Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Uskalla näkyä ja erottua. Olet pysäyttämätön, jos päämääräsi on sinulle selvä. Keskity tavoitteisiisi koko voimallasi, niin et voi hävitä.

 

JOUSIMIES

Yhdistä voimat vanhan tutun kanssa. Vanhojen muistelemisesta on paljon iloa, mutta myös hyötyä. Et voi muuttaa taakse jättämääsi, mutta tulevaan saat vaikuttaa.

 

KAURIS

Mieti raha-asioitasi ajan kanssa läpi. Etsi vaihtoehtoisia tapoja elää, jos tämänhetkinen tilanteesi ei miellytä sinua. Ota kekseliäisyys peliin, niin pääset pitkälle.

 

VESIMIES

Sinulla on tänään tylsääkin tekemistä. Hoida velvollisuudet pois alta ennen kuin siirryt rentoutumisen pariin. Päivä sisältää romantiikkaa ja yllätyksiä.

 

KALAT

Pidä hyvää huolta terveydestäsi. On aika tehdä arkirutiineihin muutoksia, jotka edesauttavat hyvinvointiasi. Älä vaadi itseltäsi liikaa.

 

OINAS

Pidä silmät auki sopivien tilaisuuksien varalta. Etsi kyllä löytää. Erityisesti työelämässä saattaa olla nyt loistavia mahdollisuuksia tarjolla.

 

HÄRKÄ

Luota itseesi ja omaan arvostelukykyysi. Tarjoa sopivan hetken tullen neuvoja pulaan joutuneelle. Varaa aikaa rentoutumiseen yksin tai rakkaan ihmisen seurassa.

 

KAKSONEN

Ota opiksi kokemuksistasi. Luvassa on uusia käänteitä ja mahdollisuuksia. Tapaat kiinnostavan ihmisen, jota ei kannata päästää näköpiiristäsi.

 

RAPU

Vietä aikaa perheen kesken tai ota yhteyttä vanhaan ystävään. On hyvä hetki suunnitella reissua uuteen paikkaan yksin tai hyvässä seurassa.

 

LEIJONA

Varaa aikaa itsesi hemmotteluun. Nostata pienillä piristyksillä mielialaasi ja valmistaudu alkavaan viikkoon. Rakkauselämäsi on nyt kaiken keskipiste.

 

NEITSYT

Lähde tapaamaan kavereita tai sukulaisia. Päivä avaa silmäsi uusille mahdollisuuksille. Laita jo tänään liikkeelle haluamiasi muutoksia.

 

VAAKA

Mielihalusi vetävät sinua yhteen suuntaan ja velvollisuudentuntosi toiseen. Tee pakolliset hommat ensin, niin sinulle jää aikaa hauskanpitoon.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!