Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Huolehdi rahaongelmat pois alta mahdollisimman nopeasti. Älä jätä mitään onnen varaan. On parasta olla varma ja minimoida riskit.

 

VESIMIES

Tarjoa rakentavia ratkaisuja. Joku tarvitsee apuasi, eikä ehkä uskalla pyytää. Rakkauselämäsi kiilaa nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KALAT

Aloita muutokset itsestäsi ja anna muiden hoitaa omat asiansa. On aika valmistautua vuoden vaihtumiseen. Ryhtiliikkeen elintavoissa voi laittaa liikkeelle jo nyt.

 

OINAS

Työongelmat kasaantuvat entisestään, ellet tee asialle jotain pian. Kuuntele tarkkaan, mitä mieltä muut ovat. Omien mielipiteiden tuputtaminen ei ole ratkaisu.

 

HÄRKÄ

Ole avoin ja valmis keskusteluun. Kerro, mitä mielessäsi liikkuu ja ehdota ratkaisuja sinne, missä jumittaa. Saat rohkeudellasi aikaan merkittäviä muutoksia.

 

KAKSONEN

Pääset rakkaan harrastuksen tai muun mieluisan puuhan pariin. Omista päivä rentoutumiselle. Akkujen lataaminen on välipäivinä tärkeää.

 

RAPU

Tarkkaile rahanäyttöäsi. Älä törsää vain hyvän tarjouksen vuoksi, vaan mieti tarpeitasi hieman pidemmälle. Kiinnostava tilaisuus osuu pian kohdallesi.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi hyväntuulisia ihmisiä ja nauti päivästä. Lasten seura tekee nyt erityisen hyvää. Ihmissuhderintamalla puhaltavat onnelliset tuulet.

 

NEITSYT

Tunnesotkut nousevat helposti puheenaiheeksi tänään. Joku vaatii sinulta enemmän kuin olet valmis antamaan. Ole kohtelias, mutta kieltäydy tarpeen tullen.

 

VAAKA

Lyhyt reissu tai ostoskierros olisi paikoillaan. Vuosi lähestyy loppuaan ja sinun on päästävä virittäytymään oikeaan tunnelmaan. Romanttinen yllätys ilahduttaa sinua.

 

SKORPIONI

Kehittele eteenpäin uutta ideaasi. Mitä enemmän saat tehtyä ennen vuodenvaihdetta, sen parempi. Olet nyt haka neuvotteluissa ja suostutteluissa.

 

JOUSIMIES

Tee pieni ryhtiliike rahan kanssa. Voit suunnata kohti uutta vuotta paremmin mielin, kun taloudellinen tilanteesi ei mietitytä. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!