Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Yhdistä voimat samanhenkisen ihmisen kanssa. Yhdessä pääsette pitkälle. Panosta itseesi ja sisällytä päivääsi hieman hemmottelua.

 

KAKSONEN

Pidä silmällä kuumenevaa tilannetta. Ihmissuhteet vaativat nyt paljon huomiota. Ota ongelmat käsittelyyn varoen ja jokaista osapuolta kunnioittaen.

 

RAPU

Romantiikka on tänään etusijalla. Älä tee hätiköityjä päätöksiä paineen alaisena. Selvitä asioiden taustat perusteellisesti ennen kuin toimit.

 

LEIJONA

Saat osaksesi tiukkaa kritiikkiä, jos et ota muiden mielipiteitä huomioon. Muista, että kyse on yhteisistä asioista. Ole valmis joustamaan tarpeen tullen.

 

NEITSYT

On aika verkostoitua. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja ota tarjotut mahdollisuudet vastaan. Suunnittele yhteistä tekemistä rakkaasi kanssa lähipäiville.

 

VAAKA

Mene avuksi ihmiselle, joka on joutunut pulaan. Laita muutoksia aluilleen, sillä sinulla on siihen valta. Älä anna tunteiden sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Tee omaa juttuasi. On hyvä hetki tehdä muutoksia elämäntyyliisi ja hankkiutua eroon pahasta tavasta. Ilmaise tunteesi vapaasti ja nosta ongelmat esille.

 

JOUSIMIES

Valmistaudu kunnolla päivän haasteisiin. Joku käyttää sinuun epäreiluja keinoja saadakseen tahtonsa läpi. Kuuntele sydämesi ääntä.

 

KAURIS

On aika laittaa suunnitelmasi käytännön testiin. Pääset tavoitteisiisi, jos luotat itseesi ja kokemuksiisi. Tiedossa on onnellisia yllätyksiä.

 

VESIMIES

Älä ota riskejä. Kinnitä huomiota terveydentilaasi ja tulevaisuuden näkymiin. Pidä silmäsi auki uusien työtilaisuuksien varalta.

 

KALAT

On hyvä päivä tavata vanhoja ystäviä ja muistella menneitä. On aika palata käsittelemättömän ongelman pariin. Saatat löytää siihen sattumalta ratkaisun tänään.

 

OINAS

Tuo vakautta rahatilanteeseesi. Älä anna tunnekuohun kaataa lupaavaa suunnitelmaa. Ole tarkkana yksityiskohtien ja paperihommien kanssa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!