Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Panosta viihtyisään kotiin. Oma mukavuutesi on tärkeysjärjestyksen kärjessä. Tee tarvittavat muutokset, jotta saat mielialasi kohoamaan.

 

VAAKA

On aika liikkua eteenpäin. Päästä irti menneisyyden taakasta. Anna romantiikan yllättää sinut ja muuttaa elämäsi suuntaa.

 

SKORPIONI

Kysele ja etsi ratkaisuja. Älä anna periksi ihmiselle, joka pyrkii manipuloimaan tunteitasi. Ole uskollinen itsellesi ja pidä kiinni periaatteistasi.

 

JOUSIMIES

Älä jää jumittamaan paikoillesi. Nyt on tärkeää päästä eteenpäin ja kohti unelmiasi. Positiiviset muutokset alkavat itsestäsi.

 

KAURIS

Tunteet nousevat äkkiä pintaan tänään. Kotona pysyttely voi säästää sinut monilta harmeilta. Vetäydy omiin oloihisi, jos se tuntuu oikealta ratkaisulta.

 

VESIMIES

Panosta terveellisiin elämäntapoihin. Pienet korjaukset liikunta- tai ruokailutottumuksiisi voivat tehdä ihmeitä olollesi. Romanttinen siirto kannattaa ihmissuhteissa.

KALAT

Jatka unelmointia. Vielä ei ole aika kertoa haaveistasi kaikille, joten pidä matalaa profiilia toistaiseksi. Saat kritiikkiä, josta ei kannata loukkaantua.

 

OINAS

Tunteesi myrskyävät tänään herkästi. Kanavoi energiasi oikeisiin kohteisiin. Varaa yhteistä laatuaikaa itsellesi ja rakkaallesi.

 

HÄRKÄ

Pidä hauskaa ystävien seurassa. Sinun on aika etsiä elämääsi innostavia haasteita. Uudet kokemukset kasvattavat sinua ihmisenä.

 

KAKSONEN

Käy ongelmien kimppuun heti, kun mahdollista. Aikaa ei ole kiertelylle ja kaartelulle. Muista, että olet itse vastuussa omasta onnellisuudestasi.

 

RAPU

Kodin ilmapiiri vaati läsnäoloasi ja yhteistyötä. Etsi itsellesi innostavaa tekemistä. Tarvitset nyt ympärillesi ihmisiä ja hulinaa.

 

LEIJONA

Ole täysillä mukana kaikessa, mitä teet. Vilpitön intosi kantaa sinut pitkälle. Rakkauselämässäsi on luvassa kiinnostavia muutoksia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!