Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ympäröi itsesi luotettavilla ihmisillä. Älä anna kenenkään suostutella sinua mukaan hämärään toimintaan. Ota opiksi menneisyydessä tekemistäsi virheistä.

 

LEIJONA

Panosta ulkonäköösi pienillä uudistuksilla. Saat piristävää huomiota ja kehuja ympäriltäsi. Pidä mielesi avoimena romantiikan mahdollisuudelle.

 

NEITSYT

Nyt ei ole aika piilotella nurkissa, jos todella haluat jotain. Ole oma-aloitteinen ja kerro rohkeasti, mitä haluat. Anna kaikkesi asialle, johon uskot.

 

VAAKA

Ota tila haltuun ja puhu sinulle tärkeän asian puolesta. Nyt ei ole aika epäröidä, sillä haparointisi paljastuu nopeasti muille. Intohimoinen asenteesi tekee vaikutuksen.

 

SKORPIONI

Älä usko tänään kaikkea kuulemaasi, sillä ilmassa on paljon huhuja. Tee asiat omalla tavallasi, tuli mitä tuli. Pidä pintasi ja torju liian korkeat vaatimukset.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Menneiden muistelu tekee hyvää ja antaa sinulle myös hyödyllistä tietoa. Pian on aika kääntää reilusti sivua.

 

KAURIS

Tarjoa apuasi läheisellesi, joka on sen tarpeessa. Omat suunnitelmasi saavat samalla uutta suuntaa. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VESIMIES

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. On uusien alkujen aika. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi.

 

KALAT

Rahatilanteesi saa lupaavan käänteen. Ole valmis panostamaan kaikkesi peliin. Sinun on aika ottaa ohjat omiin käsiisi.

 

OINAS

Päivä sisältää haasteita, joista saat uutta virtaa ja voimaa. Sinulle ei tuota ongelmia suostutella ihmisiä puoleesi. Ole valmis joustamaan yhteisissä asioissa.

 

HÄRKÄ

Joudut epävarmaan tilanteeseen, jossa tulevaisuus on hämärän peitossa. Vedä henkeä ja katso vaihtoehtosi läpi. On hyvä hetki pyytää palvelusta ystävältä.

 

KAKSONEN

Noudata tänään annettuja sääntöjä tunnollisesti. Päivän tarjoamat muutokset tekevät sinulle hyvää. Rakkaus on nosteessa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!