Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Kokeile muuttaa jotain arkielämässäsi. Yllätyt positiivisesti tapahtumien saamasta uudesta suunnasta. Sinulla on nyt monta rautaa tulessa.

 

JOUSIMIES

Ole suora ja rehellinen. Avoimuuttasi arvostetaan enemmän kuin kaunisteltua totuutta. Pidä kiinni periaatteistasi ja hyvistä päätöksistäsi.

 

KAURIS

Anna kokemuksen äänen johdattaa sinua. Uskalla tehdä asiat omalla tavallasi, vaikka et saisi kaikkien kannatusta ajatuksillesi. Anna kilpailijoiden hermostua kaikessa rauhassa.

 

VESIMIES

Keskity hetki siihen, mitä sisimmässäsi tapahtuu. Älä anna muiden ihmisten sanomisten ja tekemisten vaikuttaa sinuun liikaa. On tärkeää, että olet tänään tehokas.

 

KALAT

Käy raha-asiat ja tärkeät paperit läpi. Varmistu siitä, että kaikki on järjestyksessä. Ole tarkkana myöhästelyn varalta liikenteessä.

 

OINAS

Pidä taloudelliset asiasi muilta salassa, etenkin jos sinulla on tällä hetkellä huolia. Niistä ympäriinsä huuteleminen ei ole viisasta. Päivä sisältää romantiikkaa ja jännitystä.

 

HÄRKÄ

Mieti, mikä on sinulle tärkeintä tällä hetkellä. On aika laittaa pyörät pyörimään. Juttele vaihtoehdoistasi luotettavan ystävän kansa näkökulmia saadaksesi.

 

KAKSONEN

Kyseenalaista reippaasti kaikki, mikä nostattaa sinussa epäilyksiä. Joku yrittää huijata sinut tekemään jotain linjasi vastaista. Älä taivu paineen alla.

 

RAPU

Ota uudistukset vastaan avoimin sylin. Paina mieleen tänään oppimasi asiat, sillä niistä on hyötyä tulevaisuudessa. Anna mielikuvituksesi lentää, kun etsit ideoita.

 

LEIJONA

Teet vaikutuksen ihmisiin ympärilläsi toimillasi. Rehellisyydellä pääset pitkälle. Älä jää vain sivustakatsojaksi nyt, kun voit todella vaikuttaa asioihin.

 

NEITSYT

Lisää kierroksia, niin hommat alkavat edistyä. Jaa ajatuksesi läheistesi kanssa, etenkin jos jokin on alkanut arveluttaa sinua. Vetovoimasi on nyt poikkeuksellisen vahva.

 

VAAKA

Älä menetä tervettä perspektiiviäsi. Ylireagointi tietää takuuvarmasti ongelmia. Saatat vetää huomion asioihin, jotka kannattaisi pitää toistaiseksi piilossa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!