Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ
On aika keskittyä omiin projekteihisi. Yhteistyö saattaa tökkiä tänään. Romantiikka tuo valoa ja jännitystä päivääsi.

 

KAKSONEN
Odotuksesi eivät täyty tänään. Älä aseta rimaa liian korkealle ja ole valmis joustamaan muutosten edessä. Vaikuta asioihin taustalta käsin.

 

RAPU
Tarvitset apua kotiin liittyvissä askareissa. Ota saamasi tarjous vastaan ja muista ystävää vastapalveluksella. Juhlista päivää rakkaan ihmisen seurassa.

 

LEIJONA
On hyvä hetki muutoksille. Ota kaikki uusi vastaan avoimin mielin. Suuntaa kohti haasteita ja ole valmis ylittämään itsesi.

 

NEITSYT
Ota opiksesi näkemästäsi ja kehitä strategiaasi. Optimistinen asenne on paras valttisi ongelmia vastaan. Saat paljon aikaan itsenäisesti työskennellen.

 

VAAKA
Onni on tänään puolellasi. Verkostoituminen kannattaa nyt, sillä tapaat jatkuvalla syötöllä mielenkiintoisia ihmisiä. Kokeile rohkeasti jotain uutta ja ylläty.

 

SKORPIONI
Lähde testaamaan taitojasi uudelle alueelle. Tapaat matkan varrella ihmisen, josta voit ammentaa inspiraatiota. Avaa ovi muutoksille.

 

JOUSIMIES
Tee asiat omalla tavallasi. Tänään ei kannata totella liian orjallisesti sääntöjä. Toteuta itseäsi ja seuraa vaistoasi joka tilanteessa.

 

KAURIS
Ota hyvät ideasi käyttöön. Energiasi saa vauhtia myös ihmisiin ympärilläsi. Yhdessä saatte hienoja muutoksia liikkeelle.

 

VESIMIES
Työsi on merkittävä osa elämääsi. Älä kuitenkaan anna ihmissuhteiden kärsiä kiireidesi vuoksi. Hyvällä suunnittelulla löydät aikaa myös yksityiselämällesi.

 

KALAT
On hyvä hetki menneisiin palaamiselle. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistele yhteisiä aikoja. Voit palauttaa tärkeän ihmissuhteen oikeille raiteille.

 

OINAS
Ota itsekuri käyttöön, jos haluat oppia jotain uutta. Tulevaisuutesi on omissa käsissäsi. Määrätietoisuus ja optimismi ovat parhaat aseesi tänään.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!