Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. On aika ottaa rauhallisesti ja miettiä yhteisiä suunnitelmia tulevaa varten. Heittele ilmaan hullujakin ideoita.

 

VESIMIES

Siivoa piiloon asiat, joita et halua kaikkien tietoon. Nyt on aika suunnata huomio ulospäin ja kiinnostua uusista kuvioista. Vältä turhaa rahanmenoa.

 

KALAT

Käännä katse menneeseen ja etsi sieltä ratkaisuja nykyhetkeen. Yhteistyössä on paljon voimaa, joten pyydä kaverilta apua. Älä jää yksin pulmasi kanssa.

 

OINAS

On itsetutkiskelun paikka. Se auttaa sinua laittamaan asiat oikeaan perspektiiviin. Muista, ettei kukaan muu voi muuttaa elämääsi puolestasi.

 

HÄRKÄ

Lähde mukaan johonkin uuteen ja inspiroivaan. On aika haastaa itsesi ja unohtaa vanhat pelot. Anna romantiikalle enemmän tilaa.

 

KAKSONEN

Älä anna tunnepitoisen tilanteen pilata päivääsi. Pidä välillä matalaa profiilia. Joku yrittää puhua sinua ympäri tekemään jotain, mikä ei ole etusi mukaista.

 

RAPU

Pyydä apua ja ehdota vastapalveluksia vaihtokaupassa. Yhteistyö kantaa tänään hedelmää. Vietä laatuaikaa sinulle tärkeimpien ihmisten kanssa.

 

LEIJONA

Keskity itseesi tänään. On ehkä tullut aika muuttaa jotain asenteissasi tai ajattelutavoissasi. Ole valmis kehittämään itseäsi.

 

NEITSYT

Tunteesi nousevat helposti pintaan tänään. Ihmissuhteet saattavat aiheuttaa päänvaivaa. Ole läsnä ja valmis kuuntelemaan läheisiäsi.

 

VAAKA

Kuuntele kokemuksen ääntä. Saat vaihtaa ajatuksia mielenkiintoisten tyyppien kanssa. Ole avoin, mutta älä epäröi antaa sekaan myös omaa panostasi.

 

SKORPIONI

Kokeile jotain uutta antaaksesi kotisi ilmeelle piristysruiskeen. Nyt on hyvä hetki myös elintapojen korjaamiselle. Pienilläkin muutoksilla on kauaskantoiset vaikutukset.

 

JOUSIMIES

Iloinen yllätys kääntää päiväsi suunnan. Sinun on tehtävä tänään valintoja ja karsittava pois kaikki tarpeeton. Älä anna periksi kohtuuttomille vaatimuksille.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!