONEN

Käytä aikasi ja energiasi viisaasti. Tarjoa apuasi kaverille, joka on joutunut pulaan. Ajattele joka käänteessä kaikkien parasta.

 

RAPU

Palat halusta saada liikkeelle muutoksia. Malta kuitenkin sen verran, että saat kasaan pitävän suunnitelman. Määrätietoisuus vie pitkälle.

 

LEIJONA

Muutos tekee sinulle hyvää. Mieti tulevaa matkaa tai palaa inspiroivaan ympäristöön ideoita saadaksesi.  On uusien alkujen aika.

 

NEITSYT

Pidä itsesi kiireisenä. Nyt ei ole aika jäädä murehtimaan pikkujuttuja ikuisuuksiin. Tauko arjesta tekee sinulle hyvää ja saa ajatuksesi järjestykseen.

 

VAAKA

Ihmissuhteet kaipaavat toimintaa ja päätöksiä. Ole rohkea ja kuuntele itseäsi. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

SKORPIONI

Ajattele tulevaisuutta ratkaisuja tehdessäsi. Vaistosi kuunteleminen on hyvä idea, mutta älä perusta kaikkea vain nykyhetkelle. Mieti myös seurauksia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Sinulla on idea ja tarpeeksi päättäväisyyttä sen toteuttamiseen. Pyri eteenpäin työelämässä tai tee rohkea päätös ihmissuhteitasi koskien. Onni on puolellasi tänään.

 

KAURIS

Tunteet ovat tänään pinnassa. Älä anna muiden tekemisten hämmentää sinua. Lähde kylmän rauhallisesti pois tilanteesta, jossa sinun ei ole hyvä olla.

 

VESIMIES

Jaa tunteesi lähipiirisi kanssa. Ajatustesi panttaamisesta ei seuraa mitään hyvää. Yhdistä voimat luotettavan ystävän kanssa ja jatka sinulle tärkeän projektin parissa.

 

KALAT

Etsi menneisyydestä vastauksia. Voit löytää jo läpi käymistäsi ongelmista apua nykytilanteeseen. Älä pidä persoonallisuuttasi muulta maailmalta piilossa.

 

OINAS

Sinulla on vaikeuksia kontrolloida tunteitasi tänään. Yritä vetää henkeä ja miettiä mahdollisia seurauksia ennen kuin toimit. Äkkipikaisuus vie nopeasti ongelmiin.

 

HÄRKÄ

Kerää tietoa sinulle tärkeästä aiheesta. Lähelläsi on ihminen, joka voi auttaa sinua projektisi kanssa. Älä ujostele avun pyytämistä.

 

KAKSONEN

Luvassa on yllätyksiä. Yritä pitää tilanne hallinnassa, sillä tunteiden kuohuminen voi aiheuttaa ongelmia. Vältä rahan tuhlaamista viimeiseen asti.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta mahdollisimman ripeästi. Saat varautua tänään yllättäviin käänteisiin, jotka eivät helpota työtaakkaasi. Ole kärsivällinen itsesi ja muiden kanssa.

 

LEIJONA

Lyhyt reissu tekisi sinulle nyt hyvää. Lähde tapaamaan vanhaa ystävää. Tarvitset juttuseuraksi ihmisen, joka on kanssasi samalla aaltopituudella.

 

NEITSYT

On aika panostaa verkostoitumiseen. Et pääse eteenpäin yksin, joten hae apua ympäristöstäsi. Joku lähipiirissäsi on ehkä jäänyt sinulle palveluksen velkaa.

 

VAAKA

On hyvä hetki jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Riko arkisia rutiineja, jos ne käyvät liian yksitoikkoisiksi. Elämäsi ei ole missään nimessä tarkoitus olla tylsää.

 

SKORPIONI

Älä anna tunteidesi hämärtää näkökenttääsi. Tarkastele faktoja kriittisesti ennen kuin toimit. Ole valmis kantamaan vastuuta ja tekemään päätöksiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Vietä tänään aikaa kotona. Liikenteessä kannattaa olla nyt erityisen tarkkana. Luvassa on myöhästelyä ja yllättäviä muutoksia.

 

KAURIS

Sinulta puuttuu nyt olennaista tietoa. Älä tee siirtoasi ennen kuin pääset paremmin kartalle asioista. Luota vaistoosi ratkaisevalla hetkellä.

 

VESIMIES

Älä jätä leikkiä kesken. Huolehdi siitä, että viet loppuun aloittamasi hommat. Stressi pysyy kurissa, jos et anna asioiden kasaantua.

 

KALAT

Joku yrittää johtaa sinua harhaan. Ole tarkkana ja käytä järkeäsi. Älä päästä ketään manipuloimaan tunteitasi vastoin tahtoasi.

 

OINAS

On hyvä hetki maiseman vaihtamiseen ja uuden oppimiseen. Avoin mieli vie sinut pitkälle. Nyt ei pidä asettua vastustamaan muutoksia.

 

HÄRKÄ

Älä jää hiljaiseksi, vaan ota tilanne haltuun ja puhu sinulle tärkeästä asiasta. Pysymällä rauhallisena saat ihmiset kuuntelemaan pointtejasi. Väärinkäsityksen vaara on muuten suuri.

 

KAKSONEN

Anna viehätysvoimasi puhua. Pidä kiinni tavoitteistasi, sillä ilman määrätietoisuutta väsähdät kesken. Lupauksien pitäminen on tänään erityisen tärkeää.

 

RAPU

Mielikuvituksesi auttaa sinua eteenpäin. Älä säästele luovuuttasi, kun etsit ratkaisuja päivän haasteisiin. Anna intuitiosi yllättää sinut.

 

LEIJONA

On aika vakavoitua ja lähteä liikkeelle. Mene tutustumaan ihmisiin ja luo itsellesi rautaisia verkostoja. Viehätysvoimaasi ei kannata aliarvioida.

 

NEITSYT

Harkitse tarkkaan, mitä sinun kannattaa nyt tehdä. Saat aikaan paljon hyvää, jos laskelmoit huolellisesti siirtosi. Ota kaikkien mielipiteet huomioon.

 

VAAKA

Älä anna periksi liian helposti. Periaatteista ei kannata luopua noin vain. Joku tekee nyt parhaansa kääntääkseen pääsi, joten ole tarkkana.

 

SKORPIONI

Etsi uutta ja haastavaa tekemistä. On aika ottaa haltuun erilainen projekti tai palata tutun harrastuksen pariin. Tarvitset säpinää ja jännitystä elämääsi.