Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kokeile ennakkoluulottomasti uutta ja erilaista. Nyt ei ole aika roikkua kiinni vanhoissa kaavoissa, jos haluat nähdä asioissa parannuksia. Kiistely ei johda mihinkään.

 

VAAKA

Erilaisuus vain rikastuttaa. Tee selkeitä ratkaisuja, jotta pääset asioissa eteenpäin. Kiertelyn ja kaartelun aika on ohi.

 

SKORPIONI

Luota omaan arviointikykyysi. Saat hyväntahtoisia ohjeita ympäriltäsi, mutta älä anna niiden hämmentää. Avunanto puolin ja toisin kuuluu asiaan.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana kontakteja solmiessasi. Ketä tahansa ei kannata päästää sisäpiiriisi. Jaa eteenpäin tietoa vain, jos tiedät varmasti niiden pitävän paikkansa.

 

KAURIS

Ota puheenvuoro ja kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Piilottelulla et saa juuri mitään aikaan. Ole valmis tulemaan vastaan ja joustamaan. Nyt on aika olla aktiivinen.

 

VESIMIES

Avoin mieli on paras valttisi tänään. Ole silti tarkkana, sillä joku yrittää manipuloida tunteitasi. Romantiikka tuo jännitystä päivääsi.

 

KALAT

Päivä saattaa sinut yhteen vanha tutun kanssa. Anna tilanteelle aikaa kehittyä. Nyt ei kannata kiirehtiä kertomaan liikaa kerralla.

 

OINAS

Ole tehokas ja täsmällinen. Asioiden hoitaminen puhdistaa ajatuksesi ja tuo elämääsi järjestystä. Rakkauselämääsi on luvassa iloisia yllätyksiä.

 

HÄRKÄ

Tunteet kuohahtavat tänään. Jälkipuinti saattaa viedä aikaa, joten anna pölyn laskeutua. Palaa asiaan sovittelevissa tunnelmissa sitten, kun hetki on sopiva.

 

KAKSONEN

Sinulla on tänään tuuria raha-asioissa. Ole silti realistinen suunnitelmia laatiessasi. Yllätyksiin on hyvä varautua jo etukäteen.

 

RAPU

Joku saattaa tarttua tilaisuuteen ja käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Kotisi kaipaa laittamista. Panosta viihtyvyyteen ja itsesi hemmotteluun.

 

LEIJONA

Älä kanna huolta siitä, mitä muut sinusta ajattelevat. Tee omaa juttuasi ja sulje kaikki muu ulkopuolelle. Et voi olla jokaiselle mieliksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä töiden puitteissa. Anna muidenkin kuulla ideoistasi, niin pääsette kehittelemään niitä yhdessä eteenpäin.

 

NEITSYT

Säilytä salaisuudet itselläsi. Hoida sovitut asiat ajallaan välttääksesi yhteenotot. Etenkin kotiaskareista kannattaa pitää tarkkaa lukua.

 

VAAKA

Tunnepitoinen tilanne on syytä ottaa käsittelyyn nopeasti. Kerro avoimesti, mitä mielessäsi liikkuu. Tarvitset rohkeutta sanoaksesi haaveesi ääneen.

 

SKORPIONI

Satsaa tulevaisuuteesi. On aika opetella uusia taitoja ja verestää muistoja. Avuntarve saattaa iskeä raha-asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä polta siltoja takanasi. Et ehkä ole samaa mieltä valtavirran kanssa, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa avointa riitaa. Unohda vastavirtaan uiminen.

 

KAURIS

Ota testiin uusi taktiikka ja katso, mihin se riittää. Yritä pitää hermosi kurissa yllätyksistä huolimatta. Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristöäsi.

 

VESIMIES

Uurastuksesi palkitaan. Saat vietyä loppuun projektin, joka avaa sinulle yllättäen uusia ovia. Älä kuluta itseäsi loppuun, vaan pidä tarpeen vaatiessa tauko.

 

KALAT

Anna kodille uusi ilme kekseliäillä ja kukkarollesi ystävällisillä ratkaisuilla. Luovuutesi pääsee oikeuksiinsa. Siivoaminen merkitsee mielenrauhaa.

 

OINAS

Mielesi muuttuu nyt nopeasti. Muilla on vaikeuksia pysytellä perässäsi. Älä vedä liian äkkinäisiä johtopäätöksiä vain ensivaikutelmien perusteella.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa vanhojen ystävien kanssa. Lähde tutustumaan myös ihmisiin, joiden seuraan et yleensä hakeutuisi. On aika tehdä hyviä päätöksiä

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä viehättää ihmisiä. Vedät porukkaa puoleesi tänään. Varo sanojasi ja pysy tiukasti totuudessa.

 

RAPU

Pääset helpommin tavoitteisiisi, jos hankit lisää tietoa. Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Pidä etäisyyttä arvaamattomasti käyttäytyvään ihmiseen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna tunnesotkujen hidastaa tahtiasi toisaalla. Sinulla on käsissäsi innostava projekti, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Pettymyksiin ei pidä jäädä kiinni.

 

NEITSYT

Suunnitelmasi toimii parhaiten, jos onnistut pitämään sen salassa. Yllätyselementti on hyvä ässä hihassasi. Onni on tänään puolellasi.

 

VAAKA

Lähennyt kiinnostavan ihmisen kanssa. Saat hänen puheistaan potkua ja inspiraatiota. Anna intosi näkyä, niin palosi tarttuu muihinkin.

 

SKORPIONI

Työasioita on vaikea hoitaa, jos tunteesi ovat jatkuvasti pinnassa. Älä kiirehdi etsimään syntipukkia, kun jotain tapahtuu. Panosta ryhmähenkeen.

 

JOUSIMIES

Yritä välttää yhteenotto auktoriteettihahmon kanssa. Joku yrittää harhauttaa sinua tänään. Ruoho tuskin on vihreämpää toisella puolella.

 

KAURIS

Vie suunnitelmasi loppuun asti. Älä lähde sivuraiteille, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Vangitset helposti ihmisten mielenkiinnon tänään.

 

VESIMIES

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Kerro, mitä toivot tulevaisuudelta. Tunteidesi piilotteleminen läheisiltäsi ei kannata.

 

KALAT

Tarvitset muutoksia. Mieti, onko elämässäsi läsnä vahingollinen ihminen. On ehkä tullut aika ottaa häneen turvaa tuovaa etäisyyttä.

 

OINAS

Karismasi säteilee ja vetää puoleensa positiivista huomiota. Lähde ihmisten ilmoille tutustumaan porukkaan ja irrottelemaan.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyytesi vie sinut tänään ongelmiin. Etsi omaa rauhaa, niin vältät yhteenotot rakkaittesi kanssa. Päästä irti menneisyyden taakasta.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään pidätellä sinua. Luota itseesi, sillä sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Vaistoasi kannattaa kuunnella.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta turhia naputtamatta. Loistava tilaisuus uhkaa mennä sinulta ohi, jos ajatuksesi ovat liian kiinni tunne-elämäsi myrskyissä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!