Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Menneisyyden virheet nousevat pinnalle. On aika palata tiettyjen asioiden pariin ja korjata erehdykset. Uskalla sanoa ei.

 

OINAS

Ole kärsivällinen kaikkia kohtaan. Sinulla on tavoitteesi, joista on syytä pitää kiinni. Ota hyvät ideasi käyttöön ja etene täydellä höyryllä.

 

HÄRKÄ

Muista ajatella kokonaiskuvaa. Tee ratkaisusi kaikkien etua ajatellen. Pidä yksityisimmät tunteesi piilossa muilta, jos se tuntuu tarpeelliselta.

 

KAKSONEN

Lähde liikkeelle, sillä osallistuminen on nyt tärkeää. Anna äänesi asialle, joka on lähellä sydäntäsi. On aika lähettää eteenpäin positiivista energiaa.

 

RAPU

Vanha tuttu menneisyydestä tarjoaa sinulle mielenkiintoista ajateltavaa. Käsillä on tilanne, jossa on tehtävä suuria päätöksiä. Ole kriittinen kuuntelija.

 

LEIJONA

Opit paljon, jos lähdet liikkeelle ja osallistut. Ole valmis ottamaan vastaan neuvoja kokeneemmilta. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

NEITSYT

On aika pysähtyä miettimään, mitä kotona on meneillään. Korjaa kohdilleen asiat, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia. Älä jää vain seinäkukkaseksi tarkkailemaan.

 

VAAKA

Luovuus on tänään tärkeässä roolissa. Unohda stressi ja etsi tasapainoa rakkaan harrastuksen parista. On aika ottaa rennosti.

 

SKORPIONI

On hyvä päivä kotona pysyttelemiseen. Nauti rakkaittesi seurasta ja muistele menneitä. Anna aikaasi ihmisille, jotka ovat aina olleet tukenasi.

 

JOUSIMIES

Älä sekaannu keskusteluihin, jotka eivät kuulu sinulle. Arvomaailmojen yhteentörmäykset kuuluvat päivään. Juhlista hyviä uutisia läheistesi kanssa.

 

KAURIS

Sinulle tarjoutuu loistava tilaisuus. Toisen huono tuuri voi olla sinun onnenpotkusi. Pidä luotettavat ihmiset lähelläsi.

 

VESIMIES

On aika edetä asioissa ja lyödä suunnitelmia lukkoon. Mieti, mitä haluat elämältä ja mitä olet valmis uhraamaan. Läheistesi mielipiteillä on painoarvonsa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhaan ystävään, josta et ole kuullut aikoihin. Sinulla on kysymys, johon hän osaa vastata. Tutustut kiinnostavaan ihmiseen, joka kannattaa pitää näköpiirissä.

 

VAAKA

Älä polta itseäsi loppuun. Joku yrittää käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Manipulointia ei tarvitse hyväksyä missään muodossa.

 

SKORPIONI

Suuntaa katseesi eteenpäin. On aika lopettaa menneiden perään huokailu. Keskity asioihin, joihin voit vaikuttaa omilla toimillasi.

 

JOUSIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat ajankäytölläsi ja energiallasi. Älä taistele loputtomiin jonkun toisen haaveiden puolesta. Muista pitää huolta terveydestäsi.

 

KAURIS

Älä sooloile liikaa, vaan noudata annettuja ohjeita. Saat hyviä neuvoja, jotka auttavat tilanteesi hahmottamisessa. Välttele draamanhakuisia ihmisiä.

 

VESIMIES

Maalaisjärki pelastaa sinut monesta pulmasta tänään. Älä anna logiikkasi sumentua tunnemyrskyn takia. Joudut taistelemaan houkutuksia vastaan.

 

KALAT

Helpotat elämääsi, jos karsit siitä pois epävakautta. Ota etäisyyttä oikuttelevaan ihmiseen tai itseluottamustasi nakertavaan tilanteeseen.

 

OINAS

Sinulla on vaikeuksia pysytellä paikoillasi. Mielesi muuttuu tiheään tahtiin, mikä tekee perässäsi pysymisestä vaikeaa. Yritä tehdä loppuun asti aloittamasi asiat.

 

HÄRKÄ

Matkustusinto iskee sinuun. Älä kuitenkaan ryntää ostamaan lentoja hetken hurmoksen vallassa. Suunnittele reissusi huolella, niin saat siitä enemmän irti.

 

KAKSONEN

Nyt on aika lähteä liikkeelle. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa. Päivä saattaa sisältää juhlintaa, jonka keskellä kannattaa pitää silmällä syömistä ja juomista.

 

RAPU

Anna jokaiselle mahdollisuus. Avoin mieli on paras keino rikastuttaa elämääsi uusilla kokemuksilla. Älä tee siirtojasi pelkkien olettamusten perusteella.

 

LEIJONA

Lähde tutustumaan uusiin paikkoihin ja piireihin. Tapaat ihmisen, joka saa sinut ajattelemaan asioita toisenlaisesta näkökulmasta. Elämänmuutos on aivan nurkan takana.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Ole mukana sinulle tärkeässä asiassa koko sydämelläsi. Ympäröi itsesi ihmisillä, joista saat positiivista energiaa. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

VAAKA

Panosta terveellisiin elämäntapoihin. Joku yrittää painostaa sinua omalle kannalleen. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi päätöksissäsi.

 

SKORPIONI

Käytä viehätysvoimaasi hyväksesi tänään. Ilmassa on romantiikaa. Liiallinen omistushaluisuus ihmissuhteissa tietää ongelmia.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä mene lankaan, kun joku yrittää vakuutella sinua kauniilla sanoillaan. Kyseenalaista kaikki, mikä herättää epäilyksesi.

 

KAURIS

Tapaat ihmisiä, jotka ovat täynnä kiinnostavaa tietoa. Kerro sopivan tilanteen tullen, mikä sinua huolettaa. Pysy tänään budjettisi rajoissa.

 

VESIMIES

Joku pyytää sinulta palvelusta, jota et syystä tai toisesta ole halukas tekemään. Älä pode asiasta turhaa syyllisyyttä. Jo neuvosi voivat pelastaa hänet pinteestä.

 

KALAT

Pidä mielipiteesi omana tietonasi. Uskalla heittäytyä romanttiseksi tänään. Oma-aloitteisuus kannattaa rakkauselämässä.

 

OINAS

Tunteet karkaavat tänään helposti hallinnastasi. Muista katsoa tilanteen kuin tilanteen positiivisia puolia. Ota haaste vastaan optimistisin mielin.

 

HÄRKÄ

Tarvitset tänään pitkiä hermoja. Konfliktit lähtevät nyt helposti liikkeelle epäselvyyksistä. Ole tarkkana siitä, kuka on vastuussa mistäkin.

 

KAKSONEN

Saat tänään hyödyllistä tietoa, josta on lähitulevaisuudessa paljon iloa. On aika vetäytyä mietiskelemään. Ratkaisut löytyvät rauhoittumalla.

 

RAPU

On aika antaa kodillesi uusi ilme. Heittäydy luovaksi ja keksi itsesi näköisiä ratkaisuja. Keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa antaa sinulle ideoita.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi oikeaan suuntaan. Älä väsytä itseäsi lannistavien ihmisten seurassa. Sinun ei pidä uhrata kaikkea liikenevää virtaasi asialle, joka ei tuota sinulle iloa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!