Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT
Etsi helpottavia ratkaisuja arkeesi. Hankkiudu eroon häiriötekijöistä ja varaa kalenteriisi tarpeeksi omaa aikaa. On tärkeää, että opit sanomaan ei.

 

VAAKA
On aika ottaa riskejä. Tee asiat reilusti eri tavalla, jos massan mielipide ei tunnu omaltasi. Saat selville jotain arvokasta tänään.

 

SKORPIONI
Älä ota hoitaaksesi liikaa yhdellä kertaa. Omistaudu täysillä asialle, joka on lähellä sydäntäsi. Muiden projektien aika koittaa myöhemmin.

 

JOUSIMIES
On tärkeää, että pystyt pitämään salaisuuden. Muuten ongelmia on taatusti luvassa. Suhtaudu varauksella ilmassa pyöriviin huhuihin.

 

KAURIS
Kysy tarkennuksia, ellet ole tyytyväinen saamiisi vastauksiin. Ilmassa on positiivisia tuulia. Älä pelkää muutoksia.

 

VESIMIES
Saat tilaisuuden näyttää, mihin sinusta on. Mahdollisuus on kullan arvoinen. Huolehdi ensin keskeneräiset hommasi loppuun.

 

KALAT
Ole tarkkana matkustaessasi. Saatat joutua tekemisiin uteliaiden ihmisten kanssa. Pidä huoli yksityisyydestäsi ja tavaroistasi.

 

OINAS
Saat hyvän tilaisuuden, joka voi olla portti uusiin maailmoihin työelämässä. Ole valmis neuvottelemaan. Luvassa on onnellisia yllätyksiä.

 

HÄRKÄ
On hyvä hetki vaihtaa maisemaa työn puitteissa tai huvin vuoksi. Reissu avaa silmäsi tärkeän asian suhteen. Sano hyvästit stressille ja nauti olostasi.

 

KAKSONEN
Anna kaikkesi projektille, jonka parissa puurrat. On ajan ja energian hukkaa yrittää muuttaa läheisiäsi. Keskitä sen sijaan uudistukset itseesi.

 

RAPU
Älä ota hoitaaksesi jonkun toisen velvollisuuksia. Sinun ei tarvitse kantaa huolta hänen maineestaan. Sinulla on itselläsikin kädet täynnä työtä.

 

LEIJONA
On aika sekoittaa pakkaa. Menneisyyden ei pidä hidastaa sinua painolastina. Ota siitä opiksi ja katso tulevaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!