Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Juttele samanhenkisten ihmisten kanssa. Mieti tarkkaan, minkälaisia muutoksia sinun on tehtävä. Ole määrätietoinen ja sinnikäs.

 

OINAS

Älä kiirehdi päätöksissäsi. Kenenkään ei pidä päästä pomottamaan sinua. Tee itse omat ratkaisusi ja satsaa tärkeään projektiin kaikkesi.

 

HÄRKÄ

Tunnerikas keskustelu voi avata uusia ovia. On aika tehdä päätöksiä tulevaisuutesi suhteen. Rehellisyys on paras valttisi.

 

KAKSONEN

Valitse sanasi tarkkaan, kun puhut sinulle vieraasta asiasta. Voit saada tahattomasti vanhinkoa aikaan, jos et tarkista faktoja ensin.

 

RAPU

Hetki omissa oloisssasi mietiskellen tekee hyvää. Moni asia selviää tänään, kunhan käyt ongelmiin käsiksi rauhallisesti. Muista, että tukiverkostosi on luotettava.

 

LEIJONA

Tee mieltäsi piristäviä muutoksia. Uudet tuulet puhaltavat ja tekevät ihmeitä energiatasollesi. Älä anna kateellisen ihmisen pilata päivääsi.

 

NEITSYT

Lyhytkin maisemanvaihdos tekee hyvää. Päivä tarjoaa sinulle arvokasta tietoa, joka on hyvä painaa muistiin. Luota raha-asioissa sisäpiiritietoon.

 

VAAKA

Paineet tietävät stressiä. Ota tunne-elämän solmu käsittelyyn ennen kuin juttu paisuu ulos mittasuhteistaan. Älä päästä ongelmia niskan päälle.

 

SKORPIONI

Kerro tuntemuksistasi luotettavalle ihmiselle. Saat helpottavia neuvoja ja tarpeellsta tukea. On aika lähteä uuteen suuntaan.

 

JOUSIMIES

Lähde tapaamaan ihmisiä. Nyt ei ole aika synkistellä ryppyotsaisena. Ole avoin ja rehellinen puheissasi, niin vältät väärinkäsitykset.

 

KAURIS

Ole kiitollinen siitä, mitä sinulla on. Ääripäihin lipsuminen tietää ongelmia. Tärkeintä on, että pääset eteenpäin tielläsi kohti unelmiasi.

 

VESIMIES

Älä anna menneisyyden lastin painaa sinua alaspäin. Päästä irti kaikesta, mikä aiheuttaa sinulle huolta. Itsetutkiskelu antaa sinulle vastauksia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!