Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Älä puske itseäsi äärirajoille. Pidä huoli itsestäsi, sillä sinulta vaaditaan tänään paljon. Voit itse vaikuttaa siihen, miten sinua kohdellaan.

 

OINAS
Päätä itse, minkä verran jaat muiden kanssa. Henkilökohtaiset asiat kannattaa säilyttää sisäpiirin tiedossa. Joku voi yrittää käyttää tietoja sinua vastaan.

 

HÄRKÄ
Kuuntele saamiasi huomautuksia, etenkin jos kuulet niitä lähipiiristäsi. Luota perheenjäsenten arvostelukykyyn. Toisten auttaminen kannattaa aina.

 

KAKSONEN
Laadi itsellesi tiukka aikataulu ja pysy siinä. Kiireisenä et joudu turhaan sanaharkkaan hankalan ihmisen kanssa. Vältä ylireagointia pikkujuttuihin.

 

RAPU
Näytä persoonallisuutesi koko loistossaan. Omalaatuisuutesi herättää toivottua huomiota. Päivä on otollinen romantiikalle.

 

LEIJONA
Älä hidasta tahtia nyt, kun olet lähestymässä maalia. Paina täysillä päälle. Energisyytesi ja päättäväisyytesi vievät sinut läpi mistä tahansa.

 

NEITSYT
Kiinnitä huomiota raha-asioihin. Pysyttele tiukasti budjetissasi ja vältä ylimääräisiä hankintoja. Varovaisuus kannattaa tänään.

 

VAAKA
Ole valmis antamaan paljon ihmissuhteissa. Panostuksesi ei valu hukkaan. On aika lyödä asioita lukkoon ja päästä eteenpäin.

 

SKORPIONI
On aika laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Ottamalla läheisesi huomioon vältyt draamalta. Joku saattaa loukkaantua, jos olet jatkuvasti muissa maailmoissa.

 

JOUSIMIES
Pidä elämäsi yksinkertaisena jättämällä kiertely ja kaartelu sikseen. Suoralla puheella vältät väärinkäsitykset. Luo ympärillesi positiivisia muutoksia.

 

KAURIS
On aika kertoa rakkaallesi suunnitelmistasi. Olemalla avoin autat suhdettanne siirtymään uudelle tasolle. Läheisesi arvostaa rehellisyyttäsi suuresti.

 

VESIMIES
Suuntaa pelottomasti kohti haasteita. On aika selvittää sinua pitkään häirinnyt ongelma ja päästä asioissa eteepäin. Hyvinvointisi on etusijalla.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!