Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni oikeuksistasi. Kysele, jos jokin on vielä epäselvää. Päivä sisältää romanttisen yllätyksen, joka voi kääntää tapahtumien kulun täysin päälaelleen.

 

KAKSONEN

Älä anna periksi ihmiselle, joka käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Muista, ettei sinun tarvitse hoitaa enempää kuin oma osasi. Uskalla sanoa ei.

 

RAPU

Ota rauhallisesti, sillä se on avain onneen. Keskity tänään ennen kaikkea työasioihin. Vietä aikaa inspiroivan ihmisen seurassa.

 

LEIJONA

Pidä tahtisi tasaisena. Älä lipsu moraalisista valinnoistasi, vaan seiso päätöstesi takana. Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen kanssa jutellen.

 

NEITSYT

On aika kokeilla jotain uutta. Testaa toisenlaisia lähestymistapoja ja ylläty positiivisesti. Tuore näkökulma avartaa maailmaasi merkittävästi.

 

VAAKA

Ole valmis muutoksiin. Katso peiliin ja mieti, mitä itse haluat. Satsaa energiaasi ja aikaasi säästelemättä sinulle tärkeään ihmissuhteeseen.

 

SKORPIONI

Suuntaa energiasi oikeaan kohteeseen. Kotiin liittyvät projektit sopivan päivän ohjelmaan hyvin. Pidä huolta itsestäsi liikunnalla ja ruokavaliolla.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana manipulointiin taipuvaisen ihmisen kanssa. Luvassa voi olla välienselvittelyä. Anna muille tilaa ja osaa vaatia sitä myös itse.

 

KAURIS

Vanhojen ystävien tapaaminen on juuri sitä, mitä tarvitset. Kohdallesi osuu tänään houkutteleva tarjous. Harkitse siirtosi tarkkaan.

 

VESIMIES

Älä päästä lupaavaa tilaisuutta livahtamaan käsistäsi. Mieti tarkkaan, keneltä pyydät apua tänään. Harkitsemattomasta vedosta voi koitua paljon harmia.

 

KALAT

Asiat etenevät nyt vauhdilla. Pysyttele kärryillä, sillä nyt on huono hetki pudota ulkopuolelle tapahtumista. Muista omat prioriteettisi.

 

OINAS

Lähde tapaamaan uusia ihmisiä. Vedät nyt puoleesi mielenkiintoisia tyyppejä, joiden joukossa voi olla joku astetta erityisempi. Loistava tarjous osuu kohdallesi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde lyhyeen reissuun. Uusi ympäristö antaa sinulle inspiraatiota ja ajattelemisen aihetta. Saat paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa.

 

LEIJONA

Luvassa on epämiellyttävä yllätys. Joku rikkoo ehkä lupauksensa tai sooloilee liikaa makuusi. Älä lähde mukaan mihinkään selvittämättä taustoja ensin.

 

NEITSYT

Uskalla olla erilainen ja erottua joukosta. Älä säikähdä radikaaleja ideoita, sillä ne sekoittavat pakkaa sopivasti. Pidä ohjat omissa käsissäsi.

 

VAAKA

Harkitse tarkkaan, mihin käytät rahasi. Lisää jäitä hattuun etenkin, jos on kyse isoista summista. Pidä tasapainoa yllä kaikessa, mitä teet.

 

SKORPIONI

Lähde sinne, missä tapahtuu. Herätät tänään paljon positiivista huomiota. Joku kyseenalaistaa arvosi ja mielipiteesi tänään kysymyksillään.

 

JOUSIMIES

Ole luova kaikessa, mitä teet. Käytä mielikuvitustasi ja anna itsellesi lupa haaveilla. Lähipiirissäsi on ihminen, joka aiheuttaa sinulle nyt sydänsuruja.

 

KAURIS

Tarkastele kaikkia mahdollisuuksiasi. On aika rikkoa rajoja ja olla rohkea. Ihmissuhteet menevät nyt kaiken muun edelle.

 

VESIMIES

Panosta viihtyisään kotiin. Tee siitä stressitön ympäristö, jossa voit rentoutua ja unohtaa murheet. Ratkaise ongelmat kaikessa rauhassa.

 

KALAT

Tunteet nousevat tänään helposti pintaan. Ota ongelmat käsittelyyn mahdollisimman pian. Avoimuus edistää asioita vauhdilla.

 

OINAS

Lähipiirisi yrittää kääntää päätäsi. Kuuntele tarkkaan, mitä he sinulle ehdottavat. Panosta valinnoissasi vakauteen ja tasapainoon.

 

HÄRKÄ

On aika verkostoitua. Kerää ympärillesi ihmisiä, joista inspiroidut. Keskustelut avaavat sinulle ovia ja antavat ideoita.

 

KAKSONEN

Puhu rehellisesti ja suoraan. Ongelmat kasaantuvat nopeasti, jos kommunikaatio tökkii. Tunteita on vaikea pitää tänään hallinnassa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ole tietoinen rajoistasi. Älä ota tänään liian rennosti rahan kanssa, sillä törsääminen johtaa nopeasti ongelmiin. Pidä kiinni hyviksi havaituista metodeista.

 

LEIJONA

Tarkista pienellä printatut kohdat papereista. Erityisesti raha-asioissa on oltava tänään tarkkana. Älä laske ulkopuolisen avun varaan.

 

NEITSYT

Vaistosi osuu oikeaan ihmissuhteissa. Vanha tuttu menneisyydestä palaa elämääsi. Vältä ääripäitä kaikessa, mitä teet.

 

VAAKA

Tee kodistasi viihtyisä. Panosta siihen tarvittaessa rahallisesti. On tärkeää, että sinulla on turvallinen ja stressistä vapaa vyöhyke.

 

SKORPIONI

Ole rehellinen tunteistasi puhuessasi. Saat vastauksia kysymyksiisi pitkien etsintöjen jälkeen. Lyhyt maisemanvaihdos tekee hyvää.

 

JOUSIMIES

Tunteet heittelevät sinua tänään laidasta toiseen. Älä tee nopeaa ratkaisua, jos et ole varma tiedonlähteistäsi. Vaadi rehellisyyttä ja suoruutta.

 

KAURIS

Avaa mielesi uusille mahdollisuuksille. Kuuntele mielipiteitä ja tarinoita, joita kuulet ympäriltäsi. On aika muuttaa asennettasi.

 

VESIMIES

Kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan. On tärkeää, että olet nyt muista riippumaton. Valitse tarkkaan, kenen neuvoja kuuntelet.

 

KALAT

Lähde liikkeelle tärkeän asian puolesta. Nyt ei ole aika istua ja pyöritellä peukaloita. Tapaat hmisen, joka tarjoaa sinulle uuden perspektiivin tilanteeseen.

 

OINAS

Älä hyppää harkitsematta mukaan uusiin kuvioihin vain jännityksen kaipuussa. Mieti tarkkaan, mitä haluat. Selvitä motiivisi itsellesi.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi niille, jotka sitä tarvitsevat. Pisteesi nousevat uuden ihmisen silmissä nopeasti. Ole tarkkana budjettisi kanssa.

 

KAKSONEN

Pidä tunteesi hallinnassasi. Suuntaa ajatuksesi sinne, missä työurakkaa on eniten. Älä odottele päivää pelastavia neuvoja tai ohjeita.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ota muutokset avosylin vastaan. Ole rohkea päätöksissäsi ja lähte tutustumaan asioihin mukavuusalueesi ulkopuolelle. Määrätietoinen asenne auttaa.

 

LEIJONA

Sekoita pakkaa muuttamalla arkiruntiinejasi. Uudet tuulet tekevät sinulle hyvää. On aika tarkistaa myös liikuntatottumuksesi ja ruokavaliosi.

 

NEITSYT

Raha-asioihin ilmaantuu yllättävä käänne. Älä kerää turhia paineita ympäristöstäsi. Vedä johtopäätöksesi omin neuvoin.

 

VAAKA

Ole tarkkana, kun ihmiset elämäsi eri osa-alueilta kohtaavat. Menneisyyden ja nykyhetken yhteentörmääminen voi aiheuttaa ongelmia.

 

SKORPIONI

Suuntaa energiasi työhön. Käytä ylimääräinen virtasi hyvin ja hoida pois alta tekemättä jääneitä hommia. Luovuudestasi on tänään hyötyä.

 

JOUSIMIES

On aika ottaa harppaus eteenpäin. Valitse huolellisesti, mihin kanavoit energiasi. Saat tänään paljon aikaan omin voimin.

 

KAURIS

Tee hienosäätöä projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Heittäydy rohkeaksi ihmissuhteissa. Oma-aloitteisuus kannattaa.

 

VESIMIES

Punnitse huolellisesti tilanteen kaikki puolet. Älä vedä nopeita johtopäätöksiä, jos sinulta puuttuu vielä tietoa. Juoruihin ei pidä luottaa.

 

KALAT

Mieti, oletko menossa oikeaan suuntaan elämässäsi. On otollinen hetki muutoksille. Kysele lähipiirisi mielipiteitä.

 

OINAS

Luvassa on myöhästelyä ja kiristyneitä hermoja. Pidä silmät auki liikenteessä. Älä anna huhujen harhauttaa sinua.

 

HÄRKÄ

Älä tee ratkaisuja nyt, kun tunteet ovat pinnassa. Odota rauhallisempaa ja vakaampaa hetkeä. Tunne-elämässäsi myrskyää nyt helposti.

 

KAKSONEN

Sinun ei tarvitse joustaa loputtomiin. Mieti ensisijaisesti, mitä itse haluat. Lauman seuraaminen ei ole hyvä ratkaisu.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Suuntaa rohkeasti kohti uutta ja tuntematonta. Saat elämääsi virkistävää sisältöä. Ilmaise tunteitasi tänään avoimesti ja rehellisesti.

 

LEIJONA

Sinut huomataan tänään kaikkialla. Teet vaikutuksen tapaamiisi ihmisiin ja solmit hyödyllisiä kontakteja. Älä pelkää muutoksen tuulia.

 

NEITSYT

Ole tarkkana taloudellisissa kysymyksissä. Sinua yritetään vetää mukaan epäilyttävään kuvioon. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen suostumista.

 

VAAKA

Tee tilanteen kaipaamat muutokset niin pian kuin mahdollista. Muiden mielipiteitä on hyvä kuunnella, mutta olet itse etusijalla. Keskity siihen, mikä tuntuu sinusta oikealta.

 

SKORPIONI

Puhu peloistasi avoimesti. Saat tehtyä tänään hyviä päätöksiä, jotka auttavat stressinhallinnassa. On aika kokeilla jotain uutta ja erilaista.

 

JOUSIMIES

Avoin mieli on paras valttisi. Älä päästä ketään painostamaan sinua tekemään päätöksiä suuntaan tai toiseen. Liian vaativista ihmisistä on syytä pysyä kaukana.

 

KAURIS

Kokeile erilaista tapaa hoitaa tuttuja asioita. Yllätyt iloisesti uusista löydöistäsi. Ole avoin romantiikalle, jota on selvästi ilmassa.

 

VESIMIES

Haasta itsesi ja nauti sen tuomista positiivisista muutoksista. Älä jarruttele luovaa puoltasi tänään, vaan toteuta ideoitasi täysillä. Raha-asioissa tapahtuu positiivinen käänne.

 

KALAT

Tarjoa tukeasi vaikeuksiin joutuneelle ihmiselle. Apusi osuu oikeaan kohtaan. Löydät siinä sivussa ratkaisun myös omaan dilemmaasi.

 

OINAS

On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa. Unohda kuulemasi kritiikki ja toteuta päässäsi muhinut idea. Pienillä muutoksilla rakennat itsellesi vakaampaa tulevaisuutta.

 

HÄRKÄ

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. He voida tuoda elämääsi sävyjä, joita olet kaivannut. Ole rohkea tunteistasi puhuessasi.

 

KAKSONEN

Kerää tarpeeksi tietoa ennen valinnan tekemistä. Ratkaisuja voi olla hankala löytää tänään. Lähelläsi saattaa pyöriä ihminen, joka ei ole rehellinen sinua kohtaan.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!