Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Pidä yksityisasiasi vain pienen piirin tiedossa. Säilytä järki päässä ja hyvä työtahti yllä koko päivän. Hyväksy väistämättömät seikat ja vältä riskejä.

 

OINAS
Älä hätiköi päätöksissäsi. Kuuntele ja kerää tietoa ennen kuin annat mielipiteesi. Kova uurastus palkitaan, joten nyt kannattaa jaksaa painaa.

 

HÄRKÄ
On aika avautua. Rehellinen puhe auttaa sinua eteenpäin niin töissä kuin ihmissuhteissakin. Nyt on syytä keskustella tulevaisuudesta.

 

KAKSONEN
Tunteet karkaavat tänään helposti hallinnasta. Muistuta itseäsi tilanteen mittasuhteista. Panosta muutoksiin, jotka haluat nähdä itsessäsi.

 

RAPU
On hyvä hetki tietojesi ja taitojesi kartuttamiseen. Älä hukkaa kultaista tilaisuutta, joka osuu kohdallesi yllättävällä hetkellä. Romantiikkaa on luvassa aivan kulman takana.

 

LEIJONA
Hae jännitystä uusista ihmisistä tai matkustamisesta. Saat tilaisuuden toimia sinulle tärkeän asian puolesta. Positiivisessa energiassasi on paljon voimaa.

 

NEITSYT
Pidä silmällä omaisuuttasi. Valppaus on tänään muutenkin tarpeen, sillä joku lähestyy sinua kyseenalaiset motiivit mielessään. Etsi elämääsi vakautta.

 

VAAKA
Älä jää jahkailemaan. Ota vastuu omasta elämästäsi ja tee tilanteen kaipaama ratkaisu. Muutokset riippuvat vain ja ainoastaan sinusta.

 

SKORPIONI
Yhdistä voimat ystävän tai perheenjäsenen kanssa. Tänään ei kannata jäädä yksin pulmien keskelle. Rakkauselämäsi on nyt keskiössä.

 

JOUSIMIES
Ole valmis muokkaamaan suunnitelmiasi nopeasti. Joustavuus on tarpeen, sillä tilanteet muuttuvat tänään äkkiä. Takapakki ei merkitse maailmanloppua.

 

KAURIS
Lähde ihmisten pariin. Uudet tuttavuudet tuovat kiinnostavan käänteen tapahtumiin. Pääset tutustumaan entistä paremmin kiinnostavaan ihmiseen.

 

VESIMIES
Hoida asiat maalaisjärjellä ja diplomatialla. Jotain on tehtävä, ja muutokset riippuvat sinusta. Anna eteenpäin hyvää energiaa ja vie tilannetta toivomaasi suuntaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!