Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kokeile jotain erilaista. Huomion herättäminen ei ole tänään huono juttu. Olet täynnä virtaa, mikä puskee sinut läpi haasteista.

 

KAKSONEN

Pysy annetuissa raameissa. Nyt ei ole aika sooloilla, joten varmista lähipiirisi mielipiteet. Ole tarkkana viesteistä, joita annat ympäristöösi.

 

RAPU

Vietä laatuaikaa hyvässä seurassa. On hyvä hetki jutella vakavasti tulevaisuudesta. Panosta terveellisiin elintapoihin.

 

LEIJONA

Itsepäisyys voi aiheuttaa tänään pahoja ongelmia. Ole valmis joustamaan. Älä jätä leikkiä kesken, vaan sinnittele loppuun asti.

 

NEITSYT

Älä hermostu ulkopuolisten kommenteista. Peräänny orastavasta konfliktista ajoissa. Tartu ojennettuun tilaisuuteen epäröimättä.

 

VAAKA

Kerro koko totuus, vaikka se olisi vaikeaa. Varaudu myöhästelyyn ja takaiskuihin. Päivä vaatii sinulta hyviä hermoja.

 

SKORPIONI

Nauti olostasi kotona. On aika miettiä uutta sisustusta tai perusteellista siivousta. Saat uudistuksista tarpeellista energiaa.

 

JOUSIMIES

Älä mene lankaan. Joku yrittää saada päätäsi pyörälle kauniilla sanoillaan. Voit välttää ikävän yhteenoton pysymällä rauhallisena.

 

KAURIS

Ehdota rohkeasti ratkaisuja. Älä jää loukkuun tilanteeseen, jossa et tunne oloasi kotoisaksi. Uskalla katsoa kokonaiskuvaa.

 

VESIMIES

On aika päivittää rahatilanteesi ajan tasalle. Tarkista myös arkirutiinisi. On hyvä hetki hankkiutua eroon pahasta tavasta.

 

KALAT

Älä juokse menneisyyttäsi pakoon. Kohtaa vaikeat asiat silmästä silmään. On aika kokeilla jotain uutta ja erilaista.

 

OINAS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde reissuun tai tuuleta ajatuksiasi hyvässä keskusteluseurassa. Uudet näkökulmat ovat tervetulleita.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä hukkaa kallisarvoista aikaasi. Joku vaatii sinulta nyt liikoja. Hoida kasaantuneet velvollisuudet pois alta, niin pääset pian mukavien asioiden pariin.

 

NEITSYT

Edessäsi on päätös, jolla on pitkäaikaiset vaikutukset elämääsi. Mieti tarkkaan, mitä haluat. Diplomatia on tänään tarpeen.

 

VAAKA

Ikäviä asioita nousee tänään esiin. Puhdista ilmaa suoralla ja rehellisellä puheella. Ota selvää vaihtoehdoistasi ja toimi.

 

SKORPIONI

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Älä muodosta liian äkkinäisiä mielipiteitä. Ennakkoluulot voivat viedä sinut väärälle tielle.

 

JOUSIMIES

Kohdallesi osuu lupaavalta vaikuttava tarjous. Selvitä taustat ja tee päätöksesi perusteellisen harkinnan jälkeen. Pidä rahatilanteesi mielessäsi.

 

KAURIS

Puhuminen ei aina ole helppoa. Ilmaa on kuitenkin tarpeellista puhdistaa tänään. Odotuksesi eivät ehkä ole ajan tasalla.

 

VESIMIES

Raha-asioissa tapahtuu lupaava käänne. Ota vaihtoehtoistasi selvää ja kysele, jos jokin on hämärän peitossa. Keskity siihen, mikä on tärkeää.

 

KALAT

Pidä ajatuksesi olennaisessa. Ole tarkkana puoli valitessasi, sillä väittelyt karkaavat tänään helposti käsistä. Ota ilo irti energiastasi, jota riittää.

 

OINAS

Älä anna kenenkään käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen. Harkitse tarkkaan, mihin päin olet nyt lähdössä. Voit solmia arvokkaita kontakteja.

 

HÄRKÄ

Lähde ulos tutustumaan ihmisiin. Uudet piirit avartavat ajatusmaailmaasi. Älä hermostu pienistä, vaan pyri eteenpäin takaiskuista huolimatta.

 

KAKSONEN

Joku tekee sinulle ehdotuksen, joka tuntuu kutsuvalta. Mieti, miksi se vetää sinua puoleensa. Tee ratkaisusi oikeista syistä.

 

RAPU

On hyvä hetki elämäntapamuutoksille. Pysy kuitenkin budjettisi rajoissa. Tunteet voivat tehdä sinulle temppuja tänään.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä anna kenenkään käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tarjoa apuasi, mutta vedä raja johonkin. On sinun asiasi päättää, mikä riittää.

 

NEITSYT

Ole tarkkana ja kysele lisää, jos jokin herättää epäilyksesi. Liikkeellä on nyt paljon huhuja. Älä haksahda uskomaan mitä sattuu.

 

VAAKA

Tunnepitoinen ongelma nousee pintaan. Ota se rehellisesti käsittelyyn niin pian kuin mahdollista. Pitkittäminen ei johda mihinkään hyvään.

 

SKORPIONI

Älä jää jumiin tilanteeseen, joka ei ole tasapainossa. Ihmissuhteiden tulisi olla sekä antamista että vastaanottamista. Pidä silmät auki.

 

JOUSIMIES

Kommunikointi ei ole tänään helppoa. Valitse sanasi tarkkaan, jotta välttyisit väärinkäsityksiltä. Kysy lisää, jos epävarmuus valtaa mielesi.

 

KAURIS

Ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin. Nyt ei kannata paljastaa suunnitelmiesi yksityiskohtia muille. Pidä salaisuudet toistaiseksi itselläsi.

 

VESIMIES

Mieti tarkkaan, onko nyt sopiva hetki muutoksille. Etenkin arkeasi perustavanlaatuisesti mullistavat käänteet voi olla hyvä säilyttää myöhemmäksi.

 

KALAT

Selvitä hankala asia pohjamutia myöten. Joku käyttää sinuun epäreilua taktiikkaa. Älä suostu mihinkään, jos et tiedä tarpeeksi.

 

OINAS

Muista tavoitteesi. Ilman päättäväisyyttä eksyt nopeasti polultasi. Kiinnitä erityistä huomiota yksityiskohtiin.

 

HÄRKÄ

Etsi nopeita ja toimivia ratkaisuja. Pidä ongelmat loitolla kysymällä apua tiukan paikan tullen. Päivä tarjoaa hyödyllistä tietoa.

 

KAKSONEN

Edessä on muutamia takaiskuja. Selviät pettymyksistä parhaiten suuntaamalla katseesi tulevaan. Etene asioissa kiirehtimättä.

 

RAPU

Totuus on tänään paras valttisi. Rehellinen puhe avaa ovia ja saa asiallesi kannatusta. Hermostuminen ei auta ketään.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Sinun ei tarvitse sietää huonoa kohtelua. Pysy tiukkana ja tunne oikeutesi. Rajojen vetäminen on itsestäsi kiinni.

 

NEITSYT

Tarkkaile ympäristösi tapahtumia. Ota kaikki irti lupaavasta tilaisuudesta, joka osuu kohdallesi. On otollinen aika muutoksille.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan ihmisiin. On hyvä aika myös välien lämmittelyyn vanhan tutun kanssa. Piristä arkea pienellä luksuksella.

 

SKORPIONI

On tullut suunnanmuutoksen aika. Kuuntele itseäsi, sillä nyt on uskallettava. Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta.

 

JOUSIMIES

Tunteet sekoittavat päätäsi tänään. Joku ei ole rehellinen sinua kohtaan, mikä johtaa sinut harhaan. Sano suoraan, mitä mielessäsi liikkuu.

 

KAURIS

Sinun on parasta hoitaa pintaan nousseet ongelmat itse. Älä jätä mitään sattuman varaan, etenkään raha-asioissa. Kuuntele kriittisesti lupauksia.

 

VESIMIES

Pysy skarppina. Löydät itsesi umpikujasta, ellet pidä silmiäsi auki ja esitä kysymyksiä. Kaiva tosiseikat esiin ennen kuin teet mitään radikaalia.

 

KALAT

Tukeudu hyvän tyypin apuun. Yhteistyöllä saatte loistavaa jälkeä aikaan. Pidä ovi avoinna tuleville muutoksille.

 

OINAS

Joku heittäytyy hankalaksi, kun mielipiteenne eivät kohtaa. Valitse tarkkaan, keneen luotat. Hillitse itsesi, sillä ylireagointi on huono veto.

 

HÄRKÄ

Hoida ihmissuhdesotkut fiksusti. Tunteet ovat tänään pinnassa. Vaihda maisemaa ja lähde viettämään aikaa uusien ihmisten seuraan.

 

KAKSONEN

On aika tehdä uudistuksia kotona. Hoida raha-asiat nopeasti pois häiritsemästä. Kiinnitä erityistä huomiota yksityiskohtiin.

 

RAPU

Päivä sisältää epämiellyttäviä muutoksia. Älä taistele turhaan niitä vastaan. Hyväksy se, mikä on väistämätöntä ja suuntaa huomiosi muualle.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Suuntaa kohti asioita, jotka vetävät sinua puoleensa. Uskalla tehdä jotain, josta olet vain haaveillut. Päivä on sopiva rajojen rikkomiseen.

 

NEITSYT

Älä luota keneenkään, jos mielessäsi herää pienikin epäilys. Ykistyisasioittesi on tarkoitus pysyä salassa. Suojaudu pahantahtoisilta ihmisiltä.

 

VAAKA

Ole avoin tunteistasi puhuessasi. Kerro, mikä sinulle on tärkeää ja kuuntele vastauksia. Voit saada liikkeelle merkittäviä muutoksia tänään.

 

SKORPIONI

Hoida asiasi tunnollisesti jättämättä kenellekään varaa valittaa. Täsmällisyys pelastaa sinut turhilta yhteenotoilta. Aikataulu on tänään kireä.

 

JOUSIMIES

Päivä sisältää jännistystä ja yllätyksiä. On aika tehdä rohkeita siirtoja ja ottaa riskejä. Lähde tärkeimmästä liikkeelle.

 

KAURIS

Sinulle heitetään tarjous, joka on tutustumisen arvoinen. Tarkastele sitä suurennuslasin kanssa. Lähipiirisi mieipiteiden pyytäminen on hyvä idea.

 

VESIMIES

On sinun aikasi loistaa. Saat päivästä paljon irti ja olet sen päätteeksi monta arvokasta kokemusta rikkaampi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KALAT

Keskity nyt tavoitteisiisi työelämässä. Luota itseesi, sillä panoksesi kantaa pitkälle. Saat apua yllättävältä taholta.

 

OINAS

Lipsut helposti liiallisuuksiin tänään, jos et pidä varaasi. Ole tarkkana joka siirtosi kanssa. Älä vaivaa päätäsi kateellisten puheilla.

 

HÄRKÄ

Pääset askeleen eteenpäin, mutta koet samalla muutaman harmillisen takaiskun. Älä hermostu yllätyskäänteistä. Sopeudu ja ota opiksesi.

 

KAKSONEN

Tähtää täydellisyyteen. Teet loistavan vaikutuksen uuteen tuttavaan, joka tulee painamaan nimesi mieleensä. Moni ovi avautuu tänään.

 

RAPU

Pidä raha-asiasi kunnossa. Mielenrauhasi säilyy, kun budjettisi ei ylity. Tee omaa juttuasi pelkäämättä joukosta erottumista.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!