Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

On aika kehittää itseäsi. Ota riskejä ja haasta itseäsi pyrkimällä aina vain korkeammalle tavoitteissasi. Seuraa omia unelmiasi yrittämättä olla muille mieliksi.

 

NEITSYT

Mieti tekojesi seurauksia. Nyt ei ole aika hosua, sillä voit saada kiirehtimisellä paljon vahinkoa aikaan. Yhteistyössä on voimaa.

 

VAAKA

Ota opiksi ympärilläsi näkemistäsi asioista. Olet seurassa, josta voit ammentaa paljon. Lähde liikkeelle ja tee rohkeasti muutoksia elämääsi.

 

SKORPIONI

Olet vahvasti onnen suosiossa tänään. On hyvä hetki solmia uusia tuttavuuksia ja jopa aloittaa tuore ihmissuhde. Valmistaudu myös vastalauseisiin ja kiivaisiin keskusteluihin.

 

JOUSIMIES

Sinulla ei ole aikaa hukattavana. Toimi nopeasti ja lähde liikkeelle jo ennen muita. Joku toinen iskee apajillesi, jos olet liian hidas.

 

KAURIS

Pallo on nyt sinulla. Päivä vaatii vastuun kantamista ja nopeita ratkaisuja. Älä pelkää näyttää tunteitasi ja puhua sinua koskettavasta asiasta.

 

VESIMIES

Vilpittömyytesi vetää puoleensa positiivista huomiota. Tuo ideasi päivänvaloon ja kuulostele, mitä mieltä muut ovat niistä. Nyt ei ole aika piiloutua katseilta.

 

KALAT

Saatat myöhästellä tänään. Varaa runsaasti aikaa paikasta toiseen siirtymiseen. On tärkeää, että teet hyvän vaikutuksen uusiin ihmisiin.

 

OINAS

Intosi ajaa sinua eteenpäin paremmin kuin mikään muu. Ilmassa on epävarmuutta, jolle et voi mitään. Ole kärsivällinen itseäsi ja muita kohtaan.

 

HÄRKÄ

Keräät tänään paljon huomiota. Älä pode huonoa omaatuntoa asioista, joista et ole vastuussa. Rakkauselämäsi on etusijalla.

 

KAKSONEN

Tunteet ovat tänään pinnassa. Tilanne saattaa ryöstäytyä käsistä, jos et ole valmis kuuntelemaan ja tulemaan vastaan. Pysy rauhallisena ja rehellisenä.

 

RAPU

On aika tarkistaa työelämääsi liittyvät tavoitteet. Vietä aikaa kotona ja pohdi tilannettasi. Anna mielikuvituksesi laukata ja luoda sinulle vaihtoehtoja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!