Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni oikeuksistasi. Kysele, jos jokin on vielä epäselvää. Päivä sisältää romanttisen yllätyksen, joka voi kääntää tapahtumien kulun täysin päälaelleen.

 

KAKSONEN

Älä anna periksi ihmiselle, joka käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Muista, ettei sinun tarvitse hoitaa enempää kuin oma osasi. Uskalla sanoa ei.

 

RAPU

Ota rauhallisesti, sillä se on avain onneen. Keskity tänään ennen kaikkea työasioihin. Vietä aikaa inspiroivan ihmisen seurassa.

 

LEIJONA

Pidä tahtisi tasaisena. Älä lipsu moraalisista valinnoistasi, vaan seiso päätöstesi takana. Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen kanssa jutellen.

 

NEITSYT

On aika kokeilla jotain uutta. Testaa toisenlaisia lähestymistapoja ja ylläty positiivisesti. Tuore näkökulma avartaa maailmaasi merkittävästi.

 

VAAKA

Ole valmis muutoksiin. Katso peiliin ja mieti, mitä itse haluat. Satsaa energiaasi ja aikaasi säästelemättä sinulle tärkeään ihmissuhteeseen.

 

SKORPIONI

Suuntaa energiasi oikeaan kohteeseen. Kotiin liittyvät projektit sopivan päivän ohjelmaan hyvin. Pidä huolta itsestäsi liikunnalla ja ruokavaliolla.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana manipulointiin taipuvaisen ihmisen kanssa. Luvassa voi olla välienselvittelyä. Anna muille tilaa ja osaa vaatia sitä myös itse.

 

KAURIS

Vanhojen ystävien tapaaminen on juuri sitä, mitä tarvitset. Kohdallesi osuu tänään houkutteleva tarjous. Harkitse siirtosi tarkkaan.

 

VESIMIES

Älä päästä lupaavaa tilaisuutta livahtamaan käsistäsi. Mieti tarkkaan, keneltä pyydät apua tänään. Harkitsemattomasta vedosta voi koitua paljon harmia.

 

KALAT

Asiat etenevät nyt vauhdilla. Pysyttele kärryillä, sillä nyt on huono hetki pudota ulkopuolelle tapahtumista. Muista omat prioriteettisi.

 

OINAS

Lähde tapaamaan uusia ihmisiä. Vedät nyt puoleesi mielenkiintoisia tyyppejä, joiden joukossa voi olla joku astetta erityisempi. Loistava tarjous osuu kohdallesi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Onnistut tekemään vaikutuksen uuteen ihmiseen. Harkitse seuraavat siirtosi tarkkaan, sillä pelissä on paljon. Älä ota terveyteesi liittyviä riskejä.

 

KAKSONEN

Kuuntele saamiasi ehdotuksia tyrmäämättä mitään suoralta kädeltä. Muista olla uskollinen itsellesi. Sinun ei ole mikään pakko seurata laumaa.

 

RAPU

Tärkeä ihmissuhde on nyt muutosten edessä. Luottakaa yhteistyöhön ja kompromissien voimaan. Ratkaisut löytyvät kyllä ajan kanssa.

 

LEIJONA

Kiinnitä huomiota siihen, miten muut näkevät sinut. Harkitse sanojasi tänään tarkkaan. Nyt ei ole aika päästää sammakoita suustasi.

 

NEITSYT

Ole utelias uusia ihmisiä kohtaan. Kysele ja tutustu porukkaan tänään. Älä anna menneisyyden jäädä painolastiksi itsellesi.

 

VAAKA

Muutokset riippuvat pitkälti itsestäsi. Ole valmis lähtemään liikkeelle ja tekemään aloitteet itse. Kokeile jotain aivan uutta ja erilaista tänään.

 

SKORPIONI

Varaa päivästä aikaa rakkaan ihmisen seurassa rentoutumiseen. Suunnittele itsellesi jotain hauskaa odotettavaa, niin jaksat painaa arjen läpi.

 

JOUSIMIES

Joku pimittää sinulta tietoja. Kaivele puuttuvat palat esiin, niin pääset eteenpäin projektissasi. Älä jätä mitään puolitiehen.

 

KAURIS

Haali ympärillesi optimistista ja innostavaa porukkaa. Synkistelevä seura ei ole nyt sinulle hyväksi. Päivä ei ole paras mahdollinen matkustamiselle.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi kurissa, vaikka päivä nostattaisi pulssiasi. Ystäväpiirissä tai perheen kesken saattaa nousta vanhoja jännitteitä pintaan.

 

KALAT

Ota mielikuvituksesi avuksesi ja kehitä itsellesi tekemistä, joka saa arjen unohtumaan. Stressinpoisto on nyt paikallaan. Vältä rahan lainaamista.

 

OINAS

Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Mitä enemmän tiedät, sen parempi. Älä hyppää mukaan mihinkään uuteen, jos sinulta puuttuu tietoa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Raha-asiat saavat lupaavan käänteen. Onni potkii sinua tänään muillakin tavoilla. Hyväksy faktat, joille et voi mitään.

 

KAKSONEN

Hoida pois alta keskeneräiset hommat. Nyt ei ole aika jättää vanhoja juttuja roikkumaan. Pidä tietosi ajan tasalla.

 

RAPU

Ota ohjat omiin käsiisi. On aika tehdä suuria päätöksiä tulevaisuuden suhteen. Onni on tänään puolellasi ja lopputulokset tulevat nopeasti näkyviin.

 

LEIJONA

Mieti tarkkaan, mihin olet lähtemässä mukaan. Ole valmis neuvottelemaan. Sinun on tiedettävä, mitä haluat ja mitä et.

 

NEITSYT

On aika pohtia tulevaisuuttasi. Tee kyselykierros lähipiirissäsi ja kuuntele heidän mielipiteitään. Lupaava tilaisuus ilmaantuu näköpiiriin.

 

VAAKA

On aika miettiä rahan säästämistä. Pidä elämäsi yksinkertaisena ja vakaana. Kierrä kaikki turha draama kaukaa.

 

SKORPIONI

Lähde kohti uutta ja tuntematonta. On aika kokeilla jotain tavallisesta poikkeavaa. Panosta ennen kaikkea omaan hyvinvointiisi.

 

JOUSIMIES

Tiedät, mikä on parhaaksi itsellesi. Älä anna kenenkään leikkiä tunteillasi. Luota itseesi ja kuuntele vaistoasi päätöksissäsi.

 

KAURIS

On aika antaa uusi ilme kodillesi. Tee arjestasi itsesi näköinen. Raha-asiasi saavat käänteen lupaavaan suuntaan.

 

VESIMIES

Raha-asiat nostattavat tunteet nopeasti pintaan. Et voi välttyä tänään ikäviltä yllätyksiltä. Turvaudu kylmään järkeen päätöksissäsi.

 

KALAT

Suunnittele liikkeesi tarkasti. Kerro läheisillesi, mitä mielessäsi liikkuu. Älä jaa henkilökohtaisia tietoja kenen tahansa kuultaviksi.

 

OINAS

Panosta terveellisiin elämäntapoihin. On hyvä hetki ryhtiliikkeelle ja arkirutiinien korjaamiselle. Katso tarkkaan, mihin kulutat rahasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Voit hyötyä menneisyyden kokemuksistasi. Opit tänään paljon uutta. Tarvitset nyt selkeän tavoitteen, jota kohti pyrkiä.

 

KAKSONEN

Kerää ympärillesi ihmisiä, joidens seurassa viihdyt. Suunnitelkaa tulevaa yhdessä ja miettikää, mikä on realistista. Älä ylitä rajojasi.

 

RAPU

Tunteesi ottavat nyt helposti vallan. Säästä tärkeät kysymykset myöhemmäksi. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään pikaisia valintoja.

 

LEIJONA

Tarkastele työtilannettasi suurennuslasin kanssa. On aika tehdä elämääsi helpottavia muutoksia. Ota ilo irti verkostoistasi.

 

NEITSYT

Lyhyt reissu tekisi hyvää. Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä, jotka avaavat sinulle uusia maalmoja. Kuuntele, niin vältyt pahalta mokalta.

 

VAAKA

Ihmissuhteissa nousee pintaan kysymyksiä. Ole valmis etsimään uusia vaihtoehtoja. Älä jää jumiin umpikujaan, vaan pysy liikkeessä.

 

SKORPIONI

Anna tapahtumille tarpeellinen potku eteenpäin päästäksesi. Paljon riippuu nyt sinusta. Kiinnitä huomiota terveydentilaasi.

 

JOUSIMIES

Hoida ongelmat pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Älä sulje silmiäsi hankalalta tilanteelta. Kohtaa haasteet pystypäin.

 

KAURIS

Pysyttele kohtuudessa kaikessa, mitä teet. Pidä etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Et kaipaa nyt ylimääräistä draamaa.

 

VESIMIES

Käytä harkintaa rahan kanssa. Olet suuren päätöksen edessä, eikä siihen pidä suhtautua turhan kevyesti. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

KALAT

Joudut tekemään hankalia päätöksiä tänään. On aika haastaa itsesi fyysisesti. Pidä mietintätauko, jos jokin alkaa epäilyttää.

 

OINAS

Älä ota liikaa hoitaaksesi. Ole tarkkana valinnoissasi ja kysy läheistesi mielipiteitä. Ota kaikkien tunteet huomioon.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

On aika opetella uusia taitoja. Satsaa aikaa ja energiaa itsesi kehittämiseen. Ilmassa on epävarmuutta etenkin raha-asioihin liittyen.

 

KAKSONEN

On aika rikkoa rajoja. Muistuta itseäsi tavoitteistasi. Yllättävä tilaisuus osuu kohdallesi, eikä sitä kannata jättää käyttämättä.

 

RAPU

Itsekuri ja järjestelmällisyys vievät sinut pitkälle tänään. Hillitse hermosi. Rauhallisuus säästää sinut monilta harmeilta.

 

LEIJONA

Aseta itsellesi täsmällisiä tavoitteita. Laita liikkeelle muutoksia ja ole valmis joustamaan. Älä tee impulsiivisia ratkaisuja raha-asioissa.

 

NEITSYT

Ota perusteellisesti selvää vaihtoehdoistasi. Sukulaiset saattavat aiheuttaa sinulle tänään huolia. Vältä hätiköityjä päätöksiä.

 

VAAKA

Loistava tilaisuus osuu kohdallesi. Älä anna kenenkään tulla sinun ja unelmiesi väliin. Epäröinti voi kostautua tänään.

 

SKORPIONI

Älä vaivaa päätäsi muiden tekemisillä. Luota vaistoosi valinnoissasi ja etsi elämääsi selkeyttä. Vie loppuun asti aloittamasi projekti.

 

JOUSIMIES

On aika tarttua toimeen ja näyttää avoimesti, mitä tunnet. Vietä aikaa seurassa, jossa tunnet olosi kotoisaksi. Luvassa on iloisia yllätyksiä.

 

KAURIS

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Kotona pysyttely voi olla tänään hyvä veto. Ole valmis kuuntelemaan läheisesi huolia.

 

VESIMIES

Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Ota kaikki irti mielikuvituksestasi ja luovuudestasi. Onni potkii sinua tänään.

 

KALAT

Pidä huolta terveydestäsi. Anna kaikkesi ihmissuhteille, jotka merkitsevät sinulle eniten. Valitse seurasi huolellisesti.

 

OINAS

Käy yksityiskohdat läpi. Pikkuseikoilla on tänään merkitystä. Pitäydy annetuissa rajoissa ja jätä sooloilu myöhemmäksi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!