Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kokeile jotain erilaista. Huomion herättäminen ei ole tänään huono juttu. Olet täynnä virtaa, mikä puskee sinut läpi haasteista.

 

KAKSONEN

Pysy annetuissa raameissa. Nyt ei ole aika sooloilla, joten varmista lähipiirisi mielipiteet. Ole tarkkana viesteistä, joita annat ympäristöösi.

 

RAPU

Vietä laatuaikaa hyvässä seurassa. On hyvä hetki jutella vakavasti tulevaisuudesta. Panosta terveellisiin elintapoihin.

 

LEIJONA

Itsepäisyys voi aiheuttaa tänään pahoja ongelmia. Ole valmis joustamaan. Älä jätä leikkiä kesken, vaan sinnittele loppuun asti.

 

NEITSYT

Älä hermostu ulkopuolisten kommenteista. Peräänny orastavasta konfliktista ajoissa. Tartu ojennettuun tilaisuuteen epäröimättä.

 

VAAKA

Kerro koko totuus, vaikka se olisi vaikeaa. Varaudu myöhästelyyn ja takaiskuihin. Päivä vaatii sinulta hyviä hermoja.

 

SKORPIONI

Nauti olostasi kotona. On aika miettiä uutta sisustusta tai perusteellista siivousta. Saat uudistuksista tarpeellista energiaa.

 

JOUSIMIES

Älä mene lankaan. Joku yrittää saada päätäsi pyörälle kauniilla sanoillaan. Voit välttää ikävän yhteenoton pysymällä rauhallisena.

 

KAURIS

Ehdota rohkeasti ratkaisuja. Älä jää loukkuun tilanteeseen, jossa et tunne oloasi kotoisaksi. Uskalla katsoa kokonaiskuvaa.

 

VESIMIES

On aika päivittää rahatilanteesi ajan tasalle. Tarkista myös arkirutiinisi. On hyvä hetki hankkiutua eroon pahasta tavasta.

 

KALAT

Älä juokse menneisyyttäsi pakoon. Kohtaa vaikeat asiat silmästä silmään. On aika kokeilla jotain uutta ja erilaista.

 

OINAS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde reissuun tai tuuleta ajatuksiasi hyvässä keskusteluseurassa. Uudet näkökulmat ovat tervetulleita.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Etsi uusia motivaationlähteitä. Tarvitset lisäpotkua eteenpäin päästäksesi. Astetta vaativampi liikunta sopii mielentilaasi loistavasti.

 

VAAKA

Kiinnitä huomiota siihen, mitä omassa elämässäsi on meneillään. Keskity itseesi sen sijaan, että vilkuilisit sivuille. Unohda naapurin tekemiset.

 

SKORPIONI

Älä päästä tunteitasi hallinnastasi. Epävarma tilanne sekoittuu entisestään, jos et hillitse itseäsi. Ole määrätietoinen ja tee hommasi huolellisesti.

 

JOUSIMIES

Aloita muutokset pienillä askelilla. Saat onnistumisten myötä lisää itsevarmuutta. Nauti positiivisesta kierteestä, johon pääset mukaan.

 

KAURIS

Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle. Tarkkaile ostoksiasi ja kieltäydy houkutuksista. Mieti, millä muulla tavoin voisit säästää pahan päivän varalle.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, kuka tukeasi hakee. Lähde liikkeelle siitä, että hoidat omat ongelmasi ensin. Mieti muiden auttamista vasta sen jälkeen.

 

KALAT

On aika lähteä uusille vesille. Päivä tutustuttaa sinut mielenkiintoisiin ihmisiin, joiden seurasta kannattaa ottaa kaikki irti. Olet täynnä inspiraatiota ja virtaa.

 

OINAS

Kuuntele, mitä sinulle kerrotaan. Joku ei nyt sano suoraan, mitä hän odottaa taholtasi. Kysy suoraan sen sijaan, että jäisit arvailemaan.

 

HÄRKÄ

Sydämellisyytesi jää ihmisten mieliin. Aito innostuksesi tempaa helposti mukaansa ja vetää väkeä puoleensa. On uusien alkujen aika.

 

KAKSONEN

Tarkkaile sivusta, miten muut hoitavat asiansa. On hyvä hetki itsetutkiskelulle. Käy läpi keskeneräisiä asioita ja omia uskomuksiasi.

 

RAPU

Solmut alkavat aueta, jos kerrot huolistasi ääneen. Älä anna asioiden kasaantua, sillä hiljaisuus voi saattaa tärkeän ihmissuhteen vaaraan.

 

LEIJONA

Odottamaton käänne osoittautuu onnenpotkuksi. Sopeutumiskykysi ansiosta kaikki sujuu kohdallasi mutkattomasti. Ota uudet haasteet vastaan.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Mene sinne, missä tapahtuu. Uskalla tehdä asiat omalla tyylilläsi välittämättä soraäänistä. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

VAAKA               

Ota yhteyttä vanhaan tuttuun, sillä menneisiin palaaminen on nyt hyvä idea. Kohdallesi osuu odottamaton tilaisuus, joka kannattaa hyödyntää.

 

SKORPIONI

Harkitse huolella ratkaisujasi. Olet tekemässä muutoksia, joilla voi olla kauaskantoiset vaikutukset. Älä aliarvioi vaikutusvaltaasi.

 

JOUSIMIES

Käännä katse itseesi. Mieti, mihin et ole näkemässäsi tyytyväinen ja mitä voit muuttaa. Lähde liikkeelle siitä, mikä on itsellesi tärkeää.

 

KAURIS

Tee fiksuja ratkaisuja raha-asioissa. Älä kiirehdi ja unohda ulkopuolisten mielipiteet. Luota vaistoosi kaikissa tilanteissa.

 

VESIMIES

Suuntaa kohti muutoksia. Tarkkailemalla opit paljon, kun sinut heitetään uuteen ja omituiseen tilanteeseen. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KALAT

Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet. Ole avoin ja jaa läheistesi kanssa haaveesi. On aika istua suunnittelemaan tulevaisuutta yhdessä.

 

OINAS                                          

Satsaa kaikkesi hyvinvointiisi. Mikään ei ole niin tärkeää kuin tasapaino ja arkiset ilonaiheet. Päivä tuo mukanaan nostetta itsetunnollesi.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa eritaustaisten ihmisten kanssa. Matkustaminen ja uuden oppiminen sopivat mielentilaasi. Rakkauselämässäsi tapahtuu onnellinen käänne.

 

KAKSONEN

Kotona on paljon meneillään. Ole aina valmis kuuntelemaan, jos läheisellesi iskee tarve keskustella. Sinun ei tarvitse sietää huonoa kohtelua.

 

RAPU

Anna kodillesi uusi ilme tuhlaamatta suuria summia. Mielikuvituksellisilla ratkaisuilla pääset pitkälle köyhtymättä. Panosta hyvinvointiisi.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi. Riittävä liikunta ja tasapainoinen ruokavalio ovat kaiken lähtökohta. Tarvitset paljon voimia lähitulevaisuudelle.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!