Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Etsi tasapainoa ihmissuhteisiin. Hankala tilanne mutkistuu entisestään, ellet ole valmis keskustelemaan. Vältä turhaa rahankulutusta.

 

NEITSYT

Lähde ulos pitämään hauskaa. On aika irrotella ja tuulettaa ajatuksiasi. Hoida omat asiasi ottamatta toisten taakkoja kantaaksesi.

 

VAAKA

Kotona nousee pintaan ongelmia. Lähde toisiin maisemiin saadaksesi muuta ajateltavaa. Uudet piirit tekevät sinulle hyvää.

 

SKORPIONI

Lyhyt reissu tekisi hyvää. Ymmärrät tänään jotain tärkeää elämästäsi. Oivalluksestasi tulee olemaan hyötyä tulevaisuudessa.

 

JOUSIMIES

Suhtaudu terveen ennakkoluuloisesti saamiisi tarjouksiin. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Ota ohjat käsiisi ja laita muutoksia liikkeelle.

 

KAURIS

Tunteet nousevat tänään herkästi pintaan. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi. Mieti ensisijaisesti, mitä itse haluat.

 

VESIMIES

Pidä budjetistasi kiinni. Älä sorru heräteostoksiin tai tyhjiin lupauksiin. Muutoksia ei kannata tehdä ilman kunnollisia perusteita.

 

KALAT

Panosta hyvinvointiisi hemmottelemalla itseäsi. Vietä aikaa kotona rentoutuen. Positiivinen asenne avaa tänään paljon ovia.

 

OINAS

Hillitse hermosi ja hoida asiat kylmään järkeen luottaen. Nyt ei kannata jättäytyä tunteiden heiteltäväksi. Nauti yksin oleskelusta.

 

HÄRKÄ

Opit paljon kokeneemmalta ihmiseltä. Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, että saat muodostettua ajatuksesi sanoiksi.

 

KAKSONEN

Tee pakolliset asiat nopeasti pois roikkumasta. Pidä silmällä ihmistä, joka yrittää manipuloida sinua. Korjaa väärinkäsitykset heti.

 

RAPU

Pidä huolta itsestäsi. On hyvä hetki tulevaisuuden suunnittelemiselle. Saat ilahduttavaa palautetta tuttavalta tai työkaverilta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä lykkää myöhemmäksi tärkeitä käytännön asioita. Paperivuoren kimppuun on syytä käydä heti, kun mahdollista. Käytä energiasi viisaasti.

 

NEITSYT

Vältä ylireagointia. Kuulet tänään kommentteja, joita ei ole helppoa ottaa vastaan. Draamaa ei synny, jos pidät hermosi kurissa.

 

VAAKA

Sinun on vaikea tehdä päätöksiä tänään. Ilmassa on epävarmuutta. Älä anna kenenkään kasata sinulle paineita.

 

SKORPIONI

Tärkeintä on, että liikut eteenpäin. Älä jätä kesken mitään, vaan sinnittele hankalatkin urakat loppuun asti. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos avartaa ajatusmaailmaasi. Saat uuden näkökulman dilemmaan, joka on kiusannut sinua pitkään. Onni ei ole nyt puolellasi raha-asioissa.

 

KAURIS

Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Nosta äänesi kuuluviin, niin saat taustatukea ideallesi. Luota itseesi ja ylläty iloisesti lopputuloksesta.

 

VESIMIES

Saat kritiikkiä, joka saa sinut epäilemään kykyjäsi. Joku kasaa nyt tahallaan esteitä tiellesi. On aika laittaa kaikki peliin.

 

KALAT

Raha-asiat ovat tänään etusijalla. Lupaava tilaisuus odottaa sinua aivan kulman takana. Tartu siihen ja tee uskalias siirto.

 

OINAS

Toimit tänään sovittelijana. Perheen sisällä nousee pintaan jännitteitä, jotka kaipaavat selvittämistä. Ole diplomaattinen ja etsi kaikkia tyydyttäviä ratkaisuja.

 

HÄRKÄ

Joku tuottaa sinulle pettymyksen. Älä anna yksittäistapauksen lannistaa sinua. Suuntaa katse kohti tulevaa ja laadi uusia suunnitelmia.

 

KAKSONEN

Keskity olennaiseen. Joku yrittää harhauttaa sinua sivupoluille. On tärkeää, että pidät päämääräsi mielessäsi kaikesta huolimatta.

 

RAPU

Luvassa on myöhästelyä ja hermojen kiristymistä. Älä anna periksi. Etsi vaihtoehtoisia reittejä ongelmien sattuessa kohdalle.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Voit välttyä ongelmilta pelaamalla korttisi diplomaattisesti. Hoida asiasi aikatauluista kiinni pitäen. Työrintamalla on luvassa uusia tuulia.

 

NEITSYT

Pidä tänään hauskaa. Irrottelu ystävien seurassa on juuri sitä, mitä kaipaat. Älä eristäydy omiin oloihisi, sillä muiden seura ja nauru tekevät hyvää.

 

VAAKA

Keskity tilanteesi positiivisiin puoliin, niin saat tuulen kääntymään. Itsesääliin vaipuminen takaiskujen vuoksi ei kannata. Pidä huolta läheisistäsi.

 

SKORPIONI

Ympärilläsi sattuu ja tapahtuu tänään. Muista, ettet voi hallita kaikkea. Palauta asiat oikeaan perspektiiviin ja mene virran mukana.

 

JOUSIMIES

Hyppää mukaan uuteen seikkailuun. On aika etsiä haasteita ja inspiraation lähteitä. Vedät puoleesi ihmisiä ja lupaavia tilaisuuksia.

 

KAURIS

Käy läpi rahatilannettasi suurennuslasin kanssa. Pyydä kokeneemman apua vaikean kysymyksen edessä. Tutki kaikki tarjolla olevat vaihtoehtosi.

 

VESIMIES

Seuraa sydäntäsi. Ota etäisyyttä ajatusmalleihin ja ihmisiin, jotka pidättelevät sinua. On aika tehdä terveellisiä päätöksiä tulevaisuuden suhteen.

 

KALAT

Älä ota todesta kaikkea, mitä kuulet. Sinisilmäisyys tietää tänään ongelmia. Erottele huhupuheet faktoista tarkalla seulalla.

 

OINAS

Pidä stressi hallinnassa muistamalla asioiden tärkeysjärjestys. Älä menetä hermojasi pikkujutun takia. Et ole ainoa, jolla on tänään pinna kireällä.

 

HÄRKÄ

Onni suosii sinua tänään. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Uskalla olla esillä ja nauttia saamastasi huomiosta.

 

KAKSONEN

Älä lähde neuvomaan ketään raha-asioissa, ellet ole sataprosenttisen varma sanomisistasi. Ystävyys voi joutua vaakalaudalle, jos töppäät.

 

RAPU

Tapaat ihmisen, jolla on konktakteja ja vaikutusvaltaa. Käytä tilaisuus fiksusti hyödyksi. Päivä tuo mukanaan arvokkaan oivalluksen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!