Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Ota haasteet vastaan sellaisinaan. Ongelmista on syytä puhua niin pian kuin mahdollista. Laita stoppi paineille ja pidä huoli itsestäsi.

 

HÄRKÄ

Harkitse sanojasi tarkkaan. Yksikin harhalaukaus voi aiheuttaa nolon tilanteen, josta on vaikea edetä. Ole suora ja rehellinen.

 

KAKSONEN

Ole parhaimmillasi. Ota etäisyyttä stressaaviin ja kilpailuhenkisiin ihmisiin, sillä et tarvitse nyt lisäpaineita. Keskity itseesi ja tavoitteisiisi.

 

RAPU

Ole tarkkana työtuttavien kanssa. Väärinkäsityksiä ei pääse syntymään, jos ilmaiset itseäsi selvästi. Luota mielikuvitukseesi ja intuitioosi.

 

LEIJONA

Tee muutokset oikeista syistä. Varmista tietosi kahteen kertaan, niin vältyt nololta mokalta. Jokin kotona kaipaa huomiotasi.

 

NEITSYT

Ole valmis kokeilemaan jotain uutta ja pyytämään apua. Älä takerru kiinni merkityksettömään pikkuseikkaan. Muista, mikä sinulle on tärkeintä.

 

VAAKA

Päivä on yhtä horjuttavaa aaltoliikettä. Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan. Vältä ylireagointia ja turhaa draamaa.

 

SKORPIONI

Älä anna pikkujuttujen häiritä sinua. Tunnekuohuja ei kannata seurata. Pidä pää kylmänä ja muistuta itseäsi faktoista.

 

JOUSIMIES

Odottamaton tarjous osuu kohdallesi tänään. Ota siitä ilo irti. Pääset takaisin jaloillesi hankalan tilanteen jälkeen.

 

KAURIS

Selvitä ongelmat perusteellisesti jättämättä mitään puolitiehen. Vastusta houkutuksia, jotka häiritsevät keskittymistäsi. Oma kehityksesi on pääasia.

 

VESIMIES

On aika tehdä valmisteluja. Jotain tärkeää on tulossa aivan nurkan takana. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun, sillä menneiden muistelusta on apua.

 

KALAT

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Tee parhaasi ja katso, mihin se riittää. Et voi hallita kaikkea, joten jätä jotain onnen varaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ole tietoinen rajoistasi. Älä ota tänään liian rennosti rahan kanssa, sillä törsääminen johtaa nopeasti ongelmiin. Pidä kiinni hyviksi havaituista metodeista.

 

LEIJONA

Tarkista pienellä printatut kohdat papereista. Erityisesti raha-asioissa on oltava tänään tarkkana. Älä laske ulkopuolisen avun varaan.

 

NEITSYT

Vaistosi osuu oikeaan ihmissuhteissa. Vanha tuttu menneisyydestä palaa elämääsi. Vältä ääripäitä kaikessa, mitä teet.

 

VAAKA

Tee kodistasi viihtyisä. Panosta siihen tarvittaessa rahallisesti. On tärkeää, että sinulla on turvallinen ja stressistä vapaa vyöhyke.

 

SKORPIONI

Ole rehellinen tunteistasi puhuessasi. Saat vastauksia kysymyksiisi pitkien etsintöjen jälkeen. Lyhyt maisemanvaihdos tekee hyvää.

 

JOUSIMIES

Tunteet heittelevät sinua tänään laidasta toiseen. Älä tee nopeaa ratkaisua, jos et ole varma tiedonlähteistäsi. Vaadi rehellisyyttä ja suoruutta.

 

KAURIS

Avaa mielesi uusille mahdollisuuksille. Kuuntele mielipiteitä ja tarinoita, joita kuulet ympäriltäsi. On aika muuttaa asennettasi.

 

VESIMIES

Kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan. On tärkeää, että olet nyt muista riippumaton. Valitse tarkkaan, kenen neuvoja kuuntelet.

 

KALAT

Lähde liikkeelle tärkeän asian puolesta. Nyt ei ole aika istua ja pyöritellä peukaloita. Tapaat hmisen, joka tarjoaa sinulle uuden perspektiivin tilanteeseen.

 

OINAS

Älä hyppää harkitsematta mukaan uusiin kuvioihin vain jännityksen kaipuussa. Mieti tarkkaan, mitä haluat. Selvitä motiivisi itsellesi.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi niille, jotka sitä tarvitsevat. Pisteesi nousevat uuden ihmisen silmissä nopeasti. Ole tarkkana budjettisi kanssa.

 

KAKSONEN

Pidä tunteesi hallinnassasi. Suuntaa ajatuksesi sinne, missä työurakkaa on eniten. Älä odottele päivää pelastavia neuvoja tai ohjeita.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ota muutokset avosylin vastaan. Ole rohkea päätöksissäsi ja lähte tutustumaan asioihin mukavuusalueesi ulkopuolelle. Määrätietoinen asenne auttaa.

 

LEIJONA

Sekoita pakkaa muuttamalla arkiruntiinejasi. Uudet tuulet tekevät sinulle hyvää. On aika tarkistaa myös liikuntatottumuksesi ja ruokavaliosi.

 

NEITSYT

Raha-asioihin ilmaantuu yllättävä käänne. Älä kerää turhia paineita ympäristöstäsi. Vedä johtopäätöksesi omin neuvoin.

 

VAAKA

Ole tarkkana, kun ihmiset elämäsi eri osa-alueilta kohtaavat. Menneisyyden ja nykyhetken yhteentörmääminen voi aiheuttaa ongelmia.

 

SKORPIONI

Suuntaa energiasi työhön. Käytä ylimääräinen virtasi hyvin ja hoida pois alta tekemättä jääneitä hommia. Luovuudestasi on tänään hyötyä.

 

JOUSIMIES

On aika ottaa harppaus eteenpäin. Valitse huolellisesti, mihin kanavoit energiasi. Saat tänään paljon aikaan omin voimin.

 

KAURIS

Tee hienosäätöä projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Heittäydy rohkeaksi ihmissuhteissa. Oma-aloitteisuus kannattaa.

 

VESIMIES

Punnitse huolellisesti tilanteen kaikki puolet. Älä vedä nopeita johtopäätöksiä, jos sinulta puuttuu vielä tietoa. Juoruihin ei pidä luottaa.

 

KALAT

Mieti, oletko menossa oikeaan suuntaan elämässäsi. On otollinen hetki muutoksille. Kysele lähipiirisi mielipiteitä.

 

OINAS

Luvassa on myöhästelyä ja kiristyneitä hermoja. Pidä silmät auki liikenteessä. Älä anna huhujen harhauttaa sinua.

 

HÄRKÄ

Älä tee ratkaisuja nyt, kun tunteet ovat pinnassa. Odota rauhallisempaa ja vakaampaa hetkeä. Tunne-elämässäsi myrskyää nyt helposti.

 

KAKSONEN

Sinun ei tarvitse joustaa loputtomiin. Mieti ensisijaisesti, mitä itse haluat. Lauman seuraaminen ei ole hyvä ratkaisu.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Suuntaa rohkeasti kohti uutta ja tuntematonta. Saat elämääsi virkistävää sisältöä. Ilmaise tunteitasi tänään avoimesti ja rehellisesti.

 

LEIJONA

Sinut huomataan tänään kaikkialla. Teet vaikutuksen tapaamiisi ihmisiin ja solmit hyödyllisiä kontakteja. Älä pelkää muutoksen tuulia.

 

NEITSYT

Ole tarkkana taloudellisissa kysymyksissä. Sinua yritetään vetää mukaan epäilyttävään kuvioon. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen suostumista.

 

VAAKA

Tee tilanteen kaipaamat muutokset niin pian kuin mahdollista. Muiden mielipiteitä on hyvä kuunnella, mutta olet itse etusijalla. Keskity siihen, mikä tuntuu sinusta oikealta.

 

SKORPIONI

Puhu peloistasi avoimesti. Saat tehtyä tänään hyviä päätöksiä, jotka auttavat stressinhallinnassa. On aika kokeilla jotain uutta ja erilaista.

 

JOUSIMIES

Avoin mieli on paras valttisi. Älä päästä ketään painostamaan sinua tekemään päätöksiä suuntaan tai toiseen. Liian vaativista ihmisistä on syytä pysyä kaukana.

 

KAURIS

Kokeile erilaista tapaa hoitaa tuttuja asioita. Yllätyt iloisesti uusista löydöistäsi. Ole avoin romantiikalle, jota on selvästi ilmassa.

 

VESIMIES

Haasta itsesi ja nauti sen tuomista positiivisista muutoksista. Älä jarruttele luovaa puoltasi tänään, vaan toteuta ideoitasi täysillä. Raha-asioissa tapahtuu positiivinen käänne.

 

KALAT

Tarjoa tukeasi vaikeuksiin joutuneelle ihmiselle. Apusi osuu oikeaan kohtaan. Löydät siinä sivussa ratkaisun myös omaan dilemmaasi.

 

OINAS

On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa. Unohda kuulemasi kritiikki ja toteuta päässäsi muhinut idea. Pienillä muutoksilla rakennat itsellesi vakaampaa tulevaisuutta.

 

HÄRKÄ

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. He voida tuoda elämääsi sävyjä, joita olet kaivannut. Ole rohkea tunteistasi puhuessasi.

 

KAKSONEN

Kerää tarpeeksi tietoa ennen valinnan tekemistä. Ratkaisuja voi olla hankala löytää tänään. Lähelläsi saattaa pyöriä ihminen, joka ei ole rehellinen sinua kohtaan.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Sinulla on taipumusta ylireagointiin tänään. Harkitse tarkkaan, mitä olet sanomassa. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.

 

LEIJONA

Jotain odottamatonta osuu kohdallesi. Harkitse kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä. Kerää tietoa ja mieti, mitä haluat seuraavaksi.

 

NEITSYT

Tunteet kuohuvat tänään. Älä yritä tehdä keneenkään vaikutusta saavutuksillasi tai omaisuudellasi. Tarjoa sen sijaan neuvoa ja tukeasi.

 

VAAKA

Odottamaton käänne yllättää sinut. Epävarmuus voi iskeä tänään. Älä murehdi turhia, vaan ota kaikki irti tilanteen positiivisista puolista.

 

SKORPIONI

Palaa juurillesi. Menneisyyden muisteleminen auttaa sinua ymmärtämään jotain tärkeää nykyhetkestä. Pääset aloittamaan puhtaalta pöydältä.

 

JOUSIMIES

Muutokset saavat sinut miettimään raha-asioita ja tulevaa. Panosta vakaaseen tulevaisuuteen. Joku yrittää hyötyä sinusta tänään.

 

KAURIS

Pidä rauha maassa. Lupaustesi pitäminen on tärkeää, sillä nyt ei kannata jättää kenellekään varaa valittaa. Läheisesi tarvitsee kipeästi apuasi.

 

VESIMIES

Kyseenalaista rohkeasti ihmisten motiivit. Älä lähde mukaan mihinkään uuteen, jos et ole varma asiasta. Puhu tunteistasi avoimesti.

 

KALAT

Satsaa ennen kaikkea muutoksiin ja uusiin alkuihin. Tee elämäntyylistäsi itsesi näköinen. Anna romantiikalle tilaa päivästäsi.

 

OINAS

Älä heittäydy itsepäiseksi. Ota muiden mielipiteet huomioon ja ole valmis joustamaan. Pidä yksityisasiasi omana tietonasi.

 

HÄRKÄ

Saat päivästä paljon irti. Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. Rentoutuminen ja hauskanpito menevät kaiken muun edelle.

 

KAKSONEN

Ihmissuhteissa puhaltavat muutosten tuulet. Kokeile jotain uutta ja erilaista. Ole tarkkana raha-asioissa ja pidä budjettia silmällä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!