Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Ilmaise ajatuksiasi selkeästi. Älä jätä tilaa väärinkäsityksille. Nyt kannattaa ehdottaa ratkaisuja ja välttää ikuisuuskysymyksistä jankkaamista.

 

VAAKA

Pidä silmät auki ja tarkkaile, mitä muut puuhaavat. Ole valmis tekemään itsenäisiä päätöksiä ja toimimaan nopeasti. Nyt ei ole aika tyytyä seuraamaan massaa.

 

SKORPIONI

Ota ohjat käsiisi ja tee selväksi, mitä odotat tulevalta. Usko asiaasi koko sydämelläsi. Vilpittömyys vie sinut pitkälle.

 

JOUSIMIES

Ole oma itsesi joka tilanteessa. Älä ota paineita ympäristöstäsi, vaan seuraa vaistoasi loppuun asti. Joku yrittää kääntää pääsi epäreiluilla keinoilla.

 

KAURIS

Älä ujostele huomiota. Sinun on aika olla esillä ja näyttää, mihin pystyt. Menneisyyden kokemuksistasi on hyötyä kiperän kysymyksen ratkaisemisessa.

 

VESIMIES

Ihmissuhteissa on luvassa jännitteitä. Ilmaa on puhdistettava pian, jos haluat välttyä pahemmalta draamalta. On aika palata asioissa taaksepäin.

 

KALAT

Panosta tärkeään ihmissuhteeseesi, sillä se kaipaa erityisen paljon huomiota tällä hetkellä. Joudut nostamaan vaikean puheenaiheen esille tänään.

 

OINAS

Näytä olevasi vakavissasi. Erityisesti raha-asiat kysyvät täydellistä omistautumista. Älä anna kenenkään painostaa sinua suuntaan tai toiseen.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. Koet jotain merkittävää, josta riittää muisteltavaa vielä pitkälle tulevaan. Älä aseta itsellesi liian tiukkoja rajoja.

 

KAKSONEN

Perhepiirissä sattuu ja tapahtuu tänään. Hermot voivat olla kireällä ja konfliktit kasvavat helposti ulos mittasuhteistaan. Romantiikka pelastaa päiväsi.

 

RAPU

Älä luovu leikistä vain siksi, että tiellesi osuu este. Ota vastaan sinulle heitetty haaste. Päädyt voittajien puolelle, jos olet jutussa koko sydämelläsi mukana.

 

LEIJONA

On aika ottaa härkää sarvista ja selvittää sinua häiritsevä asia. Olet etusijalla omassa elämässäsi. Muutokset vievät sinua nyt oikeaan suuntaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!