Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kokeile jotain erilaista. Huomion herättäminen ei ole tänään huono juttu. Olet täynnä virtaa, mikä puskee sinut läpi haasteista.

 

KAKSONEN

Pysy annetuissa raameissa. Nyt ei ole aika sooloilla, joten varmista lähipiirisi mielipiteet. Ole tarkkana viesteistä, joita annat ympäristöösi.

 

RAPU

Vietä laatuaikaa hyvässä seurassa. On hyvä hetki jutella vakavasti tulevaisuudesta. Panosta terveellisiin elintapoihin.

 

LEIJONA

Itsepäisyys voi aiheuttaa tänään pahoja ongelmia. Ole valmis joustamaan. Älä jätä leikkiä kesken, vaan sinnittele loppuun asti.

 

NEITSYT

Älä hermostu ulkopuolisten kommenteista. Peräänny orastavasta konfliktista ajoissa. Tartu ojennettuun tilaisuuteen epäröimättä.

 

VAAKA

Kerro koko totuus, vaikka se olisi vaikeaa. Varaudu myöhästelyyn ja takaiskuihin. Päivä vaatii sinulta hyviä hermoja.

 

SKORPIONI

Nauti olostasi kotona. On aika miettiä uutta sisustusta tai perusteellista siivousta. Saat uudistuksista tarpeellista energiaa.

 

JOUSIMIES

Älä mene lankaan. Joku yrittää saada päätäsi pyörälle kauniilla sanoillaan. Voit välttää ikävän yhteenoton pysymällä rauhallisena.

 

KAURIS

Ehdota rohkeasti ratkaisuja. Älä jää loukkuun tilanteeseen, jossa et tunne oloasi kotoisaksi. Uskalla katsoa kokonaiskuvaa.

 

VESIMIES

On aika päivittää rahatilanteesi ajan tasalle. Tarkista myös arkirutiinisi. On hyvä hetki hankkiutua eroon pahasta tavasta.

 

KALAT

Älä juokse menneisyyttäsi pakoon. Kohtaa vaikeat asiat silmästä silmään. On aika kokeilla jotain uutta ja erilaista.

 

OINAS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde reissuun tai tuuleta ajatuksiasi hyvässä keskusteluseurassa. Uudet näkökulmat ovat tervetulleita.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Tunteitasi on tänään vaikea pitää hallinnassa. Älä jaa henkilökohtaisia tietoja julkisesti, vaan pidä huolta yksityisyydestäsi. Anna romanssille tilaisuus.

 

RAPU

Kuuntele tarkkaavaisesti ja yritä olla tuomitsematta ketään. Kärsivällisyydestä saa tänään pisteitä. Puolueettomana pysyttely on nyt fiksua.

 

LEIJONA

Ole varpaillasi töissä, sillä yllätyksiä on luvassa. Suojele mainettasi väärinkäsityksiä vastaan. Tärkeintä on, että tuet toimeen kaikkien kanssa.

 

NEITSYT

Älä anna tunteidesi saada sinusta otetta. Käyt värikkään keskustelun tuttavan tai ystävän kanssa. Ilmassa on tänään puheenaiheita, jotka nostattavat pulssiasi.

 

VAAKA

Tee jotain, mikä merkitsee sinulle paljon. Muiden mielipiteillä ei juuri ole väliä. Kerro ideoistasi ja tartu annettuihin tilaisuuksiin. On aika matkustaa.

 

SKORPIONI

Hoida työasiat jättämättä varaa moitteille. Ajatuksesi karkaavat nyt helposti muualle. Tee tosissasi kaikki, mihin ryhdyt. Erotut tänään helposti joukosta.

 

JOUSIMIES

Opit päivästä paljon. Paina mieleen mielenkiintoisten tyyppien kertomukset. On aika miettiä muutosta elintapoihisi.

 

KAURIS

Juttele tärkeästä asiasta ystävän kanssa kuullaksesi mielipiteitä. Sinun ei tarvitse tehdä päätöstä yksin. On aika korjata häiritseviä epäkohtia.

 

VESIMIES

Vietä laatuaikaa perheen ja sukulaisten kanssa. Älä suhtaudu mihinkään otsa rypyillä. Positiivinen asenteesi tarttuu muihinkin.

 

KALAT

Tunteet sumentavat logiikkasi tänään helposti. Mieti tarkkaan, minkälaista päätöstä olet tekemässä. Erityisesti rahaan liittyviä asioita on harkittava huolella.

 

OINAS

Vanhat tunteet saattavat nousta pintaan yllättäen. Palava intosi ja uteliaisuutesi uusille asioille erottavat sinut joukosta. Teet hyvän vaikutuksen uusiin ihmisiin.

 

HÄRKÄ

Hanki lisää tietoa ja paikkaile heikkoja kohtia. Keskity yhteen asian kerrallaan. Sulje korvasi kaikelta turhalta draamalta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen. Ehdota kaikkia palvelevia ratkaisuja. Sinun ei pidä alkaa kynnysmatoksi muille.

 

RAPU

Vältä äkkinäisiä päätöksiä. Tunteesi myrskyävät tänään ja saattavat sumentaa logiikkasi. Tee ratkaisut vasta pölyn laskeuduttua.

 

LEIJONA

Anna tunteiden tulla ja mennä. Sinulle satelee tänään kehuja, jotka piristävät mieltä ja kohottavat itsevarmuuttasi. Maisemanvaihdos olisi paikallaan.

 

NEITSYT

Harkitse tarkkaan, mitä olet tekemässä. Lyhyt reissu uusiin maisemiin tekee hyvää ja antaa ajatelemisen aihetta. Ole valmis kehittämään itseäsi.

 

VAAKA

Panosta kaikkesi siihen, mitä haluat. Nyt ei ole aika lykätä tuonnemmaksi tekemättömiä asioita. Tartu hommiin heti haaskaamatta energiaasi.

 

SKORPIONI

Älä kommentoi, jos et ole tarpeeksi hyvin kärryillä asioista. Kaiva kaikki irtoava tieto esiin ja tee johtopäätöksiä vasta sitten. On aika tehdä muutoksia.

 

JOUSIMIES

Järjestelmällisyys pelastaa sinut monilta harmeilta. Käytä aikasi fiksusti, niin turhaa stressiä ei keräänny. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAURIS

Muista katsoa kokonaiskuvaa. Älä takerru yksityiskohtiin, jos ne eivät ole pääasia. Pysy annetuissa raameissa. Sinulla on jo tarpeeksi liikkumatilaa.

 

VESIMIES

Saat osaksesi kritiikkiä ja tyytymättömiä kommentteja. Etsi argumentteja menneisyydestäsi. Kokemuksistasi on paljon hyötyä.

 

KALAT

Lähde ulos ihmisten pariin. On aika tutustua porukkaan ja solmia kontakteja. Seiso sinulle tärkeän asian takana.

 

OINAS

Pidä yksityiselämäsi muutokset omana tietonasi. Jaa ne muiden kanssa vasta sitten, kun olet siihen valmis. Sukulointi sopii päivän ohjelmaan hyvin.

 

HÄRKÄ

Pidä ajatusesi olennaisessa. Tunteesi ottavat helposti sinusta vallan, ellet ole tarkkana. Konfliktilta voi olla nyt mahdotonta välttyä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Heittäydy luovaksi. Tarjoa apua pulaan joutuneelle, mutta älä väsytä itseäsi loppuun ystävällisyyden puuskassa. Ehdota ratkaisuja ja tukea ideoinnissa.

 

RAPU

Etene askel kerrallaan. Liian suuren palan haukkaaminen johtaa nopeasti ongelmiin. Kärsivällisyydellä pääset pitkälle.

 

LEIJONA

Rahaa kuluu tänään helposti. Ole tarkkana budjetistasi, niin vältyt ongelmilta. Valitse seurasi huolellisesti.

 

NEITSYT

On aika istua alas ja jutella tunne-elämästäsi. Ota keskustelukumppaniksi joku, joka jakaa ajatusmaailmasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Tunnet nyt vetoa ääripäihin. Tee parhaasi pysyäksesi kohtuudessa. Pidä silmällä rahanmenoa ja unohda ylimääräiset ostokset toistaiseksi.

 

SKORPIONI

Älä vaivaa päätäsi muiden sanomisilla. Pidä kiinni suunnitelmastasi ja kuuntele vaistoasi. Kuvioihin saattaa ilmaantua viime hetken muutoksia.

 

JOUSIMIES

Pidä silmällä rahojasi. Lähelläsi saattaa kärkkyä ihminen, joka on epäilyttävän kiinnostunut asioistasi. Joku testaa hermojasi kyseenalaista taktiikkaa käyttäen.

 

KAURIS

Vietä laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Lepääminen tulee tarpeeseen. Panosta kotiisi ja tee siitä itsesi näköinen.

 

VESIMIES

Anna mielikuvituksesi lentää. Raha-asioissa ei silti kannata hullutella. Pidä asenteesi realistisena ja käy läpi mahdollisuuksiasi.

 

KALAT

Tee itsellesi selväksi, mitä haluat ja mitä et. Pidä budjetistasi kiinni ja kieltäydy hommista, jotka kuormittavat sinua liikaa.

 

OINAS

Älä lähde väittelemään turhanpäiväisestä asiasta. Kritisointi ei auta ketään. Anna rakentavaa palautetta tai säästä ajatuksesi itsellesi.

 

HÄRKÄ

Vaihda maisemaa. Se antaa sinulle uusia näkökulmia tuttuun tilanteeseen. Kuuntele tarkkavaisesti, sillä tarjolla on paljon hyödyllistä tietoa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Päivällä on sinulle paljon annettavaa. Itsevarmuutesi saa nostetta, mikä ei ole pahitteeksi. Rakkauselämääsi ilmaantuu romanttinen käänne.

 

RAPU

Herkkyytesi voi kääntyä sinua vastaan tänään. Mieti, missä kiikastaa. Hermoromahduksen saaminen tyhjästä ei kannata.

 

LEIJONA

Saat kehuja, jotka antavat sinulle lisävirtaa. Hillitse intoasi kuitenkin hieman. Älä haali itsellesi liikaa tekemistä, jos taistelet jo valmiiksi pysyäksesi perässä.

 

NEITSYT

Saat tuoretta tietoa ja paremman käsityksen mahdollisuuksistasi. Ole oman tiesi kulkija ja tee rohkeita ratkaisuja. Joukosta erottuminen on hyvä juttu.

 

VAAKA

Pidä tunteesi hallinnassa. Harmonia on tavoittelemisen arvoinen asia. Valitse sanasi huolellisesti, niin vältät kritiikin.

 

SKORPIONI

Saat loistavan vinkin raha- tai työasioihin liittyen. Paina yksityiskohdat mieleesi, sillä ne osoittautuvat hyödyllisiksi. Nyt ei ole aika jarrutella.

 

JOUSIMIES

On aika lähteä liikkeelle. Hoida ensitöiksesi loppuun puolitiehen jääneet asiat. Olet täynnä virtaa, eikä hyvää fiilistäsi kannata haaskata.

 

KAURIS

Tunnemyrsky saa sinut avaamaan silmäsi tärkeän asian suhteen. Pääset paremmin kärryille siitä, mitä on meneillään. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka painostaa sinua.

 

VESIMIES

Nauti vapaa-ajasta perhepiirissä. On aika laittaa liikkeelle muutoksia ja puhdistaa pöytää. Saat hyödyllistä palautetta, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

KALAT

Ilmapiiri kiristyy kotona, jos annat tunteillesi vallan. Pidä pää kylmänä, niin vältät turhan riidan. Väittely johtaisi vain umpikujaan.

 

OINAS

Vietä aikaa ystävien tai sukulaisten kanssa. Samanhenkinen seura on nyt juuri sitä, mitä kaipaat. Saat kannustusta uuteen projektiisi.

 

HÄRKÄ

Auttamisellakin on rajansa. Älä kuluta itseäsi loppuun yrittäessäsi täyttää mahdottomia vaatimuksia. Nyt ei ole hyvä hetki lainata rahaa.

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!