Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Anna intuitiosi johdattaa sinua eteenpäin. Teet hyvän vaikutuksen uuteen tuttavuuteen. Hänestä voi olla sinulle apua jatkossa.

 

OINAS
Älä paljasta kaikkia korttejasi. On parasta pitää muut pimennossa suunnitelmistasi. Etsi tasapainoa tärkeään ihmissuhteeseen.

 

HÄRKÄ
Ihmiset kerääntyvät seuraasi säkenöivän karismasi vetäminä. Sinulle heitetään haaste, josta riittää inspiraatiota vielä pitkään.

 

KAKSONEN
Voit pelastaa ystävän päivän avullasi. Ehdota ratkaisuja odottamatta, että sinulta tullaan kysymään. Vältä riskejä raha-asioissa.

 

RAPU
Olet tänään valokeilassa. Voit hyötyä tilanteesta monella tavalla, joten älä ujostele. Tutustut ihmiseen, joka voi jäädä elämääsi merkittävään rooliin.

 

LEIJONA
Mieti tarkkaan, minkälaisen kuvan haluat antaa itsestäsi muille. Matalan profiilin pitäminen ja kotona rentoutuminen voi olla nyt paras vaihtoehto.

 

NEITSYT
Aseta itsellesi tavoite. On aika opetella uusia taitoja ja kehittää itseäsi. Suunnittele tulevaisuutta yhteisvoimin läheisesi kanssa.

 

VAAKA
Epävarmuutta on ilmassa, mutta siitä ei pidä tehdä ongelmaa. Esitä kysymyksiä, kunnes sinulla on tarpeeksi tietoa. Tilanteeseen on pian tulossa vakautta.

 

SKORPIONI
Pyydä apua tarpeen iskiessä. Sinulla on hyviä ideoita, jotka kannattaa saattaa myös muiden tietoisuuteen. Tärkeintä on, että luotat itseesi.

 

JOUSIMIES
Älä aliarvioi haastajaasi. Mieti tarkkaan, mitä sinun kannattaa kertoa julkisesti seurassa itsestäsi. Tietoja saatetaan käyttää sinua vastaan.

 

KAURIS
Tee jotain erilaista. Saat intoa ja energiaa ihmisiltä ympärilläsi, jos olet avoin heidän ajatuksilleen. On täydellinen hetki uudelle alulle.

 

VESIMIES
Etsi elämääsi tasaisuutta. Nyt saa tähdätä luvan kanssa korkealle. Anna romantiikalle tilaisuus valaista päivääsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!