Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Ota haasteet vastaan sellaisinaan. Ongelmista on syytä puhua niin pian kuin mahdollista. Laita stoppi paineille ja pidä huoli itsestäsi.

 

HÄRKÄ

Harkitse sanojasi tarkkaan. Yksikin harhalaukaus voi aiheuttaa nolon tilanteen, josta on vaikea edetä. Ole suora ja rehellinen.

 

KAKSONEN

Ole parhaimmillasi. Ota etäisyyttä stressaaviin ja kilpailuhenkisiin ihmisiin, sillä et tarvitse nyt lisäpaineita. Keskity itseesi ja tavoitteisiisi.

 

RAPU

Ole tarkkana työtuttavien kanssa. Väärinkäsityksiä ei pääse syntymään, jos ilmaiset itseäsi selvästi. Luota mielikuvitukseesi ja intuitioosi.

 

LEIJONA

Tee muutokset oikeista syistä. Varmista tietosi kahteen kertaan, niin vältyt nololta mokalta. Jokin kotona kaipaa huomiotasi.

 

NEITSYT

Ole valmis kokeilemaan jotain uutta ja pyytämään apua. Älä takerru kiinni merkityksettömään pikkuseikkaan. Muista, mikä sinulle on tärkeintä.

 

VAAKA

Päivä on yhtä horjuttavaa aaltoliikettä. Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan. Vältä ylireagointia ja turhaa draamaa.

 

SKORPIONI

Älä anna pikkujuttujen häiritä sinua. Tunnekuohuja ei kannata seurata. Pidä pää kylmänä ja muistuta itseäsi faktoista.

 

JOUSIMIES

Odottamaton tarjous osuu kohdallesi tänään. Ota siitä ilo irti. Pääset takaisin jaloillesi hankalan tilanteen jälkeen.

 

KAURIS

Selvitä ongelmat perusteellisesti jättämättä mitään puolitiehen. Vastusta houkutuksia, jotka häiritsevät keskittymistäsi. Oma kehityksesi on pääasia.

 

VESIMIES

On aika tehdä valmisteluja. Jotain tärkeää on tulossa aivan nurkan takana. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun, sillä menneiden muistelusta on apua.

 

KALAT

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Tee parhaasi ja katso, mihin se riittää. Et voi hallita kaikkea, joten jätä jotain onnen varaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Olet suureksi avuksi muille tänään. Ystävällisyytesi ilahduttaa ja on sinulle hyvää mainosta. Tiedät rajasi ja osaat kieltäytyä, jos sinulta vaaditaan liikaa.

 

HÄRKÄ

Päätä itse, mihin käytät rahasi. Älä kuluta vain kuuluaksesi joukkoon tai tehdäksesi vaikutuksen. Tee selväksi itsellesi ja muille, mitä toivot tulevalta.

 

KAKSONEN

Sano ei paineille. Epälooginen käytös tukalassa tilanteessa vain pahentaa asiaa. Pidä pää kylmänä antamatta tunteille liikaa valtaa.

 

RAPU

Sinulla on hyviä ideoita. Mieti tarkkaan, mitä haluat. Nyt on aika suunnitella ja vertailla vaihtoehtoja, sillä sinulla ei ole kiire mihinkään.

 

LEIJONA

Puhuminen avaa ovia ja vie kohti tasaisempaa tulevaisuutta. Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päivä tarjoaa arvokkaita tiedonjyviä, jotka on syytä painaa mieleen.

 

NEITSYT

Keskity ja ole tehokas. Vähennä puhetta ja lisää suoraa toimintaa. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka yrittää hankaloittaa elämääsi tavalla tai toisella.

 

VAAKA

Laita liikkeelle positiivisia muutoksia. Yllätä läheisesi iloisesti yksinkertaisella eleellä. Ole avoin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu.

 

SKORPIONI

Yritä pysyä rauhallisena, vaikka tilanne muuttuu nopeasti. Tulevaa on tänään vaikea ennakoida. Kärsivällisyytesi pelastaa päivän.

 

JOUSIMIES

Älä jätä mitään pimentoon. Avoimuus ja suoraselkäisyys ovat parhaat valttisi. Luota vaistoosi ja seuraa polkuasi, vaikka se poikkeaisi muiden suunnitelmista.

 

KAURIS

Mieti kahdesti, kannattaako sinun päästää vanha tuttu takaisin elämääsi. Jos hänestä on ollut harmia menneisyydessä, saattaa kuvio toistua. Tunteet sumentavat helposti logiikkasi.

 

VESIMIES

Olet vahvoilla neuvottelutilanteissa. Sinulla on aikaa, joten älä ryntää tekemään päätöksiä. Odota parempaa hetkeä, jos juuri nyt ei tärppää.

 

KALAT

Tutustu uusiin ihmisiin. Haali ympärillesi porukkaa, josta saat virtaa. Satsaa tärkeään projektiin niin paljon energiaa kuin sinulta vain irtoaa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Käytä viehätysvoimaasi apunasi vaikean tilanteen osuessa kohdalle. Selvitä pois alta roikkumaan jääneet ongelmat ja tekemättömät hommat.

 

HÄRKÄ

Ole määrätietoinen. Asiat eivät suju tänään suunnitelmiesi mukaan. Nopea toiminta ja luja tahto vievät sinut läpi haasteista.

 

KAKSONEN

Tiedät itse, mikä sinulle on parhaaksi. Sinun on edustettava tänään, joten pysy skarppina. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

RAPU

Käännä katse sisimpääsi ja mieti, mitä haluaisit muuttaa. On aika panostaa terveyteesi ja hyvinvointiisi. Pysy poissa ääripäistä.

 

LEIJONA

Uudet tuttavuudet sulostuttavat päivääsi. Olet täynnä kunnianhimoa, joka vie sinut pitkälle. Älä anna tunnekuohun saada sinua unohtamaan, mikä sinulle on tärkeintä.

 

NEITSYT

Olet vahvoilla neuvotteluissa ja saat tahtosi helposti läpi. Mieti uusiksi kotiin ja asumiseen liittyviä kysymyksiä. Rahan kanssa kannattaa olla tiukkana.

 

VAAKA

On aika viettää laatuaikaa yhdessä rakkaittesi kanssa. Saat varteenotettavia neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. Kuuntele kokeneempia.

 

SKORPIONI

Ota rennosti ja hanki itsellesi luovaa puuhaa. Palauta mieleesi tavoitteesi, joihin olet pyrkimässä. Älä ota tarpeettomia riskejä.

 

JOUSIMIES

Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tunteiden piilotteleminen ei kannata tänään. On otollinen aika sitoutumiselle.

 

KAURIS

Päivä sisältää hämmentäviä keskuteluja, jotka voivat viedä sinut väärälle polulle. Älä jää epävarmuuden keskelle. Kysy, jos et ymmärrä jotain.

 

VESIMIES

Tunteet myrskyävät tänään helposti. Anna menneiden unohtua ja keskity nykyhetkeen. Onnistumisilla kuittaat parhaiten vanhat kalavelat.

 

KALAT

Ole sinnikäs. Älä jätä mitään puolitiehen, vaan paina täysillä loppuun asti. Vedät paljon huomiota puoleesi tänään.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Säästä hermojasi karsimalla aikatauluistasi kaikki ylimääräinen. On turha mutkistaa asioita entisestään. Pidä kiinni suunnitelmistasi.

 

HÄRKÄ

Ole valmis ottamaan näkyvä rooli tänään. Luota vaistoosi, joka ohjaa sinut oikealle polulle. Pidä hyvää huolta terveydestäsi.

 

KAKSONEN

Kuuntele ja ota opiksi. Älä ota tarpeettomia riskejä vain tehdäksesi vaikutuksen uuteen ihmiseen. Pidä rahatilannettasi silmällä.

 

RAPU

Älä tee turhan spontaaneja päätöksiä tänään. Hoida raha-asiat rauhallisesti ja harkiten. Ylireagointi johtaa nopeasti draamaan.

 

LEIJONA

Tarkkaile ympäristöäsi. Pysy taustalla, sillä pää edellä muiden asioihin sekaantuminen tietää ongelmia. Keskity etenemään omissa projekteissasi.

 

NEITSYT

Suuntaa eteenpäin positiivisen asenteen voimin. On aika tutustua uusiin ja inspiroiviin ihmisiin. Päivä tarjoaa arvokkaita opetuksia.

 

VAAKA

Impulsiivisen ihmisen seura voi käydä hermoillesi. Harkitse sanojasi tarkkaan ennen kuin puhut. Säästät itsesi ikävältä mokalta.

 

SKORPIONI

Ystäväpiirissä kuohuu tänään. Pidä lupauksesi, niin vältyt suuremmalta kaaokselta. Vaali tasapainoa ja vältä pikaisia johtopäätöksiä.

 

JOUSIMIES

Pienet muutokset arjessasi piristävät. Vältä turhaa irrottelua ostoksilla, sillä nyt ei ole aika tuhlata. Ole valmis haastamaan itsesi.

 

KAURIS

Tee omaa juttuasi häiriintymättä muiden puuhista. Itsekuri auttaa aikatalujen kanssa. Joku yrittää iskeä kapuloita rattaisiisi.

 

VESIMIES

Menneisyydet haamut voivat aiheuttaa ongelmia tänään. Selvitä käsittelemättömät asiat pois alta. Toimi nopeasti ja käännä katse tulevaan.

 

KALAT

Mene apuun, jos sinua tarvitaan. Luvassa on väittelyitä, jotka saattavat nostaa tunteita pintaan. Älä kuormita aikatalujasi liikaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Päivä sisältää ristiriitaisia tilanteita, joita ei tarvitse säikähtää. Kaiva faktat esille. Teet hyvän vaikutuksen uuteen ja kiinnostavaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

On aika laatia matkasuunnitelmia ja haaveilla. Ole oma-aloitteinen ja laita liikkeelle muutoksia. Älä säikähdä takaiskuja, sillä onnesi temppuilee.

 

KAKSONEN

Pidä hyvää huolta raha-asioistasi. On aika panostaa tulevaisuuteesi myös taloudellisesti. Varmistu siitä, että tietosi pitävät paikkansa.

 

RAPU

Yritä pitää tunteesi kurissa. Erityisesti työelämässä on oltava tarkkana. Älä vedä hätiköityjä johtopäätöksiä epävarmassa tilanteessa.

 

LEIJONA

Luota logiikkaasi, niin vältyt nololta takaiskulta. Teot painavat sanoja enemmän. Älä päästä negatiivisia tunteita pinnalle.

 

NEITSYT

Nyt ei ole aika tuhlata. Säästä menoistasi ja unohda heräteostokset toistaiseksi. Nyt jos koskaan on aika tutustua uusiin, hyviin tyyppeihin.

 

VAAKA

Älä luota pelkkiin aavistuksiin. Kylmä järki auttaa sinut ulos hankalasta tilanteesta. Kohtuuttomille vaatimuksille ei pidä antaa periksi.

 

SKORPIONI

Unohda sivuille vilkuilu ja tee omaa juttuasi. On aika painaa täysillä eteenpäin ja jättää taaksesi pakkomielteet. Kateus voi aiheuttaa tänään ongelmia.

 

JOUSIMIES

Ota ilo irti hyvästä ideasta, jonka kuulet sattumalta. On aika palata kertaalleen hylkäämäsi suunnitelman pariin. Raha-asiat saavat lupaavan käänteen.

 

KAURIS

Pidä pää kylmänä. Spontaanit vedot istuvat huonosti päivän aikatauluun. Lupaavalta kuulostava tilaisuus voi osoittautua joksikin aivan muuksi.

 

VESIMIES

Älä anna turhautumisen johtaa sinua väärälle polulle. Saatat ajautua turhaan konfliktiin, jos et hillitse itseäsi. Keskity tänään itseesi.

 

KALAT

Toimi sinulle tärkeän asian puolesta. Saat loistavan tilaisuuden puhua aiheesta, joka on lähellä sydäntäsi. Muotoile mielipiteesi huolellisesti.