Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä tänään. Ajatustesi pitäisi pysyä nyt tavoitteissasi. Joku yrittää hyötyä ystävällisyydestäsi kyseenalaisella tavalla.

 

RAPU

Hoida työ- ja raha-asiat vähin äänin. Ei ole hyvä juttu, jos salaisuutesi kantautuvat moniin korviin. Joku yrittää kipata niskaasi velvollisuuksia, jotka eivät kuulu sinulle.

 

LEIJONA

Osallistu ja ole aktiivinen, sillä voit saada merkittäviä muutoksia aikaan. Ole valmis ottamaan keskeinen rooli tilanteessa. Vietä aikaa läheistesi kanssa.

 

NEITSYT

Älä haaskaa aikaa riitelemiseen. Hoida asiat rauhanomaisesti niin kotona kuin töissäkin. Varaa päivästä aikaa omissa oloissasi rauhoittumiseen.

 

VAAKA

Vietä aikaa perheen ja ystävien ympäröimänä. Kuulet ohimennen kommentin, josta saat yllättävän paljon tietoa. Paina yksityiskohdat mieleesi.

 

SKORPIONI

Älä aseta itsellesi turhia rajoja. Venytä mielikuvitustasi, sillä mahdollisuutesi ovat rajattomat. Valitse tarkkaan, miten käytät aikasi ja rahasi.

 

JOUSIMIES

On aika tehdä hienosäätöä elintapoihisi. Tee arjestasi itsesi näköistä. Uusien ihmisten tapaaminen virkistää ja tuo vaihtelua.

 

KAURIS

Moni puhuu nyt suuria ympärilläsi, eikä siitä pidä hermostua. Älä kasaa itsellesi paineita aiheettomasti. Mieti, mikä on itsellesi parhaaksi.

 

VESIMIES

On aika uudistaa kotia. Tarkista ensin budjettisi, niin tiedät rajasi. Suursiivous tai sisustaminen rauhoittaa mieltäsi.

 

KALAT

Ole tarkkana pelaamiseen taipuvaisen ihmisen kanssa. Älä anna kenenkään leikkiä tunteillasi. Kysy suoraan, jos jokin epäilyttää sinua.

 

OINAS

Ota yhteyttä ihmiseen, jota et ole nähnyt aikoihin. Rohkaistut tänään kokeilemaan jotain uutta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

HÄRKÄ

Kuuntele vaistoasi, kun se puskee sinua eteenpäin. Älä aliarvioi itseäsi. Pidä silmät auki, sillä tarkkailemalla saat arvokasta tietoa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhaan ystävään, josta et ole kuullut aikoihin. Sinulla on kysymys, johon hän osaa vastata. Tutustut kiinnostavaan ihmiseen, joka kannattaa pitää näköpiirissä.

 

VAAKA

Älä polta itseäsi loppuun. Joku yrittää käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Manipulointia ei tarvitse hyväksyä missään muodossa.

 

SKORPIONI

Suuntaa katseesi eteenpäin. On aika lopettaa menneiden perään huokailu. Keskity asioihin, joihin voit vaikuttaa omilla toimillasi.

 

JOUSIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat ajankäytölläsi ja energiallasi. Älä taistele loputtomiin jonkun toisen haaveiden puolesta. Muista pitää huolta terveydestäsi.

 

KAURIS

Älä sooloile liikaa, vaan noudata annettuja ohjeita. Saat hyviä neuvoja, jotka auttavat tilanteesi hahmottamisessa. Välttele draamanhakuisia ihmisiä.

 

VESIMIES

Maalaisjärki pelastaa sinut monesta pulmasta tänään. Älä anna logiikkasi sumentua tunnemyrskyn takia. Joudut taistelemaan houkutuksia vastaan.

 

KALAT

Helpotat elämääsi, jos karsit siitä pois epävakautta. Ota etäisyyttä oikuttelevaan ihmiseen tai itseluottamustasi nakertavaan tilanteeseen.

 

OINAS

Sinulla on vaikeuksia pysytellä paikoillasi. Mielesi muuttuu tiheään tahtiin, mikä tekee perässäsi pysymisestä vaikeaa. Yritä tehdä loppuun asti aloittamasi asiat.

 

HÄRKÄ

Matkustusinto iskee sinuun. Älä kuitenkaan ryntää ostamaan lentoja hetken hurmoksen vallassa. Suunnittele reissusi huolella, niin saat siitä enemmän irti.

 

KAKSONEN

Nyt on aika lähteä liikkeelle. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa. Päivä saattaa sisältää juhlintaa, jonka keskellä kannattaa pitää silmällä syömistä ja juomista.

 

RAPU

Anna jokaiselle mahdollisuus. Avoin mieli on paras keino rikastuttaa elämääsi uusilla kokemuksilla. Älä tee siirtojasi pelkkien olettamusten perusteella.

 

LEIJONA

Lähde tutustumaan uusiin paikkoihin ja piireihin. Tapaat ihmisen, joka saa sinut ajattelemaan asioita toisenlaisesta näkökulmasta. Elämänmuutos on aivan nurkan takana.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Ole mukana sinulle tärkeässä asiassa koko sydämelläsi. Ympäröi itsesi ihmisillä, joista saat positiivista energiaa. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

VAAKA

Panosta terveellisiin elämäntapoihin. Joku yrittää painostaa sinua omalle kannalleen. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi päätöksissäsi.

 

SKORPIONI

Käytä viehätysvoimaasi hyväksesi tänään. Ilmassa on romantiikaa. Liiallinen omistushaluisuus ihmissuhteissa tietää ongelmia.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä mene lankaan, kun joku yrittää vakuutella sinua kauniilla sanoillaan. Kyseenalaista kaikki, mikä herättää epäilyksesi.

 

KAURIS

Tapaat ihmisiä, jotka ovat täynnä kiinnostavaa tietoa. Kerro sopivan tilanteen tullen, mikä sinua huolettaa. Pysy tänään budjettisi rajoissa.

 

VESIMIES

Joku pyytää sinulta palvelusta, jota et syystä tai toisesta ole halukas tekemään. Älä pode asiasta turhaa syyllisyyttä. Jo neuvosi voivat pelastaa hänet pinteestä.

 

KALAT

Pidä mielipiteesi omana tietonasi. Uskalla heittäytyä romanttiseksi tänään. Oma-aloitteisuus kannattaa rakkauselämässä.

 

OINAS

Tunteet karkaavat tänään helposti hallinnastasi. Muista katsoa tilanteen kuin tilanteen positiivisia puolia. Ota haaste vastaan optimistisin mielin.

 

HÄRKÄ

Tarvitset tänään pitkiä hermoja. Konfliktit lähtevät nyt helposti liikkeelle epäselvyyksistä. Ole tarkkana siitä, kuka on vastuussa mistäkin.

 

KAKSONEN

Saat tänään hyödyllistä tietoa, josta on lähitulevaisuudessa paljon iloa. On aika vetäytyä mietiskelemään. Ratkaisut löytyvät rauhoittumalla.

 

RAPU

On aika antaa kodillesi uusi ilme. Heittäydy luovaksi ja keksi itsesi näköisiä ratkaisuja. Keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa antaa sinulle ideoita.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi oikeaan suuntaan. Älä väsytä itseäsi lannistavien ihmisten seurassa. Sinun ei pidä uhrata kaikkea liikenevää virtaasi asialle, joka ei tuota sinulle iloa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!