Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Ota haasteet vastaan sellaisinaan. Ongelmista on syytä puhua niin pian kuin mahdollista. Laita stoppi paineille ja pidä huoli itsestäsi.

 

HÄRKÄ

Harkitse sanojasi tarkkaan. Yksikin harhalaukaus voi aiheuttaa nolon tilanteen, josta on vaikea edetä. Ole suora ja rehellinen.

 

KAKSONEN

Ole parhaimmillasi. Ota etäisyyttä stressaaviin ja kilpailuhenkisiin ihmisiin, sillä et tarvitse nyt lisäpaineita. Keskity itseesi ja tavoitteisiisi.

 

RAPU

Ole tarkkana työtuttavien kanssa. Väärinkäsityksiä ei pääse syntymään, jos ilmaiset itseäsi selvästi. Luota mielikuvitukseesi ja intuitioosi.

 

LEIJONA

Tee muutokset oikeista syistä. Varmista tietosi kahteen kertaan, niin vältyt nololta mokalta. Jokin kotona kaipaa huomiotasi.

 

NEITSYT

Ole valmis kokeilemaan jotain uutta ja pyytämään apua. Älä takerru kiinni merkityksettömään pikkuseikkaan. Muista, mikä sinulle on tärkeintä.

 

VAAKA

Päivä on yhtä horjuttavaa aaltoliikettä. Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan. Vältä ylireagointia ja turhaa draamaa.

 

SKORPIONI

Älä anna pikkujuttujen häiritä sinua. Tunnekuohuja ei kannata seurata. Pidä pää kylmänä ja muistuta itseäsi faktoista.

 

JOUSIMIES

Odottamaton tarjous osuu kohdallesi tänään. Ota siitä ilo irti. Pääset takaisin jaloillesi hankalan tilanteen jälkeen.

 

KAURIS

Selvitä ongelmat perusteellisesti jättämättä mitään puolitiehen. Vastusta houkutuksia, jotka häiritsevät keskittymistäsi. Oma kehityksesi on pääasia.

 

VESIMIES

On aika tehdä valmisteluja. Jotain tärkeää on tulossa aivan nurkan takana. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun, sillä menneiden muistelusta on apua.

 

KALAT

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Tee parhaasi ja katso, mihin se riittää. Et voi hallita kaikkea, joten jätä jotain onnen varaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Velvollisuudet kaatuvat pian ryöppynä niskaasi, ellet järjestele aikataulujasi huolellisesti. Laita asiat tärkeysjärjestykseen, niin ehdit hoitaa kaiken olennaisen.

 

RAPU

Vietä aikaa seurassa, joka saa sinusta parhaat puolesi esiin. Yhteistyön voimaa ei kannata aliarvioida. Avun tarjoaminen tuo pisteet kotiin.

 

LEIJONA

On aika pitää mietintätauko. Vähennä turhaa puhumista ja keskity olennaiseen. Itsesi vertaileminen muihin on ajan haaskausta.

 

NEITSYT

Osallistu ja ole aktiivinen. Nyt ei auta jäädä seinäkukkaseksi. Päivä tarjoaa sinulle arvokkaita kokemuksia tulevaa varten.

 

VAAKA

Satsaa kotiisi, sillä lopputulos on sen arvoinen. Tarvitset viihtyisän ja turvallisen paikan rentoutuaksesi. Ajattele käytännönläheisesti.

 

SKORPIONI

Päiväreissu hyvässä seurassa kannattaa. Pakkaa kamasi, jos se vain on mahdollista. Hyvästä ideanpoikasesta voi kehittyä nyt jotain merkittävää.

 

JOUSIMIES

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Valitse silti tarkkaan, kenen puheita uskot kirjaimellisesti. Liikkeellä on nyt paljon huhuja.

 

KAURIS

Sinulla on nyt hyvä haju siitä, mitä olet tekemässä. Luota vaistoosi, vaikka saisit kritiikkiä ympäriltäsi. Älä lähde mukaan projektiin, joka ei tunnu omalta jutultasi.

 

VESIMIES

Pidä ajatukset itselläsi, kunnes olet valmis jakamaan ne muiden kanssa. Saatat joutua vasten tahtoasi tunnerikkaaseen väittelyyn. Muista, mikä sinulle on tärkeintä.

 

KALAT

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi. Saat ympäriltäsi tarvitsemaasi tukea ja hyödyllisiä neuvoja.

 

OINAS

Epävarma tilanne saa sinut kyseenalaistamaan kaiken. Tutki huolellisesti vaihtoehtojasi. Pienikin muutos voi olla sinulle hyväksi.

 

HÄRKÄ

Ole tarkkana uusien ihmisten kanssa. Joku saattaa vaatia sinulta sietokykysi yli meneviä uhrauksia. Pidä huolta itsestäsi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Nyt ei auta muu kuin ryhtyä hommiin. Rästiin jääneet työt ovat päässet kasaantumaan. Nopeasta sopeutumiskyvystäsi on tänään apua.

 

RAPU

Rehellisyys on ensisijaisen tärkeää ihmissuhteissa. Suoraselkäisyytesi tuo pisteet kotiin. Luvassa on viime hetken muutoksia suunnitelmiin.

 

LEIJONA

Sopeudut nopeasti uusiin käänteisiin. Ole valmis toimimaan salamana. Nyt ei auta odotella, sillä joku muu uhkaa iskeä apajillesi.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat äänesi tänään helposti kuuluviin. Ota kaikki irti juttutuokiosta vanhemman ja kokeneemman ihmisen kanssa.

 

VAAKA

Raha-asioissa on nyt epäselvyyksiä. Kohdallesi osuu tarjous, joka kuulostaa houkuttelevalta. Ota yksityiskohdista kuitenkin perusteellisesti selvää.

 

SKORPIONI

Tunteesi saavat sinusta helposti vallan tänään. Suuntaa kaikki liikenevä energiasi johonkin hyödylliseen. Olet täynnä virtaa, mikä kannattaa hyödyntää.

 

JOUSIMIES

Valitse seurasi tänään huolella. Vietä aikaa uuden ja kiinnostavan tuttavuuden kanssa tai viihdy kotona rakkaittesi kanssa. Suunnittele lähitulevaisuutta.

 

KAURIS

Palaa keskeneräisen projektin pariin. Uusi näkökulma voi viedä hankkeesi paremmille raiteille. Keskity tänään luvan kanssa itseesi.

 

VESIMIES

Kerro avoimesti, jos jokin huolettaa sinua. Keskustelemalla päädyt oikeisiin ratkaisuihin. Voit auttaa siinä sivussa ystävääsi.

 

KALAT

Epävarma tilanne voi saada sinut tekemään päättömiä ratkaisuja. Pyydä ystäviltä neuvoja. Pidä pää kylmänä ja käytä harkintaa.

 

OINAS

Sinulle tarjoutuu tilaisuus kokeilla jotain uutta. Pyydä ammattilaisen apua, jos tarve iskee. Rakkauselämääsi on luvassa yllätyksiä.

 

HÄRKÄ

Saat loistavan idean, joka kannattaa testata käytännössä heti. Kysele läheistesi mielipiteitä. Saat heiltä varteenotettavia neuvoja.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Itsevarmuutesi saa tänään nostatusta. Tarvitset piristystä ja vauhtia arkeesi. Palauta ajatuksesi siihen, mikä on sinulle tärkeintä.

 

RAPU

Mielialaoikut kuuluvat päivään. Muut eivät pysy perässäsi, jos et pysähdy välillä auttamaan heitä. Valitse sanasi tarkkaan.

 

LEIJONA

Seikkailu kutsuu. Ole valmis heittäytymään täysillä mukaan uusiin pyörteisiin. Uskallus avaa sinulle paljon ovia.

 

NEITSYT

Tee jotain, joka kiinnostaa sinua todella. Kokeile jotain uutta tänään. Saat intoa ja virtaa ihmisistä ympärilläsi.

 

VAAKA

Kaikki on nyt kohdillaan. Älä horjuta tasapainoa harkitsemattomalla vedolla. Etene suunnitelmissasi hitaasti, mutta varmasti.

 

SKORPIONI

Selvitä itsellesi, mitä haluat. Pääset pitkälle, jos mielesi on kirkas. On aika katsoa peiliin ja olla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Ota ohjat käsiisi. Sinun on aika päättää omista asioistasi. Voit sulkea korvasi muiden vaatimuksilta ilman omantunnontuskia.

 

KAURIS

Harkitse tarkkaan, keneen luotat. Valitse lähipiiriisi pääsevät ihmiset huolellisesti. Ympärilläsi liikkuu kaikenlaista porukkaa.

 

VESIMIES

Mene sinne, missä tapahtuu. On aika olla seurallinen ja solmia hyödyllisiä kontakteja. Pääset aloittamaan puhtaalta pöydältä.

 

KALAT

Käy yksityiskohdat suurennuslasin kanssa läpi ennen kuin toimit. Pienillä asioilla on väliä. Vältä turhaa draamaa parhaasi mukaan.

 

OINAS

Tunteet nousevat helposti pintaan tänään. Suunnittele päiväsi huolellisesti, niin aikataulut eivät kaadu niskaasi. Täsmällisyyttäsi kiitellään.

 

HÄRKÄ

Sinulla on paljon annettavaa, joten älä jää muiden jalkoihin. Keskity omiin projekteihisi. Tärkeintä on, että pääset eteenpäin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ihmisten pariin lähteminen avaa silmäsi monen asian suhteen. Päivä tarjoaa sinulle ratkaisuja kotiin liittyvään kysymykseen. Kuuntele ja ota opiksi.

 

RAPU

Säästä tunnepitoiset kommentit rauhallisemmalle hetkelle. Anna palautetta objektiivisesti, niin vältät konfliktit. Panosta tasapainoon etenkin perhepiirissä.

 

LEIJONA

Ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin. Ilman uhrauksia et pääse tavoitteisiisi. Kaikki on mahdollista, jos omistaudut asiallesi kokonaisvaltaisesti.

 

NEITSYT

On aika pitää mietintätauko. Tarvitset omaa rauhaa pitääksesi tilannepäivityksen. Tee päätös, joka on parhaaksi niin itsellesi kuin lähipiirillesikin.

 

VAAKA

Tartu tilaisuuteen ja tee lähempää tuttavuutta kiinnostavan ihmisen kanssa. Teillä on paljon annettavaa toisillenne. Tee itse omat ratkaisusi.

 

SKORPIONI

Anna mielikuvituksesi lentää. Hanki itsellesi luovaa puuhaa, jossa voit toteuttaa itseäsi. On aika tutkia ja mietiskellä tulevaa.

 

JOUSIMIES

Tee arjestasi itsesi näköinen. Muuta asiat, jotka häiritsevät sinua. Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden seurassa on helppo hengittää.

 

KAURIS

Älä hermostu turhista. Perääntyminen on vaihtoehto, joka säästää sinut monilta harmeilta. Valinta on sinun, joten käytä se viisaasti.

 

VESIMIES

Lupaava tilaisuus ilmaantuu näköpiiriin. Pidä palaveri ystävän kanssa, sillä tarvitset rohkaisua ja kannustusta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KALAT

Keskity pyrkimään eteenpäin. Nyt ei ole aika ottaa takapakkia turhanpäiväisistä syistä. Suuntaa energiasi asioihin, jotka kiinnostavat sinua eniten.

 

OINAS

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Harkitse tarkkaan, mitä olet tekemässä. Rakkauselämääsi on luvassa onnellinen käänne.

 

HÄRKÄ

Ole tehokas ja määrätietoinen. Tarvitset itsekuria pitääksesi ajatuksesi olennaisessa. Tahdonvoimasi vie sinut läpi haasteista.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!