Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Luvassa voi olla uusi ja pitkäikäinen ystävyyssuhde. Suhtaudu avoimin mielin uusiin tuttavuuksiin, vaikka he vaikuttaisivatkin aluksi tyystin erilaisilta kuin sinä.

Jousimies

Älä vaaranna ihmissuhteitasi sekaantumalla lähipiirisi kinasteluun. Pysyttele mieluiten sivussa, äläkä ota asioihin liikaa kantaa.

Kauris

Pieni riskinotto saattaa nyt tuoda suuret voitot. Tänään kannattaa tehdä rohkeita päätöksiä.

Vesimies

Edessä on suuria seikkailuja, uusia ystäviä ja jännittäviä hetkiä. Varaudu yllätyksiin, äläkä pelkää oman mukavuusalueesi ulkopuolelle joutumista.

Kalat

Uskottavuutesi on tänään koetuksella. Pyri pitämään läheisillesi antamasi lupaus, vaikka mielesi tekisi luistaa siitä.

Oinas

Olet tänään huomion keskipisteenä kaikkialla, missä liikut. Nopeat hoksottimesi ja huumorintajusi pitävät huolen siitä, että kaikilla on hauskaa.

Härkä

Saat tänään enemmän aikaan, jos hoidat asiat itsenäisesti. Älä turhaan käytä aikaa tehtävien delegointiin ja muiden neuvomiseen, vaan ryhdy itse toimeen.

Kaksonen

Ole rehellinen itsellesi. Jos epätyydyttävää ihmissuhdetta tuntuu olevan hankala korjata, sinun kannattaa tehdä lopullinen päätös asian suhteen ja toimia sen mukaan.

Rapu

Palkitse viime aikainen ahkerointisi asialla, jota olet halunnut kokea tai hankkia jo pitemmän aikaa. Olet ansainnut palkinnon tekemästäsi työstä.

Leijona

Rauhallisten koti-iltojen ja kiireisen arjen vastapainoksi tekee välilllä hyvää irrotella kunnolla. Tänään on erinomainen päivä pitää hauskaa ja valvoa pikkutunneille asti.

Neitsyt

Eräs vanha ystäväsi kaipaa yhteydenottoasi. Sinun kannattaa olla asian suhteen aktiivinen jo tänään.

Vaaka

Olet tänään vaarassa antaa turhaa kritiikkiä lähimmäisillesi. Käännä katse itseesi ennen kuin alat arvostella muiden tekemisiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Tunteet ovat pinnassa, jos ihmissuhdesotkut nousevat puheeksi. Pidä tako arjesta ja lähde tapaamaan vanhaa ystävää. Häneltä saat uutta näkökulmaa asiaan. 

 

 

SKORPIONI 

Luvassa on uusia tuulia, jotka vievät sinua hyvään suuntaan. Lyhyt reissu tekisi terää. Ihmissuhteet kysyvät nyt panostusta ja sitoutumista.

 

 

JOUSIMIES

Muutoksia vastaan ei pidä asettua. Kerro tuntemuksistasi lähipiirillesi. Saat heiltä tarvittavia neuvoja tulevaa varten.

 

 

KAURIS

Ole parhaimmillasi tänään. Varo sanojasi, jos olet uusien ihmisten seurassa. Rakkauselämäsi saa onnellisen käänteen.

 

 

VESIMIES

Ota opiksi virheistäsi. Älä keskitä energiaasi ainoastaan muiden auttamiseen. Nyt on aika miettiä, mitä itse tarvitset.

 

 

KALAT

Rakkaus on tänään kaiken keskipiste. Keskity tärkeisiin ihmissuhteisiin. Tee asiat rohkeasti eri tavalla ja heittäydy mukaan johonkin uuteen.

 

 

OINAS

Älä yritä runnoa ajatuksiasi läpi voimakeinoilla. Neuvottele ja jousta, kunnes kaikki ovat tyytyväisiä. Mieti rauhassa seuraavaa siirtoasi.

 

 

HÄRKÄ

Kotona tapahtuu muutoksia. Pysy tilanteen tasalla, vaikka meno olisi vauhdikasta. Ole valmis taipumaan kompromisseihin tarpeen vaatiessa.

 

 

KAKSONEN

Pysy varmoilla vesillä. Nyt ei kannata sekaantua kuvioihin, jotka vaikuttavat epävakailta. Etsi aktiivisesti otollisia mahdollisuuksia työelämässä etenemiseen.

 

 

RAPU

Tunteet nousevat pintaan ja aiheuttavat ongelmia ihmissuhteissa. Varo ääripäitä ja pysy kohtuudessa kaikessa, mitä teet. Teot kertovat enemmän kuin sanat.

 

 

LEIJONA

Älä huutele suunnitelmistasi ympäriinsä. Valmistaudu tulevaan vähin äänin. Panosta terveellisiin elämäntapoihin ja hyvinvointiisi.

 

NEITSYT

Auttaminen tuo iloa myös itsellesi. Älä silti haali päivääsi liikaa ohjelmaa. Tarjoa ystävälle neuvoja taloudellisen avun sijaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Uudet aluevaltaukset sopivat päivän ohjelmaan. Tutustu ihmisiin ja kiinnostu näkemästäsi. On otollinen aika ihastumiselle.

 

SKORPIONI 

Ole rohkeasti omaperäinen. On muutosten ja suurien suunnitelmien aika. Uudistukset tekevät myös kodillesi hyvää.

 

JOUSIMIES

Puhu suoraan sydämestäsi. Ongelmien kieltäminen ei johda mihinkään hyvään. Kohtaa faktat, niin pääset asioissa eteenpäin.

 

KAURIS

Pidä etäisyyttä liian kauniita lupauksia suoltavaan ihmiseen. Älä mene lankaan, vaikka hänen tarjouksensa vaikuttaisi houkuttelevalta. Päivä on otollinen itsetutkiskelulle.

 

VESIMIES

Kuuntele ja arvioi tilannetta. Sinun ei tarvitse seurata orjallisesti muiden suunnitelmia. Unohda paineet ja seuraa vaistoasi.

 

KALAT

Koti kaipaa huomiotasi. Vietä aikaa perheen kanssa ja huolehdi yhteisistä asioista. Yllätyslahja tai avuntarjous tekee ihmeitä ihmissuhteille.

 

OINAS

Älä avaudu tunne-elämästäsi, jos vaistosi varoittaa sinua siitä. Käytä aikasi tänään viisaasti. Tärkeintä on, että pidät rauhan maassa.

 

HÄRKÄ

Lyhyt reissu tuo elämääsi paljon uutta. Tee jotain erilaista ja repäisevää tänään. Rakkauselämäsi saa lupaavan käänteen.

 

KAKSONEN

Mieti toteuttamatta jääneitä unelmiasi. Nyt voi olla aika lähteä niiden perään. Kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestasi.

 

RAPU

Pysy kohtuudessa. Rahaongelmat ilmaantuvat kuvaan nopeasti, jos seuraat jokaista mielihaluasi. Joku heittäytyy tarpeettoman kriittiseksi.

 

LEIJONA

Sinussa on positiivista voimaa, jolla voit potkia tapahtumia eteenpäin. Etsi elämääsi helpottavia ratkaisuja. Matkaan lähteminen kannattaa.

 

NEITSYT

On aika hakea piristystä arkeesi pienillä päivityksillä. Ole aktiivinen ja kysy apua. Sinun ei tarvitse selvitä haasteista yksin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Älä haaskaa aikaa valittamiseen. Muiden tekemisten pohtiminen on turhaa, joten keskity olennaiseen. Tärkeintä on, että sinulla on hyvä olo.

 

VAAKA

Ota päivän tapahtumista opiksesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin. Seuraa sydäntäsi, vaikka joutuisit uskallusta vaativiin tilanteisiin.

 

SKORPIONI

Rahaa ei pidä nyt kuluttaa miten sattuu. Halusi olla avuksi pääsee parempaan käyttöön käytännön palveluksien muodossa. Taloudellinen tuki ei aina ole oikea veto.

 

JOUSIMIES

Ihmissuhteet vievät aikaa ja energiaa, mutta niihin panostaminen taatusti kannattaa. Älä pelkää heittäytyä tunteidesi vietäväksi. Ilmassa on muutoksen tuulia.

 

KAURIS

Päivä pyörii kodin ympärillä. Pidä silmät auki, sillä joku yrittää hyötyä sinusta. Älä hämäänny, vaikka hän haastaisi sinut vastalauseillaan.

 

VESIMIES

Kokeile reippaasti jotain uutta. Kokemus kantaa yllättävän pitkälle. Tutustut erilaisiin ihmisiin ja saat kaivattua virtaa tulevaa varten.

 

KALAT

Ongelmia on luvassa kotiloloissa. Parannat ilmapiiriä, jos hoidat lupaamasi asiat viivyttelemättä. Tunteita ei pidä sekoittaa kaikkeen.

 

OINAS

Suunnittele hauskaa ohjelmaa sinulle ja rakkaallesi, tai lähesty viimein kiinnostavaa ihmistä. Uusi ilme kodillesi tekee ihmeitä. Uskalla puhua unelmistasi ääneen.

 

HÄRKÄ

Tunteet kuumenevat tänään helposti. Älä päästä tilannetta karkaamaan mittasuhteistaan. Luota vaistoosi päätöksiä tehdessäsi.

 

KAKSONEN

Anna luovuutesi kukkia. Tänään vaaditaan mielikuvitusta ja uskallusta. Lähde liikkeelle, sillä tekosi puhuvat sanoja selkeämmin.

 

RAPU

Älä levitä eteenpäin juoruja. Ole tarkkana myös siitä, mitä kerrot itsestäsi. Jokin kotonasi kaipaa nyt erityistä huomiota.

 

LEIJONA

Raha ja tunnekuohut eivät sovi yhteen. Yhteistyö saattaa tökkiä tänään, joten vetäydy tarpeen vaatiessa omaan rauhaasi. Romanttinen veto kannattaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Älä päästä tunteitasi hallitsemaan sinua. Vedä henkeä ja katso kokonaiskuvaa. Harkinta pelastaa sinut tyhmältä mokalta tänään.

 

VAAKA

Tarkasta tarjolla olevat mahdollisuudet. On aika tarttua uuteen haasteeseen, joka auttaa sinua kasvamaan henkisesti. Suuntaa eteenpäin täydellä höyryllä.

 

SKORPIONI

Epävarmuus lisääntyy, jos päästät tunteesi elämään omaa elämäänsä. Pidä langat käsissäsi, niin esteet eivät kaada suunnitelmiasi. Luota faktoihin huhujen sijaan.

 

JOUSIMIES

Ole avoin tunne-elämästäsi puhuessasi. Muista myös kuunnella muita. Ylilyönnit aiheuttavat nopeasti ongelmia ihmissuhteissa.

 

KAURIS

Ole oma itsesi esittämättä mitään muuta. Voit tehdä tänään lähtemättömän vaikutuksen karismallasi. Itsevarmuus puhuu puolestaan.

 

VESIMIES

Keksi luovia tapoja rahatilanteesi kohentamiseen. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun ja sovi tapaaminen menneiden muistelun merkeissä. Panosta verkostoihin.

 

KALAT

Toisten tunteilla pelaaminen ei ole avain onneen. Pidä rauha maassa ja pysyttele rehellisissä keinoissa tavoitellessasi päämäärääsi. Joustavuus auttaa pitkälle.

 

OINAS

Rahatilanteesi saattaa heilahtaa tänään. Ilmassa on epävarmuutta tulevasta. Kuuntele sydäntäsi myös taloudellisissa asioissa.

 

HÄRKÄ

Älä suostu mihin tahansa. Tunne rajasi ja pidä puolesi vaativaa ihmistä vastaan. Joku voi yrittää kerätä kiitosta aikaansaannoksistasi, jos et ole tarkkana.

 

KAKSONEN

Lue huolellisesti myös rivien välit. Kaikkea olennaista ei sanota tänään ääneen. Luvassa voi olla pettymyksiä ihmissuhdeasioissa.

 

RAPU

Päästä uusia ihmisiä elämääsi. On aika laajentaa reviiriäsi ja innostua jostain erilaisesta. Anteliaisuutesi pelastaa tuttavan päivän.

 

LEIJONA

Mene auttamaan sinne, missä sinua tarvitaan. Toimi sydäntäsi lähellä olevan asian puolesta. Rohkeus palkitaan rakkauselämässä.