Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Nyt korvat hörölle. Ympärilläsi on meneillään jotain tärkeää, josta ei missään tapauksessa kannata jäädä paitsi. Varaudu yllättäviin viime hetken muutoksiin.

 

JOUSIMIES

Kotona on luvassa muutoksia. Yritä ennakoida tulevaa parhaasi mukaan, niin et putoa kelkasta. Vietä kahdenkeskeistä aikaa rakkaan ihmisen kanssa.

 

KAURIS

Kokeile jotain uutta ja erilaista. Itseluottamus vie sinut pitkälle. Pidä huolta siitä, ettei kukaan koe oloansa ulkopuoliseksi seurassa.

 

VESIMIES

Vihan ei pidä päästä niskan päälle. Raha saattaa aiheuttaa tänään ongelmia kiristyneiden hermojen muodossa. Ole ensimmäisenä ehdottamassa ratkaisuja.

 

KALAT

Rahantekomahdollisuuksia on nyt runsaasti näkyvissä. Pidä tunne-elämäsi erillään työasioista niin selkeästi kuin mahdollista. Ota selvää projektista, joka kiinnostaa sinua.

 

OINAS

Älä yritä revetä joka paikkaan samanaikaisesti. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, niin olet paljon tehokkaampi. Päästä irti kaikesta sinulle tarpeettomasta.

 

HÄRKÄ

Etsi itsellesi haasteita. Uudet kujeet saavat sinut liikkeelle ja innostumaan. Saat tänään runsaasti huomiota, jota ei tarvitse ujostella.

 

KAKSONEN

Ota selvää uusista asioista. Kuuntele vaistoasi ja suuntaa sinne, minne se näyttää. Vietä aikaa eri-ikäisten ihmisten kanssa.

 

RAPU

Kutsu kavereita koolle tai lähde kiinnostavaan tapahtumaan käymään. On aika pörrätä ihmisten seurassa ja solmia kontakteja. Ota vastaan luova haaste.

 

LEIJONA

Älä anna kritiikin lannistaa sinua. Etsi lisää haasteita ja testaa niin vahvoja kuin heikkojakin puoliasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Avoin mieli vie pitkälle. Ole tarkkana, sillä joku yrittää kääntää päätäsi epäreiluin keinoin. Harkitse seuraavaa siirtoasi niin pitkään kuin tarpeellista.

 

VAAKA

Järjestä aikaa itsellesi. Jo muutaman tunnin irtiotto tekee ihmeitä. Tarvitset omaa tilaa miettiäksesi lähitulevaisuuden aikatauluja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!