Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS
Ole tarkkana siitä, minkälaisia signaaleja lähetät ympäristöösi. Sekaannuksia voi sattua tänään helposti. Käy läpi vaihtoehtosi huolellisesti ennen kuin teet ehdotuksen.

 

HÄRKÄ
Vietä aikaa rakkaittesi seurassa. Vakava keskustelu vie sinua kohti tarpeellisia muutoksia. On otollinen aika radikaalille suunnanvaihdokselle.

 

KAKSONEN
Käy läpi raha-asioita ja tee tarvittavat hienosäädöt. On aika säästää ja karsia ylimääräisiä menoja. Rehellisyys on paras tapa suojata mainettasi.

 

RAPU
Muiden auttaminen tuo päivääsi paljon hyvää. Ilmassa on tervetullutta romantiikkaa. Ole liikkeellä varhain ja varaudu parhaasi mukaan yllätyksiin.

 

LEIJONA
Pidä omia motiivejasi silmällä. Näpäyttämisen ja kostonhalun ero ei ole suuren suuri. Etene asioissa tunneälyysi ja myötätuntoosi tukeutumalla.

 

NEITSYT
Romantiikka kannattaa nostaa tänään etusijalle. Älä piilottele tunteitasi, sillä avoimuus tekee ihmissuhteellesi hyvää. Lyhyt reissu poikii päivääsi paljon positiivista.

 

VAAKA
Kiinnitä huomiota rahankäyttöösi. On aika säästää tulevaisuuden varalle ja etsiä fiksuja investointeja. Panosta oman kotisi viihtyvyyteen.

 

SKORPIONI
Näytä tunteesi. Älä anna muiden päättää puolestasi, vaan ole itsekin aktiivinen. Mielikuvitus ja romantiikka ovat tänään hyvä yhdistelmä.

 

JOUSIMIES
Pysy ajan tasalla. Kysele ja ole aktiivinen, sillä muuten olet vaarassa jäädä arvailujen varaan. Vältä väärinkäsitykset sulkemalla korvasi huhuilta.

 

KAURIS
Elämäntyylisi kaipaa muutoksia. Mieti, mistä haaveilet ja miten pääsisit lähemmäksi unelmiasi. Romantiikka piristää kummasti ja tuo arkeesi uusia sävyjä.

 

VESIMIES
Pidä silmät auki, jotta et kompastu omaan innostukseesi. Kaikki ympärilläsi eivät ikävä kyllä halua parastasi. Omistaudu asiallesi ja kiinnitä huomiosi yksityiskohtiin.

 

KALAT
Panosta kaikki peliin. Jos haluat saada jotain merkittävää tapahtumaan, on sinun otettava käyttöön mielikuvituksesi. On aika nostaa rimaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!