Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Hillitse impulssejasi. Hätiköity johtopäätös vie sinut nopeasti ongelmiin. Hyväksy tyynesti ne seikat, joita et voi muuttaa.

 

NEITSYT

Pysy totuudessa. Faktat riittävät perusteluiksi, eikä niitä ole syytä värittää tai kaunistella. Joku sanelee sinulle nyt kovia ehtoja.

 

VAAKA

Puhu rehellisesti suoraan sydämestäsi. Autat sanoillasi läheistäsi vaikealla hetkellä. Avoimuudesta on tänään suurin hyöty.

 

SKORPIONI

Ota etäisyyttä ihmiseen, joka nostaa hälyn tyhjästä. On ajanhukkaa väitellä ikuisuuskysymyksestä. Tee kaikessa rauhassa omaa juttuasi.

 

JOUSIMIES

Saat hyvän idean, joka kannattaa painaa muistiin. Se saattaa kaivata hieman kypsyttelyä ennen tositoimia. Tarjoa apuasi pulaan joutuneelle.

 

KAURIS

Rahatilanteesi saa ilahduttavan käänteen. Hoida asiasi tänään yksin, jos se tuntuu parhaalta vaihtoehdolta. Joku yrittää tuputtaa sinulle neuvoja.

 

VESIMIES

Riiteleminen ei auta sinua asioissa eteenpäin. Anna menneiden olla ja mieti vaihtoehtoista strategiaa. Sinulla on vielä aikaa harkitsemiseen.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Ideoistasi on iloa myös muille. Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta työrintamalla.

 

OINAS

Ihmissuhdeongelmista päästään helposti yli, jos pidät tunteesi hallinnassa. Pysy kaukana liian vaativista ihmisistä ja stressaavista tilanteista.

 

HÄRKÄ

Pidä reviiriäsi silmällä. Joku tunkeilee yksityisasioihisi nuuskimaan, ellet ole tarkkana. Tarjoa käytännönläheisiä ratkaisuja ongelmiin.

 

KAKSONEN

Älä lähde mukaan väittelyyn, joka ei kuulu sinulle. Anna muiden hoitaa omat sotkunsa keskenään. Tärkeä kysymys nousee tänään pintaan.

 

RAPU

Muutoksia on tulossa, halusit tai et. Ota kaikki uusi vastaan avoimin sylin. Testaa kykyjäsi mukavuusalueesi ulkopuolella.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä lykkää myöhemmäksi tärkeitä käytännön asioita. Paperivuoren kimppuun on syytä käydä heti, kun mahdollista. Käytä energiasi viisaasti.

 

NEITSYT

Vältä ylireagointia. Kuulet tänään kommentteja, joita ei ole helppoa ottaa vastaan. Draamaa ei synny, jos pidät hermosi kurissa.

 

VAAKA

Sinun on vaikea tehdä päätöksiä tänään. Ilmassa on epävarmuutta. Älä anna kenenkään kasata sinulle paineita.

 

SKORPIONI

Tärkeintä on, että liikut eteenpäin. Älä jätä kesken mitään, vaan sinnittele hankalatkin urakat loppuun asti. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos avartaa ajatusmaailmaasi. Saat uuden näkökulman dilemmaan, joka on kiusannut sinua pitkään. Onni ei ole nyt puolellasi raha-asioissa.

 

KAURIS

Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Nosta äänesi kuuluviin, niin saat taustatukea ideallesi. Luota itseesi ja ylläty iloisesti lopputuloksesta.

 

VESIMIES

Saat kritiikkiä, joka saa sinut epäilemään kykyjäsi. Joku kasaa nyt tahallaan esteitä tiellesi. On aika laittaa kaikki peliin.

 

KALAT

Raha-asiat ovat tänään etusijalla. Lupaava tilaisuus odottaa sinua aivan kulman takana. Tartu siihen ja tee uskalias siirto.

 

OINAS

Toimit tänään sovittelijana. Perheen sisällä nousee pintaan jännitteitä, jotka kaipaavat selvittämistä. Ole diplomaattinen ja etsi kaikkia tyydyttäviä ratkaisuja.

 

HÄRKÄ

Joku tuottaa sinulle pettymyksen. Älä anna yksittäistapauksen lannistaa sinua. Suuntaa katse kohti tulevaa ja laadi uusia suunnitelmia.

 

KAKSONEN

Keskity olennaiseen. Joku yrittää harhauttaa sinua sivupoluille. On tärkeää, että pidät päämääräsi mielessäsi kaikesta huolimatta.

 

RAPU

Luvassa on myöhästelyä ja hermojen kiristymistä. Älä anna periksi. Etsi vaihtoehtoisia reittejä ongelmien sattuessa kohdalle.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Voit välttyä ongelmilta pelaamalla korttisi diplomaattisesti. Hoida asiasi aikatauluista kiinni pitäen. Työrintamalla on luvassa uusia tuulia.

 

NEITSYT

Pidä tänään hauskaa. Irrottelu ystävien seurassa on juuri sitä, mitä kaipaat. Älä eristäydy omiin oloihisi, sillä muiden seura ja nauru tekevät hyvää.

 

VAAKA

Keskity tilanteesi positiivisiin puoliin, niin saat tuulen kääntymään. Itsesääliin vaipuminen takaiskujen vuoksi ei kannata. Pidä huolta läheisistäsi.

 

SKORPIONI

Ympärilläsi sattuu ja tapahtuu tänään. Muista, ettet voi hallita kaikkea. Palauta asiat oikeaan perspektiiviin ja mene virran mukana.

 

JOUSIMIES

Hyppää mukaan uuteen seikkailuun. On aika etsiä haasteita ja inspiraation lähteitä. Vedät puoleesi ihmisiä ja lupaavia tilaisuuksia.

 

KAURIS

Käy läpi rahatilannettasi suurennuslasin kanssa. Pyydä kokeneemman apua vaikean kysymyksen edessä. Tutki kaikki tarjolla olevat vaihtoehtosi.

 

VESIMIES

Seuraa sydäntäsi. Ota etäisyyttä ajatusmalleihin ja ihmisiin, jotka pidättelevät sinua. On aika tehdä terveellisiä päätöksiä tulevaisuuden suhteen.

 

KALAT

Älä ota todesta kaikkea, mitä kuulet. Sinisilmäisyys tietää tänään ongelmia. Erottele huhupuheet faktoista tarkalla seulalla.

 

OINAS

Pidä stressi hallinnassa muistamalla asioiden tärkeysjärjestys. Älä menetä hermojasi pikkujutun takia. Et ole ainoa, jolla on tänään pinna kireällä.

 

HÄRKÄ

Onni suosii sinua tänään. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Uskalla olla esillä ja nauttia saamastasi huomiosta.

 

KAKSONEN

Älä lähde neuvomaan ketään raha-asioissa, ellet ole sataprosenttisen varma sanomisistasi. Ystävyys voi joutua vaakalaudalle, jos töppäät.

 

RAPU

Tapaat ihmisen, jolla on konktakteja ja vaikutusvaltaa. Käytä tilaisuus fiksusti hyödyksi. Päivä tuo mukanaan arvokkaan oivalluksen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!