Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna kenenkään käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tarjoa apuasi, mutta vedä raja johonkin. On sinun asiasi päättää, mikä riittää.

 

NEITSYT

Ole tarkkana ja kysele lisää, jos jokin herättää epäilyksesi. Liikkeellä on nyt paljon huhuja. Älä haksahda uskomaan mitä sattuu.

 

VAAKA

Tunnepitoinen ongelma nousee pintaan. Ota se rehellisesti käsittelyyn niin pian kuin mahdollista. Pitkittäminen ei johda mihinkään hyvään.

 

SKORPIONI

Älä jää jumiin tilanteeseen, joka ei ole tasapainossa. Ihmissuhteiden tulisi olla sekä antamista että vastaanottamista. Pidä silmät auki.

 

JOUSIMIES

Kommunikointi ei ole tänään helppoa. Valitse sanasi tarkkaan, jotta välttyisit väärinkäsityksiltä. Kysy lisää, jos epävarmuus valtaa mielesi.

 

KAURIS

Ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin. Nyt ei kannata paljastaa suunnitelmiesi yksityiskohtia muille. Pidä salaisuudet toistaiseksi itselläsi.

 

VESIMIES

Mieti tarkkaan, onko nyt sopiva hetki muutoksille. Etenkin arkeasi perustavanlaatuisesti mullistavat käänteet voi olla hyvä säilyttää myöhemmäksi.

 

KALAT

Selvitä hankala asia pohjamutia myöten. Joku käyttää sinuun epäreilua taktiikkaa. Älä suostu mihinkään, jos et tiedä tarpeeksi.

 

OINAS

Muista tavoitteesi. Ilman päättäväisyyttä eksyt nopeasti polultasi. Kiinnitä erityistä huomiota yksityiskohtiin.

 

HÄRKÄ

Etsi nopeita ja toimivia ratkaisuja. Pidä ongelmat loitolla kysymällä apua tiukan paikan tullen. Päivä tarjoaa hyödyllistä tietoa.

 

KAKSONEN

Edessä on muutamia takaiskuja. Selviät pettymyksistä parhaiten suuntaamalla katseesi tulevaan. Etene asioissa kiirehtimättä.

 

RAPU

Totuus on tänään paras valttisi. Rehellinen puhe avaa ovia ja saa asiallesi kannatusta. Hermostuminen ei auta ketään.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden kanssa sinulla on samat kiinnostuksenkohteet. Käytä aikasi fiksusti tänään. Tarvitset lisää tietoa tulevaa suunnitellaksesi.

 

NEITSYT

Anna stressille huutia. Tee kodistasi mahdollisimman rentouttava paikka, jossa sinulla on tilaa ajatella. Pidä omaisuuttasi silmällä tänään.

 

VAAKA

On aika miettiä, olisiko ihmissuhteissasi jotain korjattavaa. Puhu roikkumaan jäänyt asia läpi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin tai sukulaisiin.

 

SKORPIONI

Hillitse haluasi hypätä tuntemattomaan. Pikkuseikoilla on nyt väliä, jos haluat asioiden etenevän sutjakkaasti. Ota muiden liikkeet huomioon.

 

JOUSIMIES

Raha-asiat aiheuttavat tänään päänvaivaa. Ota ohjat käsiisi ja laadi itsellesi tarkka budjetti. Pyydä neuvoja kokeneemmilta tarpeen vaatiessa.

 

KAURIS

Pidä silmällä kaikkea sinulle kuuluvaa. Lue huolellisesti paperit, joita olet allekirjoittamassa. Terve ennakkoluulo pelastaa sinut huiputetuksi tulemiselta.

 

VESIMIES

Sinulla on vaikeuksia kokonaiskuvan hahmottamisessa. Keskity faktoihin, joista olet sataprosenttisen varma. Älä laske mitään aavistusten varaan.

 

KALAT

Sinulla on pää täynnä ideoita ja paljon energiaa. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pidä huoli siitä, ettei kukaan jätä sinua varjoonsa.

 

OINAS

Vältä uhkapelejä ja riskinottoa kaikissa muodoissaan. Lykkää rahaa koskevat päätökset myöhemmäksi. Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä ota taloudellisia riskejä tänään. Vältä impulsiivisia vetoja myös ihmissuhteissa. Saatat tulla höyrypäissäsi tehneeksi jotain, mitä kadut myöhemmin.

 

KAKSONEN

Ota haltuun uusi projekti. Saat inspiraatiota ihmisiltä ympärilläsi. Tartu epäröimättä tilaisuuteen matkustaa, jos sellainen osuu kohdallesi.

 

RAPU

On aika miettiä radikaalia suunnanmuutosta. Anna itsesi haaveilla. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi työpaikka tai koti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!