Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Ota piilevät kykysi käyttöön. On hyvä hetki opetella uusia taitoja ja laatia suunnitelmia. Aseta rima korkealle ja lähde tavoittelemaan tähtiä.

 

HÄRKÄ
Anna kodillesi uusi ilme. Viihtyvyys on tärkeä lääke stressiä vastaan. Sinulla saattaa olla käsissäsi vapaa-aikaa, jolle keksit tänään käyttöä.

 

KAKSONEN
Älä yritä luistaa lupauksistasi. Jos alkuperäinen suunnitelma menee metsään, varaa jotain sen tilalle. Suojele mainettasi juoruilta.

 

RAPU
Älä anna impulssiesi viedä sinua minne sattuu. Jos jokin ei tunnu oikealta, siihen on luultavasti hyvä syy. Ole kärsivällinen ja odota parempaa tilaisuutta.

 

LEIJONA
Ilmassa on negatiivisuutta, jota sinun ei kannata ottaa itseesi. Etsi vaihtoehtoisia tapoja asioiden hoitamiseen. Pienistä muutoksista on parasta lähteä liikkeelle.

 

NEITSYT
Haali käsiisi kaikki saatavilla oleva tieto. Lähde ulos tapaamaan ihmisiä ja tutustumaan erilaiseen ympäristöön. Ota vastaan ystävällinen avuntarjous.

 

VAAKA
Älä anna tunnemyrskyn estää sinua tekemästä sitä, mitä todella haluat. Joku yrittää tehdä päätöksiä puolestasi, ellet ole tarkkana rajoista. Älä anna epävarmuuden näkyä.

 

SKORPIONI
Pysähdy miettimään, mitä olet tekemässä. Jokin mättää, ja siihen on olemassa myös hyvä syy. Anna omaperäisyytesi näkyä, sillä persoonallisuutesi on paras valttisi.

 

JOUSIMIES
Omat tarpeesi ovat etusijalla. Muuta ne asiat, joihin et ole tyytyväinen. Päästä irti vanhasta taakasta ja tee nykyhetkestä itsellesi mieleinen.

 

KAURIS
Pidä huoli siitä, että kaikki on ympärilläsi hyvässä järjestyksessä. Yllätyksiä on luvassa. Putoat kelkasta, ellet pidä tilannetta hallinnassasi.

 

VESIMIES
Suunnittele päivälle hauskaa ohjelmaa hyvän ystävän tai rakkaasi seurassa. Liikunta tekee ihmeitä itseluottamuksellesi kaiken muun hyvän lisäksi. 

 

KALAT
Selvitä asioiden taustat ennen kuin sitoudut. Suuria muutoksia voi olla luvassa rahatilanteeseesi. Kuuntele asiantuntijan neuvoja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!