Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Ota haasteet vastaan sellaisinaan. Ongelmista on syytä puhua niin pian kuin mahdollista. Laita stoppi paineille ja pidä huoli itsestäsi.

 

HÄRKÄ

Harkitse sanojasi tarkkaan. Yksikin harhalaukaus voi aiheuttaa nolon tilanteen, josta on vaikea edetä. Ole suora ja rehellinen.

 

KAKSONEN

Ole parhaimmillasi. Ota etäisyyttä stressaaviin ja kilpailuhenkisiin ihmisiin, sillä et tarvitse nyt lisäpaineita. Keskity itseesi ja tavoitteisiisi.

 

RAPU

Ole tarkkana työtuttavien kanssa. Väärinkäsityksiä ei pääse syntymään, jos ilmaiset itseäsi selvästi. Luota mielikuvitukseesi ja intuitioosi.

 

LEIJONA

Tee muutokset oikeista syistä. Varmista tietosi kahteen kertaan, niin vältyt nololta mokalta. Jokin kotona kaipaa huomiotasi.

 

NEITSYT

Ole valmis kokeilemaan jotain uutta ja pyytämään apua. Älä takerru kiinni merkityksettömään pikkuseikkaan. Muista, mikä sinulle on tärkeintä.

 

VAAKA

Päivä on yhtä horjuttavaa aaltoliikettä. Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan. Vältä ylireagointia ja turhaa draamaa.

 

SKORPIONI

Älä anna pikkujuttujen häiritä sinua. Tunnekuohuja ei kannata seurata. Pidä pää kylmänä ja muistuta itseäsi faktoista.

 

JOUSIMIES

Odottamaton tarjous osuu kohdallesi tänään. Ota siitä ilo irti. Pääset takaisin jaloillesi hankalan tilanteen jälkeen.

 

KAURIS

Selvitä ongelmat perusteellisesti jättämättä mitään puolitiehen. Vastusta houkutuksia, jotka häiritsevät keskittymistäsi. Oma kehityksesi on pääasia.

 

VESIMIES

On aika tehdä valmisteluja. Jotain tärkeää on tulossa aivan nurkan takana. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun, sillä menneiden muistelusta on apua.

 

KALAT

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Tee parhaasi ja katso, mihin se riittää. Et voi hallita kaikkea, joten jätä jotain onnen varaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Voit hyötyä menneisyyden kokemuksistasi. Opit tänään paljon uutta. Tarvitset nyt selkeän tavoitteen, jota kohti pyrkiä.

 

KAKSONEN

Kerää ympärillesi ihmisiä, joidens seurassa viihdyt. Suunnitelkaa tulevaa yhdessä ja miettikää, mikä on realistista. Älä ylitä rajojasi.

 

RAPU

Tunteesi ottavat nyt helposti vallan. Säästä tärkeät kysymykset myöhemmäksi. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään pikaisia valintoja.

 

LEIJONA

Tarkastele työtilannettasi suurennuslasin kanssa. On aika tehdä elämääsi helpottavia muutoksia. Ota ilo irti verkostoistasi.

 

NEITSYT

Lyhyt reissu tekisi hyvää. Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä, jotka avaavat sinulle uusia maalmoja. Kuuntele, niin vältyt pahalta mokalta.

 

VAAKA

Ihmissuhteissa nousee pintaan kysymyksiä. Ole valmis etsimään uusia vaihtoehtoja. Älä jää jumiin umpikujaan, vaan pysy liikkeessä.

 

SKORPIONI

Anna tapahtumille tarpeellinen potku eteenpäin päästäksesi. Paljon riippuu nyt sinusta. Kiinnitä huomiota terveydentilaasi.

 

JOUSIMIES

Hoida ongelmat pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Älä sulje silmiäsi hankalalta tilanteelta. Kohtaa haasteet pystypäin.

 

KAURIS

Pysyttele kohtuudessa kaikessa, mitä teet. Pidä etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Et kaipaa nyt ylimääräistä draamaa.

 

VESIMIES

Käytä harkintaa rahan kanssa. Olet suuren päätöksen edessä, eikä siihen pidä suhtautua turhan kevyesti. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

KALAT

Joudut tekemään hankalia päätöksiä tänään. On aika haastaa itsesi fyysisesti. Pidä mietintätauko, jos jokin alkaa epäilyttää.

 

OINAS

Älä ota liikaa hoitaaksesi. Ole tarkkana valinnoissasi ja kysy läheistesi mielipiteitä. Ota kaikkien tunteet huomioon.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

On aika opetella uusia taitoja. Satsaa aikaa ja energiaa itsesi kehittämiseen. Ilmassa on epävarmuutta etenkin raha-asioihin liittyen.

 

KAKSONEN

On aika rikkoa rajoja. Muistuta itseäsi tavoitteistasi. Yllättävä tilaisuus osuu kohdallesi, eikä sitä kannata jättää käyttämättä.

 

RAPU

Itsekuri ja järjestelmällisyys vievät sinut pitkälle tänään. Hillitse hermosi. Rauhallisuus säästää sinut monilta harmeilta.

 

LEIJONA

Aseta itsellesi täsmällisiä tavoitteita. Laita liikkeelle muutoksia ja ole valmis joustamaan. Älä tee impulsiivisia ratkaisuja raha-asioissa.

 

NEITSYT

Ota perusteellisesti selvää vaihtoehdoistasi. Sukulaiset saattavat aiheuttaa sinulle tänään huolia. Vältä hätiköityjä päätöksiä.

 

VAAKA

Loistava tilaisuus osuu kohdallesi. Älä anna kenenkään tulla sinun ja unelmiesi väliin. Epäröinti voi kostautua tänään.

 

SKORPIONI

Älä vaivaa päätäsi muiden tekemisillä. Luota vaistoosi valinnoissasi ja etsi elämääsi selkeyttä. Vie loppuun asti aloittamasi projekti.

 

JOUSIMIES

On aika tarttua toimeen ja näyttää avoimesti, mitä tunnet. Vietä aikaa seurassa, jossa tunnet olosi kotoisaksi. Luvassa on iloisia yllätyksiä.

 

KAURIS

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Kotona pysyttely voi olla tänään hyvä veto. Ole valmis kuuntelemaan läheisesi huolia.

 

VESIMIES

Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Ota kaikki irti mielikuvituksestasi ja luovuudestasi. Onni potkii sinua tänään.

 

KALAT

Pidä huolta terveydestäsi. Anna kaikkesi ihmissuhteille, jotka merkitsevät sinulle eniten. Valitse seurasi huolellisesti.

 

OINAS

Käy yksityiskohdat läpi. Pikkuseikoilla on tänään merkitystä. Pitäydy annetuissa rajoissa ja jätä sooloilu myöhemmäksi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kaiva pintaa syvemmältä vastauksia löytääksesi. Nyt ei ole aika jarrutella. Anna tunteidesi näkyä ja kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu.

 

KAKSONEN

Ole varovainen ihmissuhdeongelmien kanssa. Avoin kommunikointi on paras valttisi. Varmista, että tietosi pitävät paikkansa.

 

RAPU

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle kerrotaan. Kysele lisää, kunnes kokonaiskuva on sinulle selvä. Kerro, mitä odotat ja toivot tulevalta.

 

LEIJONA

Pysyttele omalla vahvuusalueellasi. Nyt ei ole hyvä hetki itsesi yliarvioimiseen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja hyvinvointiisi.

 

NEITSYT

Velvollisuudet pääsevät kasaantumaan tänään nopeasti. Älä ota terveyteesi liityviä riskejä. Pidä stressi loitolla varaamalla aikaa rentoutumiseen.

 

VAAKA

Ystäväpiirissä saattaa nousta pintaan ongelmia. Anna jokaiselle oma tilansa. Mielipiteiden tuputtaminen johtaa nopeasti jännitteisiin.

 

SKORPIONI

Rakkauselämääsi on luvassa uusia tuulia. Tapaat ihmisen, joka herättää mielenkiintosi nopeasti. Ole rehellinen sekä itseäsi että muita kohtaan.

 

JOUSIMIES

Suuntaa energiasi ja aikasi kotisi laittamiseen. Pienissä muutoksissa on paljon voimaa. Uudistuminen on nyt fiksu veto.

 

KAURIS

Älä jarruttele. Lähde epäröimättä unelmiesi perään. On aika menneiden muisteluun, sillä se saattaa tuoda lisävaloa myös nykyhetkeen.

 

VESIMIES

Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Älä sitoudu mihinkään, ellet ole sataprosenttisen varma. Ole tarkkana manipulointiin taipuvaisen ihmisen kanssa.

 

KALAT

Satsaa kaikkesi sinulle tärkeän asian puolesta. Panostasi arvostetaan ympärilläsi. Joku tekee sinulle yllättävän vastapalveluksen.

 

OINAS

Aloita päivä perusteellisella suunnittelulla. Järjestelmällisyys pelastaa tilanteen tänään. Vältät kritiikin hoitamalla asiasi huolellisesti ja tunnollisesti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle ja tutustu uusiin ihmisiin. On aika auttaa pulaan joutuneita. Juhlista hyviä uutisia läheistesi kanssa.

 

KAKSONEN

Älä sekoita työasioita ja yksityiselämääsi keskenään. Suojele mainettasi ikäviltä kolhuilta. Valitse seurasi huolella.

 

RAPU

Anna positiivisen energian kiertää. Näytä tunteesi avoimesti ja kerro, mitä odotat tulevalta. Panosta ihmissuhteisiin täydellä teholla.

 

LEIJONA

Pidä raha-asiasi järjestyksessä. Luvassa voi olla ikäviä yllätyksiä. Nyt ei ole hyvä aika lainata varojasi kaverille.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhaan ystävään. Yhdessä muisteleminen tekee hyvää. Löydät nykyhetkeen selkeyttä käymällä läpi menneitä.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. On hyvä hetki haastaa itsesi ja venyttää rajojasi. Suuntaa energiasi uuden rakentamiseen.

 

SKORPIONI

Pysyttele totuudessa ja ole avoin tunteistasi puhuessasi. On tärkeää, ettet liioittele. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Tunteet myrskyävät ja aiheuttavat sekaannuksia tänään. Älä päästä ketään manipuloimaan ajatuksiasi. Ota aikalisä hankalasta tilanteesta.

 

KAURIS

Usko itseesi ja suuntaa täydellä höyryllä kohti unelmiasi. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua. Rakkauselämääsi on luvassa onnellisia käänteitä.

 

VESIMIES

Älä anna kenenkään pilata päivääsi. Pysy liikkeessä ja hoida sovitut asiat tehokkaasti. Lähetä eteenpäin positiivista energiaa ja välttele konflikteja.

 

KALAT

Avun tarjoaminen on arvostettavaa, mutta älä rasita itseäsi liikaa. Käy viralliset paperit läpi huolellisesti. Tee parhaasi pitääksesi tunteesi hallinnassa.

 

OINAS

Jaa ajatuksesi muidenkin kuultaviksi. Saat tänään paljon pohtimisen aihetta. Tapaat ihmisen, jonka kanssa kannattaa pysyä yhteydessä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!